قیمت دقیقشو اگه میخای تو قیمت روز گوشیها بپرس
قیمتش حدود 500 تومنه
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
قیمت دقیقشو اگه میخای تو قیمت روز گوشیها بپرس
قیمتش حدود 500 تومنه
مخلصیم دادا جون!
توی تهرون فکر کنم حول و حوالی 510 باشه ( فکر کنم! )
من 20 روز پیش شیراز 499 تومن خریدم
حالا دیگه نمیدونم چند شده
سلام
آقا من دیروز این گوشیو خریدم ولی نمیدونم چرا وقتی شماره تلفنهای قبلیم رو که روی سیم کارت کپی کرده بودم نمیاره، با یه گوشیه دیگه امتحان کردم آورد ولی این یکی نمیاره، تو بخش SIM numbers هم رفتم ولی بازم نمیاره، کسی میدونه مشکل از چیه؟
ببخشید تو جعبه ی گوشیه من اون سیم اتصال به تلویزیون هم نیست، ماله شماها داشت؟
ولی به نظر من مزخرف ترین دیکشنری سارادیک .با آی 8910 با 3.7 اینچ ال سی دی 1 کلمه رو میخوای باهاش تایپ کنی 10 بار غلط میزنی دیگه من موندم 5800 داراها چکار میکنم . بهترین دیکشنری unidic هست . البته من سارادیک رو نصب دارم ولی فقط برای فارسی به انگلیسی اونم بخاطر اینه که گوشیم با نصب فریمور جدید فارسی نویسی نداره چون unidic کیبوردش با گوشی یکیه . ولی سارادیک خودش کیبورد دارهبهترین دیکشنری سارادیک هست که جاواست و هم پارسی به انگلیسی هست و هم انگلیسی به پارسی. فوق العاده هست...
نه واسه هیچکس نداره . چون این گوشی فیلم برداریش اچ دی هستش دیگه کایل تی وی بدردش نمی خورده من با کابل تی وی وصل کردم واقعا افتضاح یعنی اینطوری بگم که همون رزولیشن تصویری گوشی رو که 360 در640 هست رو مینداخت روی تی وی !!! نمی دونم مشکل کجا بود چون توی جی 810 اینطوری نبود !ببخشید تو جعبه ی گوشیه من اون سیم اتصال به تلویزیون هم نیست، ماله شماها داشت؟
Last edited by mahyarSAMSUNG; 28-01-2010 at 20:56.
دلیلش اینه که کابل تی وی معمولی از نوع RC هست و توانایی انتقال داده با حجم حداکثر یه فیلم VGA رو داره. اما حجم و پهنای باند مورد نیاز برای یه فیلم HD بسیار بالاست؛ برای همینه که با کیفیت افتضاح نمایش می ده...
شاد و پیروز باشین![]()
دوستان اینم فریمور جدید برای این گوشی
I8910XEJA1
این فریمور همین امروز اومده و بتا هم نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه این فریمور هیچ مشکلی نداره برید حالشو ببرید![]()
Last edited by زلف علی; 29-01-2010 at 00:14.
البته مثه اینکه فرمویر بتاست . بعد از فلش فقط 29 مگ درایو C داره.
کلاً یه ذره در موردش توضیح میدی ؟
مثلاً قرار بود تو گالری اسکرولینگ عکسا مثله آیفون بشه
یا تو کانتکتا
اینترنتش بهتر بشه
سرعت و کیفیت دوربینش بهتر بشه
باتریشم فک کنم بهتر باید بشه
این تغییرات توش ایجاد شده ؟
اینکه 29 مگ بیشتر جا نداره شاید به خاطر برنامه های جانبی هست که روی این فریمور نصب هستن
تو اون سایت هیچ اشاره ای به بتا بودنش نشده دیگه نمیدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)