یچه ها پس یادتون نره توروخدا.هر چیز جدیدی(تم و برنامه و بازی و...) از سایت mylgcookie پیدا کردین چه خوشتون میومد چه نه این جا هم بزارید استفاده کنیم.دمتون گرم.
یچه ها پس یادتون نره توروخدا.هر چیز جدیدی(تم و برنامه و بازی و...) از سایت mylgcookie پیدا کردین چه خوشتون میومد چه نه این جا هم بزارید استفاده کنیم.دمتون گرم.
اینم یه نرمافزار باری کانورت با کیفیت خوب و اندازه 240*400 مخصوص ال جی
Nidesoft LG Video Converter
لینک دانلودشم میزارم.
من هنوز با این نرم افزار جدید که گفتم کار نکردم.
ولی اصلا نمیشه با این گوشی ویدئو نگاه کرد.
همش کرش میکنه.
نمیدونم چشه.
احتمالا گوشیم خرابه.
بازم میگم هیچکشس تا الان به این مشکل بر نخورده. ؟
دنبال یه منشی برای کوکی میگردم کسی برنامه یا چیزی مثه عوض کردن تم ها پیدا کرده که بشه منشی روی گوشی گذاشت؟؟
والا من که تاحالا با هم چین مشکلی بر نخوردم...
این قفل کلید key lock با پسوورد رو من نصب کردم بصورت تم فلش نصب میشه ردیف توی اون تاپیک هم گذاشتم فقط یه قلق داره که هر خواست تا ......... فقط یه چیز دیگه این جور قفلی یا برنامه ای که بشه مثه گوشیا نوکیا وسامسونگ روی قسمت های مهم گوشی مثه مسیج و ......هم رمز گذاشت هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟ینی میشه یه روش همین کپی کردن فایل ها یا.... این قفل رو هم مثه قفل صفحه کلید داشت؟؟؟
در مورد پیغام گیر هم من نمیدونم کسی کار کرده که بشه یه منشی یا برنامه ا چیزی براش ردیف کرد؟؟؟؟ این خیلی برام مهم اگه از بچه ها اطلاع دارین در این مورد بگین
Last edited by FANBOOK; 02-03-2010 at 21:53.
سلام.
من احتمالا فردا یا شنبه میرم واسه خریدش برای داداشم.
اول میخوام بدونم که کسی قیمت بدونه گارانتیشو میدون؟؟؟
دوم اینکه تو جعبه چیا هست؟؟؟؟ رم روش داره یا باید بگیرم؟؟؟
میخواستم بدونم کوکی فایلهای فلش رو هم اجرا میکنه یا نه ؟ آیکنشو میاره ولی بازش نمیکنه . توی سایت mylgcookie بازی های فلش براش گذاشته پس باید اجرا بشه
Last edited by mehrandiab; 03-03-2010 at 09:28.
میشه مشخصات فایل تصویری رو بگی. با چه کیفیتی تبدیل میکنی؟
.
گفتم عكسش قشنگه حیفه نزارم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)