تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 1024 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300350750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه elhameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز سعی کن برای خودت درس بخونی نه برای آشناها و فامیل . سرافراز کردن پدر خوبه اما اینکه بخوای بخونی تا ضایع نشی خوب نیست چون با این هدف حتی اگر 10% هم احتمال رتبه بد رو بدی هم تو فامیل خیلی ضایع میشی و هم خودت چپ می کنی

در ضمن من زنگ زدم آمزشگاه هدف
    دیفرانسیل = برادران رضوی 500 تومن
    گسسته = مشفق و حامی 300
    هندسه === یکی دیگه که اسمش یادم نیست 250

من ریاضیم زیاد خوب نیست به نظر شما همین جا برم یا جای دیگه . من اسم دبیر زیاد برام مهم نیست مهم درس دادنش هستش . به نظر شما چه کار کنم ؟
    سلام
    دوست عزیز اگه دیفرانسیل شما خیلی ضعیف هست پیشنهاد میکنم آموزشگاه هدف نری .
    برای دیفرانسیل اگه پایه ضعیفی داری و میخوای همه مطالب رو با دوره تست های دیفرانسیل یاد بگیری یه خانم هست در آموزشگاه دخترانه قلم چی الغدیر(تنها خانمی هست که دیفرانسیل تدریس میکنه) البته به پسرها هم درس میده.
    خیلی خوبه فقط بعضی وقتا خیلی فوق العاده میزاره مثلا جمعه از صبح تا ظهر میاردت آموزشگاه ولی کارش واقعا درسته
    من خودم الان گسسته با آقای مشفق دارم یه جورایی چون پایم ضعیف هست نوع درس دادنش برام سنگینه برای همین مجبورم قبل کلاس درس رو خودم یادبگیرم تا سرکلاس به مشکل برنخورم و این خیلی کارم رو سخت کرده (به تبلیغات کاری نداشته باش)

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببخشید دوستان کسی اینجا هست که از سهمیه بسیج و کاراش اطلاعی داشته باشه؟؟؟؟
    از درس خوندن میافتم اگه برم دنبالش؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    محمدی رو میگی ؟ وای اون خوبهههههههههههههههههههههه ههههههههههه

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

سلام بر همه ي پشت كنكورياي عزيز منم يه مشكل داشتم ممنون مي شم يكي جواب بده كه اونم اينه كه من وقتي مي رم درس بخونم وقتي يه چيزي رو حل مي كنم مثلا تست مي زنم راحت 2 ساعت رو مي شينم ولي وقتي عمومي مي خونم با اينكه عمومي هام عاليه از 1 ساعت بيشتر نمي تونم بشينم با اينكه چندبار درسو مي خونم و تمرينارو حل مي كنم و خلاصه نويسي هم ميكنم حالا من چي كار كنم؟ راستي دوستاني كه سالهاي پيش كنكور دادن اگه مي شه برنامه و ساعت مطالعاتي و رتبه و فبوليشونو بگن مرسي
    سلام
    به نظر من شما اول وقتی سر حالی بشین عمومی بخون بعد که خسته شدی برو سراغ تست و اینا.
    یه راه حل دیگه هم که به نظرم میرسه اینه که محیط درس خوندنت رو عوض کنی. مثلا اگه برای خوندن درست روی تختن میخونی عمومیاتو برو پشت میزت بشین یا یه جای دیگه. محیطتتو عوض کن.
    من امسال کنکور دادم ، رتبم خیلی خوب نشد ولی انتخاب رشته کردم و رشته ی علوم کامپیوتر دانشگاه شیخ بهایی اصفهان درومدم. که فردا هم اولین کلاسم شروع میشه
    من خیلی درس میخوندم ولی فک کنم کیفیت نداشتم که اون نتیجه ی دلخواهمو نگرفتم! از تابستون روزی 7-8 ساعت میخوندم و عید به بعد هم به 10-12 ساعت میکشید درس خوندنم. ولی مهم ساعت مطالعه نیست! فقط کیفییتش مهمه. و اینکه چقدر بتونی از همون زمان بهترین استفاده رو ببری.
    موفق باشی

ببخشید دوستان کسی اینجا هست که از سهمیه بسیج و کاراش اطلاعی داشته باشه؟؟؟؟
    از درس خوندن میافتم اگه برم دنبالش؟؟؟؟
    اگه بسیج فعال باشی سهمیه داره ولی نمیدنم چقد!

اگه بسیج فعالی برو دنبال کاراش چون به هر حال کاچی به از هیچی

راستی بچه ها آقای بهزادی نیا آموزشگاه گزینه 2 خیلی تعریفشو شنیدم.خودمم تستاشو فرمولاشو دیدم خیلی خوب بود.
    Last edited by attractive_girl; 21-09-2009 at 18:15.

5. 3 کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    محمدی رو میگی ؟ وای اون خوبهههههههههههههههههههههه ههههههههههه
    آفرین از کجا فهمیدی ؟
    کی با ایشون کلاس داشتین؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من تمام دبیر های قلم چی رو میشناسم . ببین تو نبیئی رو میشناسی همون که با محمدی لج افتاده؟

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

دوB]هندسه === یکی دیگه که اسمش یادم نیست 250[/B]

من ریاضیم زیاد خوب نیست به نظر شما همین جا برم یا جای دیگه . من اسم دبیر زیاد برام مهم نیست مهم درس دادنش هستش . به نظر شما چه کار کنم ؟
    به نظر من اگه ریاضیت خوب نیست این کلاسای آموزشی که 80-100 تا میریزن توش و با این استادای کله گنده میرن نرو چون اینجور کلاسا برای اون کسایی خوبه که پایه ی قوی داشته باشن. اگه بری اینجور کلاسا و پایت ضعیف باشه هنگ میکنه در حد خوزه مورینهو!

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این در جواب پست من بود؟!
    یعنی تراز آزمون ها برامون اهمیت نداشته باشه چون ممکنه روز کنکور سردرد بگیریم؟
    از اون حرفا بودا...
    نه من منظورم اینه که شرایط دیگه رو هم باید در نظر گرفت و نمی شه گفت مثلا چون در کانون این ترازو میزنه فلان می شه یا ...

10. این کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من تمام دبیر های قلم چی رو میشناسم . ببین تو نبیئی رو میشناسی همون که با محمدی لج افتاده؟
    آره میشناسم مگه چی شده حالا ؟!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز سعی کن برای خودت درس بخونی نه برای آشناها و فامیل . سرافراز کردن پدر خوبه اما اینکه بخوای بخونی تا ضایع نشی خوب نیست چون با این هدف حتی اگر 10% هم احتمال رتبه بد رو بدی هم تو فامیل خیلی ضایع میشی و هم خودت چپ می کنی

در ضمن من زنگ زدم آمزشگاه هدف
    دیفرانسیل = برادران رضوی 500 تومن
    گسسته = مشفق و حامی 300
    هندسه === یکی دیگه که اسمش یادم نیست 250

ببین این موسسه خیلی دبیرای به نامی داره اینایی که گفتی خیلی معروفن حتما برو حیف که پسرونست وگر نه منم میرفتم یک موسسه معروف با دبیرای عالی (دخترونه) به من معرفی کنید .من هنوز پیدا نکردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •