تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 250 از 469 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شايدم كامپيوتر اوليه سيدي رايتر داشته و تو اون سيديه...... بوده و استادتون اونو اجرا كرده!!!!!!!!!
    بپر سيديرو وردار :دي

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

با سلام من برگشتم
    همش سه روز رفتم مسافرت با باری از شرمندگی و سوتی برگشتم
    سوتی های من از جایی شروع شد که همه فامیل جمع بودن داشتن فیلم میدیدن سکوت کامل همه جا رو گرفته بود که گوشیم زنگ زد منم دوبار دستم رفت رو answer رفت رو speaker طرف هم نه گذاشت نه برداشت گفت الو مونا جان کجایی گلم؟؟؟ به همین سادگی بین همه ضایع شدیم که هیچ دخترای فامیل همه قش کردن از خنده چون مثلا همه دوست پسر دارن من یکی ندارم
    از طرفی نیست کل فامیل عشق منن چپ میرفتن مونا جون راست میومدن مونا جون دیگه داشتم دیوونه میشدم هر کی صدام میکرد اول تو دلم میگفتم کوفت ظهر مار مرگ بعد بلند میگفتم جونم
    یکدفعه دیگه آمپر زد بالا چند نفر باهم صدام کردن.. طفلک آخریش زن عموم بود گفت مونا؟؟؟؟ منم گفتم مرگ انقدر خجالت کشیدم که دیگه .......
    داشتم واسه یه مذکر آیکیو از اعضای فامیل توضیح میدادم آب چطور از یخچال میاد بیرون( طفلک میگفت تو از کجا میدونی توش آب هست یا نیست ) منم گفتم وقتی تو هم فشار بدی آبت نیاد یعنی آب نداری دیگه البته من خودم نفهمیدم چی گفتم بقیه بد نگاه کردن
    خونه ی عموم اینا پسر عمو بزرگم تو اتاق بود منم میخواستم لباس عوض کنم برم خونه خواستم سر به سرش بذارم بهش گفتم برو بیرون میخوام لباس عوض کنم اونم گفت نمیرم منم گفتم همینجا جلوت عوض میکنما اونم هی گفت وجودش رو نداری هی کل انداختیم منم که زیر دامنم شلوار پوشیده بوددم ولی معلوم نبود گفتم بکشم پایین حالشو بگیرم اما حال خودم بدتر گرفته شد دامن و شلوارم با هم اومد پایین دیگه بقیه شو خودتون میدونید دیگه
    سوتی زیاد بود اما مناسب جمع نیست فقط رفتیم ضایع شدیم برگشتیم
    خیلی سوتی های باحالی بود کلی خندیدیم...

راستی سوتی اولت ربطی به امضات نداره ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام نمیدونم از این ماجرا بگیم سوتی.....بگیم معجزه بگیم....
    خودتون بخونید یه اسمی روش بزارین:

راستش امروز صبح ما درس «برنامه ریزی تولید» داشتیم....
    روش کار استادمون به این صورته که همراه خودش یه سیدی حاوی اسلایدهای پاورپوینت میاره و بر اساس اون درس میده......ینی تمام زندگی استاد برای درس دادن به اون پاورپوینتها بستگی داره.....

خوب برای اینکه بتونه این سیدی را اجرا کنه نیاز به یه دستگاه کامپیوتر هست..
    کامپیوتر هم بچه‌ها میرن از سایت دانشگاه میگیرن و میارن...تو کلاس ویدئو پروژکتور هستش که به سقف وصله و راحت میتونه استاد استفاده کنه...

اما امروز برخلاف همیشه ما دو کسی کامپیوتر داشتیم.....
    کیس شماره 1: کابلها وصل و روشن شد....ویندوز بالا اومد...سیدی مربوطه داخل دستگاه گذاشته شد.....بعد از مدتی سیدی Run شد ولی وقتی استاد محتویات داخل سیدی را نیگاه کرد اینطوری شد

محتویات سیدی چیزایی بود که اصلا داخل سی دی نبود....مربوط میشد به یه مبحث دیگه
    سیدی در اورده شد....تمیز شد مجدد داخل دستگاه قرار داده شد بازم همون محتویات نشون داده شد

خلاصه کارهای عجیب و غریب انجام شد...مثل ظاهر کردن فایلهای hidden و....ولی محتویات سیدی یه چیزای عجیب و غریب نشون داده میشد که به قول استاد تو عمرش اینارو ندیده بود

به پیشنهاد یکی از بچه‌ها کیس عوض شد و کیس شماره 2 وارد عمل شد

کیس شماره دو: کابلها وصل و راه‌اندازی شد.....ویندوز بالا اومد سیدی داخل دستگاه گذاشته شد.....بعد ازمدتی سیدی RUN شد و در کمال تعجب مشاهده کردیم که محتویات اصلی و واقعی سیدی به نمایش در اومد (همون اسلایدهای درس)

خلاصه که استاد حسابی چشاش گرد شده بود که این ماجرا چطوری امکان پذیره که محتویات یه سیدی در دو کامپیوتر مختلف دو چیز مختلف نشون داده بشه

راستی کسی توجیجی برای این ماجرا داره؟
    احتمالا تو کیس اولی درایو مجازی سی دی رام بود. که استاد شما به اشتباه اونو باز میکرد.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

بله من فکر میکنم سی دی رو برعکس گذاشته بودین یه طررفش اون چیزا بود یه طرفش این چیزا
    البته میشه سی دی رو هم برعکس نداشته باشی اون کیس قابلیت خوندن سیدی از بالا رو داشته تا از پایین توجیه دیگه ای نیست
    سیدیش از این دوطرفه‌ها نبود...
    یه سیدی معمولی بودش

شایدم یکی قبلا رو درایو سی دی فایل کپی کرده بوده, ولی رایت نکرده بوده در این صورت اونارو نشون میده ولی خوب محتویات خود سی دی رو هم نشون میده.نمی دونم والا .

شايدم كامپيوتر اوليه سيدي رايتر داشته و تو اون سيديه...... بوده و استادتون اونو اجرا كرده!!!!!!!!!
    بپر سيديرو وردار :دي

نه بابا اون خبرا هم نبوده...
    محتویات اون چیزی که نشود داد چیزه بدی نبید...یه سری فایلای تحقیقاتی بود که به ما ربطی نداشت

احتمالا تو کیس اولی درایو مجازی سی دی رام بود. که استاد شما به اشتباه اونو باز میکرد.
    نه اصلا کل اعضای دانشگاه را بگردی درایو مجازی نمیدونن چیه!!!!!
    فقط یه درایو داشت کامپیوتر....اونم برا سیدی بود...
    چون وقتی سیدی را در می اورد اسم درایو عوض میشد و وقتی سیدی رو میزاشت دوباره اسمش تغییر میکرد...

در ضمن نکته مهمتر اینه که حتی استاد اومد یه سیدی دیگه (برا درس کنترل کیفیت) رو گذاشت تو دستگاه قشنگ سیدی بالا اومد درست هم نشون داد

ولی با اون سیدی

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خیلی سوتی های باحالی بود کلی خندیدیم...

راستی سوتی اولت ربطی به امضات نداره ؟

ها؟؟؟ یکم گیج زدم معادله ی سختی شد راستش اصلا نفهمیدم کدوم با کدوم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

الله اعلم... دیگه من عقلم قد نمیده...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ها؟؟؟ یکم گیج زدم معادله ی سختی شد راستش اصلا نفهمیدم کدوم با کدوم؟؟؟
    بابا این : "مونا جان کجایی گلم ؟" یعنی گوینده این مطلب با این جمله : دیگه نه دلم تنگه نه تو p30world احساس غربت میکنم... و این تو مثل راز پاییزی و من رنگ زمستانم
    چگونه دل اسیرت شد؟؟؟
    قسم به شب نمیدانم...

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بابا این : "مونا جان کجایی گلم ؟" یعنی گوینده این مطلب با این جمله : دیگه نه دلم تنگه نه تو p30world احساس غربت میکنم... و این تو مثل راز پاییزی و من رنگ زمستانم
    چگونه دل اسیرت شد؟؟؟
    قسم به شب نمیدانم...

متاسفانه خیر این احساس غربت نکردن یه داستان دراز داره البته دیگه باید عوضش کنم ضایع شده شما هم این همه سوتی چه گیری دادی به اون جمله

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مهدي جان شايد درايور اون كيس سيدي رايتر بوده و اون فايلها از جاي ديگه توي درايور كپي شده بوده.

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مهدي جان شايد درايور اون كيس سيدي رايتر بوده و اون فايلها از جاي ديگه توي درايور كپي شده بوده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •