چطوري ميشه از موبايل نيكو استفاده كرد . ديوانه شدم حتي يه مرحله هم نمي تونم رد كنم تو مرحله اول موندم
چطوري ميشه از موبايل نيكو استفاده كرد . ديوانه شدم حتي يه مرحله هم نمي تونم رد كنم تو مرحله اول موندم
راستشو بخای نمیدونم اسمش چیه ولی یه موجه که شکلش انگاری رعدوبرقه ولی بعد که دقت میکنی میبینی یه دست هت که یه سی دی رو گرفته دستش.
دوستان کسی نمیتونه به داد ما برسه؟
من آخر نفهمیدم سیوهارو چی کار کنم.قبلا اینو روی xp sp3 MRT بازی میکردم.ویندوز به هم ریخت.سیوای بازی رو برداشتم و ویندوز vista sp1 x64 نصب کردم.بعد حالا که سیو هارو جایگزین میکنم کار نمیکنه. سیوهارو جایگزین میکنم لودشون نمیکنه.
مینویسه:loading failed.please check your data on your hard drive.
چه از قبل سیو کرده باشی و جایگزین کنی و چه از قبل سیو نکرده باشی و کپی کنی باز همین ارور رو میده.نمیدونم چرا؟
فلش بالا رو بزنید گوشی موبایل رو بالا میاره : ↑
برای زنگ زدن به کسایی که کارشون دارین Phonebook رو بزنید و بعد هم Call.
هر چی میزنم هیچ چیزی نمیشه . راستی left Shift رو هم می زنم نمی دوه . چی کار باید بکنم . فقط می تونم رانندگی کنم و راه برمفلش بالا رو بزنید گوشی موبایل رو بالا میاره : ↑
برای زنگ زدن به کسایی که کارشون دارین Phonebook رو بزنید و بعد هم Call.
شما یه نگاهی به تنظیمات کیبورد بنداز....
شاید مشکل از اونجا باشه و کلیدهای دیگه ای براش تعریف شده باشه
نكنه از ويستا استفاده مي كني؟ فكر نمي كنم كرك رازور با ويستا سازگار باشه عزيز xp استفاده كن براي بازي
دوستان اينجا تاپيك مشكلات نصب هست بازي تاپيك داره خودش لطفا به تاپيكش مراجعه بفرماييد تا نظم تاپيك ها به هم زده نشه من نمي دونم چرا رسيدگي نميشه كاربرا هم به اين مسايل دقت نمي كنن و اهميت نميدن. عجيبه
من از ویستا استفاده می کنم و کرک razor سازگاری کامل با ویستا داشته و دارهنكنه از ويستا استفاده مي كني؟ فكر نمي كنم كرك رازور با ويستا سازگار باشه عزيز xp استفاده كن براي بازي
من که تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم
من نمیتونم که بازی رو با گیم پد بازی کنم چی کار کنم
و یه چیز دیگه که سیو کردن بازی رو یکی کامل توضیح بده ممنون می شم![]()
در مورد گیم پد من نمیدونم.
ولی سیو کردن رو باید به صورت Profile آفلاین سیو کنید.
همون اول که یه همچین چیزی میاد با رو profil Offline یا یه همچین چیزی بزنید.
کسی نیست یه جواب درست حسابی بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)