کسی شبکه کار کرده؟
بین اکس ÷ی و 7 هماهنگی چقدر وجود داره؟
کسی شبکه کار کرده؟
بین اکس ÷ی و 7 هماهنگی چقدر وجود داره؟
دوست عزیز اون دو تا dvd که p30world گذاشته که جفتشون ویندوز که نیست یکیش ویندوزه و اون یکی برنامه اس
موفق باشید
من وصل کردم کلا فرقی نداشت عین اینکه ویستا نصب کردی و میخوای کانکت بشی
من روی یک پارتیشن 30 گیگی نصب کردم کل برنام های اساسی هم همونجا
ببین کلا هد هارد جابجا نشه بین سکتورها برای دسترسی به اطلاعات بهتره
باید تنظیمات رو در آخرین مرحله Save کرد.
سلام دوستان من تازه 7 رو نصب کردم عالی باهاش اصلا مشکلی ندارم همه چی خوبه فقط اینکه بعد از مدتی که کار میکنی صفحه دسکتاپ قفل میشه و به هیچ وجه نمیشه باهاش کار کنی نوار ابزار پایین کامل فعال هست منوی استارت همه چی فقط دسکتاپ و ایکون های روش اصلان دیگه کار نمیکنه حتی با موس نمیشه راست کلیک کرد.دوستم قبل از من همینو نصب کرده همچین مشکلی نداره لطفا منو راهنمایی کنید.
باتشکر از شما دوست عزیز
من به این ادرس رفتم ولی جز چندتا کوکی چیز دیگه ای وجود نداره صفحات غیر از این ادرس ممکنه که کجا سیو شده باشند مطمئنا پاک نشدند چون وقتی ادرس رو تایپ میکنم صفحات باز میشوند
موفق باشید
کسی جواب ما رو نمیده؟
دوستان خواهشا یه نفر یک عکسی از استارت منو ویندوز سون خودش که اخرین نسخه با اخرین اپدیت باشه بذاره بذاره
اخه یه مشکلی برای من پیش اومده
آقا من حواب سوالم رو نگرفتم
من نمیتونم username و پسورد کانکشنی که باهاش به وب وصل میشم رو save کنم !! هرچقدر هم دکمه save رو میزنم فرقی نمیکنه...
دوم آنکه بعد از روشن شدن سیستم و باز کردن IE پیغام میاد و میگه به homepage برم یا به صفحه ای که قبلا بازدید شده !! این پیغام رو چجوری حذف کنم ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)