تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 312 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

اینا بیشتر حرفه تا عمل ! بیشتر باگ های فیفا10 ، اونقدر تاثیر گزار نبوده که تو بازیم تاثیر بذاره.
    اون ویدیوی دروازه بان ها هم که جدآ از باگ های عجیب و البته تاثیر گذار بودن ، تا حالا شخصآ برای من پیش نیومده، هیچ کدوم !
    به احتمال زیاد این باگ ها روی درجه ی آماتور هستن ، چون وقتی روی آماتور بذارین ، بازی یکم باگ پیدا میکنه ! فیفا10 آماتور رو تست نکردم ولی فیفا09 وقتی روی درجه ی اماتور میذاشتم مخصوصآ دربازه بان ها از این باگ ها پیدا می کنند. که البته اونم خیلی کم بود.

البته روی درجه افسانه ای هم بعضی تعداد باگ ها یکم بالا میره ، دقیقآ باگ دقیقه : 1:48 یوتیوب برای نوید پیش اومد تو 09 که ویدیوش رو گذاشت {رو درجه ی افسانه ای} !

کلآ سطح های غیر منطقیش دچار باگ میشه ، ولی در حدی نیست که بخواد تو بازی تاثیر گذار باشه ، یعنی برای من تا حالا پیش نیومده.
    Last edited by Elendil1; 20-11-2009 at 22:23.

2. این کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حسین و مسعود جان, لطفا زحمت اینوایت من و سایر بچه های فعال در زمینه ی فیفا و PES رو بکشید. راستش من در زمینه عضویت در گروم وارد نیستم ولی فکر کنم که باید اینوایتی باشه

ممنون.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اینا بیشتر حرفه تا عمل ! بیشتر باگ های فیفا10 ، اونقدر تاثیر گزار نبوده که تو بازیم تاثیر بذاره.
    اون ویدیوی دروازه بان ها هم که جدآ از باگ های عجیب و البته تاثیر گذار بودن ، تا حالا شخصآ برای من پیش نیومده، هیچ کدوم !
    به احتمال زیاد این باگ ها روی درجه ی آماتور هستن ، چون وقتی روی آماتور بذارین ، بازی یکم باگ پیدا میکنه ! فیفا10 آماتور رو تست نکردم ولی فیفا09 وقتی روی درجه ی اماتور میذاشتم مخصوصآ دربازه بان ها از این باگ ها پیدا می کنند. که البته اونم خیلی کم بود.

البته روی درجه افسانه ای هم بعضی تعداد باگ ها یکم بالا میره ، دقیقآ باگ دقیقه : 1:48 یوتیوب برای نوید پیش اومد تو 09 که ویدیوش رو گذاشت {رو درجه ی افسانه ای} !

کلآ سطح های غیر منطقیش دچار باگ میشه ، ولی در حدی نیست که بخواد تو بازی تاثیر گذار باشه ، یعنی برای من تا حالا پیش نیومده.
    من قبل از اینکه این مطالبو بنویسم میدونستم شما اینچیزا رو میگید . چرا اینقدر روی یک بازی تعصب به خرج میدین مگه من طرفدار pes نیستم پس چرا بدون هیچ ترس و تعصبی انتقادات شدیدی از اشکالات این نسخه توی تاپیکش کردم ؟
    چرا میگید حرف گیمرهایی که این نسخه رو بازی کردن حقیقت نداره و دارن دروغ میگن . حالا یک نفر بگیم دروغ بگه درست 10 نفر بگیم درست 50 نفر درست نه چیزی حدود 300 نفر خودتون که دیدین هیچ کسی هم حرف بقیه رو رد نمیکرد بجز چند مورد که من دیدم حتی حرفای همو تصدیق هم میکردن بعضیاشون هم که میگفتن ما حتی سابقه خوبی توی مسابقات این بازی داریم .
    در مورد باگها چرا شما رد میکنید حدود 40 تا باگ فقط توی همین ویدئو بود تازه ویدئوهای زیاد دیگه ای هم هست که من فقط نمونه ای اینو آوردم احتیاجی نیست بقیو رو ارائه بدم چون ما هدفمون ناراحت کردن طرفداران این بازی نیست هدف من روشن شدن مساله هست نه چیز دیگه چرا میگین تاثیر گذار نیست پس اینهمه گل که دیدیم بخاطر چی بود ؟ بخاطر باگهای بازی بود دیگه همه هم دارن میگن دروازه بانها واقعا هوش ضعیفی دارن شما قبول نمیکنید شما میگید براتون این اتفاقات نیفتاده پس چرا من توی همین 4 ساعتی که این نسخه رو بازی کردم برام چند بار اشتباهات فاحشی از دروازه بان اتفاق افتاد ؟
    من نمیدونم باگ چه ربطی به درجه هوش بازی داره حالا به فرض ربط داره این که نشد توجیه یعنی پس نباید روی درجه سخت بازی کرد ؟
    لرزش شدید دروازه بان و توپ توی صحنه هشتم چه ربطی به هوش بازی داره ؟یا صحنه های 21 و 22 که دروازه بان از زمین مسابقه رفته بیرون چه ربطی به هوش دروازه بانیش داره ؟ و یا صحنه 38 یا 39 اینکه دروازه بان وایستاده به مهاجم و توپ نگاه میکنه که توپ داره راحت و آروم از کنارش میره توی دروازه چه ربطی به هوش دروازه بانیش داره ؟

5. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین و مسعود جان, لطفا زحمت اینوایت من و سایر بچه های فعال در زمینه ی فیفا و PES رو بکشید. راستش من در زمینه عضویت در گروم وارد نیستم ولی فکر کنم که باید اینوایتی باشه

ممنون.
    مصطفی میگم مگه خونه خالست که هر خواست بیاد بچه بازی که نیست .
    خیلی خب ناراحت نشو به مسعود میگم زیر سیبیلی ردت کن تو فقط بشرطی که یک گوشه آروم و مودب میشنی صداتم در نمیاد ها !
    خودت که میدونی داشتم شوخی میکردم راستش من بچه هایی که توی این انجمن میشناسم رو خیلی دوست دارم من از خدامه همه بیان توی بحث هرکی یک چیزی بگه کلی شلوغ بشه تاپیکش تا حسابی صفا کنیم از هم دیگه چیزای جدید یاد بگیریم حتما لازم نیست همه حرفا درست باشه .
    خب چطوری باید دعوت بشی ؟
    راستی مصطفی اگه اشتباه نکنم تو باید حدود 18 سال سن داشته باشی و قدت هم باید ماشالا بلند باشه .

7. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به به پس از این گروه ها زدین ما را هم صدا نکردین چشمم روشن........................ما رم هم اینوایت کنین قول میدم صدام در نیاد!
    وقت کنم این روزها برم کلوپ ببینم این فیفا نکست نکست که میگن چی به چی!

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

من قبل از اینکه این مطالبو بنویسم میدونستم شما اینچیزا رو میگید . چرا اینقدر روی یک بازی تعصب به خرج میدین مگه من طرفدار pes نیستم پس چرا بدون هیچ ترس و تعصبی انتقادات شدیدی از اشکالات این نسخه توی تاپیکش کردم ؟
    چرا میگید حرف گیمرهایی که این نسخه رو بازی کردن حقیقت نداره و دارن دروغ میگن . حالا یک نفر بگیم دروغ بگه درست 10 نفر بگیم درست 50 نفر درست نه چیزی حدود 300 نفر خودتون که دیدین هیچ کسی هم حرف بقیه رو رد نمیکرد بجز چند مورد که من دیدم حتی حرفای همو تصدیق هم میکردن بعضیاشون هم که میگفتن ما حتی سابقه خوبی توی مسابقات این بازی داریم .
    در مورد باگها چرا شما رد میکنید حدود 40 تا باگ فقط توی همین ویدئو بود تازه ویدئوهای زیاد دیگه ای هم هست که من فقط نمونه ای اینو آوردم احتیاجی نیست بقیو رو ارائه بدم چون ما هدفمون ناراحت کردن طرفداران این بازی نیست هدف من روشن شدن مساله هست نه چیز دیگه چرا میگین تاثیر گذار نیست پس اینهمه گل که دیدیم بخاطر چی بود ؟ بخاطر باگهای بازی بود دیگه همه هم دارن میگن دروازه بانها واقعا هوش ضعیفی دارن شما قبول نمیکنید شما میگید براتون این اتفاقات نیفتاده پس چرا من توی همین 4 ساعتی که این نسخه رو بازی کردم برام چند بار اشتباهات فاحشی از دروازه بان اتفاق افتاد ؟
    من نمیدونم باگ چه ربطی به درجه هوش بازی داره حالا به فرض ربط داره این که نشد توجیه یعنی پس نباید روی درجه سخت بازی کرد ؟
    لرزش شدید دروازه بان و توپ توی صحنه هشتم چه ربطی به هوش بازی داره ؟یا صحنه های 21 و 22 که دروازه بان از زمین مسابقه رفته بیرون چه ربطی به هوش دروازه بانیش داره ؟ و یا صحنه 38 یا 39 اینکه دروازه بان وایستاده به مهاجم و توپ نگاه میکنه که توپ داره راحت و آروم از کنارش میره توی دروازه چه ربطی به هوش دروازه بانیش داره ؟
    یا خدا !! مگه من از این باگ ها طرفداری کردم : :-/ ! ؟؟؟ هی میخوام هیچی نگم ... ! مگه من دفاع کردم ؟؟ تازه به حرف شما احترام گذاشتم و ویدیو رو کامل نگاه کردم ! مگر به جز این بود که گفتم تا حالا برای من رخ نداده ؟
    گفتم یا نه ؟؟؟
    معذت می خوام ولی این شمایی که هر کامنتی رو به دیده تعصب میخونی ! من هیچ وقت تعصب رو هیچ فوتبالی نداشتم ، هر کدوم که بهتر بود بیشتر بازی می کرد و البته الان هم همینطور ! قبلآ بازی های KonaMi رو کنسول PS1 عالی بود ، که من اکثرآ همونا رو بازی می کردم و فیفا خیلی کمتر چون موقع حرفی برای گفتن نداشت !
    الان هم FIFA 10 و PES رو بازی می کنم ولی چون فیفا 10 خیلی بهتره برای من و بیشتر به من میسازه فیفا رو بازی می کنم. و همیشه دوست داشتم دو فوتبال عالی بشن که به نفعه یکی مثه من بشه!!
    من نمی گم فیفا10 هوش مصنوعیش بالاست ! میگم از PES 2010 بهتره !
    من نمی گم فیفا10 باگ و اشکال نداره ، میگم برای من تاحالا اون باگ های دروازه بان هیچ وقت پیش نیومده! حالا چون پیش نیومده شما باید به من بگید متعصب ؟
    من هیچ وقت نگفتم فیفا10 یه شبیه سازه کامله ولی گفتم بهترین شبیه سازی که تا الان اومده.

اگه میشه تو کامنت نوشتنت یه تجدید نظر بکن !

10. این کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مصطفی میگم مگه خونه خالست که هر خواست بیاد بچه بازی که نیست .
    خیلی خب ناراحت نشو به مسعود میگم زیر سیبیلی ردت کن تو فقط بشرطی که یک گوشه آروم و مودب میشنی صداتم در نمیاد ها !
    خودت که میدونی داشتم شوخی میکردم راستش من بچه هایی که توی این انجمن میشناسم رو خیلی دوست دارم من از خدامه همه بیان توی بحث هرکی یک چیزی بگه کلی شلوغ بشه تاپیکش تا حسابی صفا کنیم از هم دیگه چیزای جدید یاد بگیریم حتما لازم نیست همه حرفا درست باشه .
    خب چطوری باید دعوت بشی ؟
    راستی مصطفی اگه اشتباه نکنم تو باد حدود 18 سال سن داشته باشی و قدت هم باید ماشالا بلند باشه .

با وجود مدیرانی مثل مسعود و کاربران فعالی مثل شما اینجا دیگه خونه ی خاله نیست

البته حسین جان به نظر من باید کاربرانی بتونن وارد گروه یا تاپیک بشن که سابقه ی خرابی نداشته باشن تا از آخر بتونیم یک نتیجه گیری درست داشته باشیم

راستش گفتم من به گروه و حواشیه اون در انجمن زیاد وارد نیستم.مسعود بگو چی کار کنه حسین ؟!

مشخصات منو سهراب بهت گفته حسین ؟

12. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

این دوستمون راست میگه این باگ ها برای من هم پیش نیومده!!
    به این دروازه بانا که نمیشه به این راحتیا گل زد!

14. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

این دوستمون راست میگه این باگ ها برای من هم پیش نیومده!!
    به این دروازه بانا که نمیشه به این راحتیا گل زد!
    راستش من یکی از افرادی هستم که متاسفانه باگهای یاد شده بازی، مخصوصا راجع به دروازه بانان برام پیش اومده
    ببینید....وقتی میگن که هوش مصنوعی دروازه بانان ضعیفه، حتما منظور این نیست که راحت گل میخورن
    معنیش اینه که غیر واقعیه...مثل چی؟

مثلا یه موقعهایی اینقدر ماحرانه و عجیب در مقابل شوتها واکنش نشون میدن که آدم قیافش اینطوری میشه:

یا یه موقع اینقدر خنگ میشن که فقط به تماشای توپ بسنده میکنن
    یا اینکه وقتی از بقل دروازه بهشون نزدیک میشی،- فرقی نمیکنه که جندتا محاجم دیگه جلوش حضور دارن و منتظر فرصت که شما بهشون پاس بدی- سریعا به طرف محاجم شما میان حمله میکنن و باعث میشن که دروازه خالی بشه...و شما با یه پاس یا سانتر راحت گل بزنی....و یا برعکس این موضوع که باعث میشه گل بخوری
    باید این رو هم بگم که هم game difficulity و هم Keeper difficulity روی Legendary هستش
    یه اشکال دیگه هم مربوط میشه به هوش مصنوعی خود بازی!!...گاهی اوقات وقتی که دروازهبان توپ رو میگیره، توپ از خط رد میشه ولی هیچ گلی اعلام نمیشه
    (یا به قولی دروازهبان سِشو میگیره و داور هم یابو آب میده!)
    البته باید بگم که این اشکالات همیشه برام پیش نمیاد ولی زمانی که پیش میاد کفرم درمیاد
    در ضمن لارم به ذکره که من طرفدار فیفا هستم و با وجود تمام باگهایی که گاهی اوقات پیش میاد این بازیو به pes ترجیح میدم...یه وقت فکر نکنید که طرفدار pes هستم و از خودم دارم این مطالب رو میگم
    Last edited by underworld; 21-11-2009 at 17:29.

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

ميشه چندتا فرق كوچيك 10رو با 9 بگين . من دوستام ميگن هيچ فرقي نداره !
    تازه جويستيك هم توش كار نميكنه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •