سلام.
بله به راحتی فارسی ساز روشون نصب میشه.شما فرمودید فارسی نیست من گفتم هیچ کدوم فارسی نیست. اگر مطمئن باشی گوشی ایرادی نداره قطعا" ارزش خرید داره.(مال دوستتون)
سلام.
بله به راحتی فارسی ساز روشون نصب میشه.شما فرمودید فارسی نیست من گفتم هیچ کدوم فارسی نیست. اگر مطمئن باشی گوشی ایرادی نداره قطعا" ارزش خرید داره.(مال دوستتون)
عزیزم اخطار داد ولی من حواسم جای دیگه بود و اصلا تو حال خودم نبودم...
من از اين مي ترسم كه يه وقت برام اس ام اس فارسي اومد مربع مربع نشون نده
در كل با فارسي مشكل نداشته باشه
سلام.
شما فقط از این بترس که گوشی مشکل داشته باشه .هر وقت خریدی بگو فارسی سازش رو بهت معرفی میکنم نصب کن بدون هیچ مشکلی برات کار میکنه.و اس ام اس هات هم فارسی برات میاد و فارسی میتونی بفرستی.![]()
سلام.
خسته نباشی.
راستی شما که بک آپ سیستم رو میگرفتی! بدون هیچ مشکلی میتونی بکاپ قبل از این تغییر رو اجرا کنی و گوشی برگرده به حالت قبلش.فقط باید حواست باشه اگر تایم ست کردی که مثلا" سه روزه بکاپ رو نگه داره بکاپ های سالمت تایمشون نگذره وگرنه پاک میشه.![]()
اون یکی رو بیزحمت زیپش کن بفرست...
شما بیزحمت یه نگاه کن ببین تو حافظه 16 گیگت همچین چیزی هست.. حالا اگر مثلا فایل مهمی بوده باشه چی میشه؟ آیا وقتی هارد ریست میکنیم حافظه 16 گیگ رو همه فایل ها پاک میشن؟ من جرات ندارم گوشیمو ریست کنم .. میترسم حافظه 16 گیگ رو بعد ریست نشناسه/// help me plz![]()
بابا خوب حق داره بترسه آخه منم 2 دفعه بعد از اینکه گوشیمو ریست کردم(هارد ریست نه) 16gb رو نشناخت ولی با هارد ریست درست شد.ببین گوشیتو ریست کن بدش اگه 16gb رو نشناخت هارد ریستش کن درست میشه my storage رو هارد ریست نکنیا main memory رو ریست کن
من فردا اين گوشي رو مي خرم(البته با پست برام مي فرستن يه 3-2 روزي طول مي كشه)
اگه نصيحتي دارين بگين
هیچی نیست فقط اگه مطمئنی اصل کره هست بگیرش
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)