تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 288 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا روغن ترمز پراید رو چجوری میشه عوض کرد؟ اصلا میشه پرش کرد؟ ( تنها میدون باید dot-3 باشه). اگر نیاز شد عوضش کنم، باید هواگیریم بکنم؟ چجوری؟
    از طریق پیچ هواگیری ترمز روی چرخ(آچار رنگی 8 +یه شلنگ+یه ظرف برای روغن کثیف)
    اگر داخل محفظه روغن ترمز روغن باشه که مشکل خاصی نیست
    اگه نباشه باید روغن بریزی وهواگیری کنی فکر کنم از روی دستگاهی که چهارتا لوله ترمز به اون وصله (تقسیم کننده فشارروغن)
    هم هواگیری میکنن(البته امتحان نکردم)
    آره باید هواگیری کنی به صورت z شکل(شروع از چرخ زیر پای راننده)
    Last edited by mj52; 24-01-2012 at 21:05.

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آقا روغن ترمز پراید رو چجوری میشه عوض کرد؟ اصلا میشه پرش کرد؟ ( تنها میدون باید dot-3 باشه). اگر نیاز شد عوضش کنم، باید هواگیریم بکنم؟ چجوری؟
    کار شما نیست.خود هواگیری مدار ترمز خودش به دو نفر آدم ماهر نیاز داره.. ببرین به یک تعمبرگاه ترمز(لنت کوبی و..).

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کار شما نیست.خود هواگیری مدار ترمز خودش به دو نفر آدم ماهر نیاز داره.. ببرین به یک تعمبرگاه ترمز(لنت کوبی و..).
    میشه پرش کرد؟ یعنی روی قبلی بریزم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

میشه پرش کرد؟ یعنی روی قبلی بریزم؟
    دوست من بر خلاف تصور اکثر راننده ها روغن ترمز باید سالی یکبار عوض بشه ولی در صورتیکه فعلا امکان تعویض ندارین سرریز کردن روغن به شرطی که نوعشون یکی باشه ایرادی نداره ولی کلا تعویض بهتره

5. این کاربر از amir@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض 141 sx اسپرت خریدم

سلام

بعد از کلی این دل و اون دل کردن بلاخره ... شدم رفتم 141 گرفتم.

چون اینجا سوال پرسیده بودم گفتم هر کی میخواد از جرئیات این ماشین بدونه بگه تا بگم!!!

خودم اول چند تا ازمشخصه هاش رو میگم:

صندلی های عقب توی صندوق میخوابه و خیلی جادار میشه ، کلا همینجوری هم صندوقش از معمولیا بزرگتر هست.

همین قضیه باعث شده کمربند های مزخرفی ردیف عقب داشته باشه یعنی فقط رو شکم بسته !!! خدا به داد ما برسه با پلیسا !!!

رینگ اسپرت قشنگی زیر ماشینه که لاستیک کومهو 175 داره خیلی به ماشین میاد.

ولی رینگ و لاستیک زاپاسش معمولی و کویر 165 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از نظر ظاهری تقریبا مشکلی نداره فقط در عقب سمت راست یک سانت با چراغ فاصله داره!!!

ضمنا سپرها هم همرنگ بدنه هستند و جای اون راهنماهای قدیمی پراید دیگه وجود نداره .

ماشین با این رینگ و لاستیک خیلی نرم شده و صداهای اضافی به شدت کم شده و رانندگی لذت بخش تر شده وحداقل آدم احساس نمیکنه لگن! سواره.

کیلومتر شمارش هم از این جدیداس که آمپر آب و بنزین دیجیتالیه.

ضبط cd , usb داره که صدای قابل قبولی ارائه میده.

ترمز abs رو هنوز تست نکردم ولی هیدرولیک بد نیست.

دعا کنید چرخش برامون بچرخه و از نظر موتوری هم ماشین خوبی باشه
    اگه سوالی بود در خدمتم

7. 3 کاربر از aaboly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام

بعد از کلی این دل و اون دل کردن بلاخره ... شدم رفتم 141 گرفتم.

چون اینجا سوال پرسیده بودم گفتم هر کی میخواد از جرئیات این ماشین بدونه بگه تا بگم!!!

خودم اول چند تا ازمشخصه هاش رو میگم:

صندلی های عقب توی صندوق میخوابه و خیلی جادار میشه ، کلا همینجوری هم صندوقش از معمولیا بزرگتر هست.

همین قضیه باعث شده کمربند های مزخرفی ردیف عقب داشته باشه یعنی فقط رو شکم بسته !!! خدا به داد ما برسه با پلیسا !!!

رینگ اسپرت قشنگی زیر ماشینه که لاستیک کومهو 175 داره خیلی به ماشین میاد.

از نظر ظاهری تقریبا مشکلی نداره فقط در عقب سمت راست یک سانت با چراغ فاصله داره!!!

ضمنا سپرها هم همرنگ بدنه هستند و جای اون راهنماهای قدیمی پراید دیگه وجود نداره .

ماشین با این رینگ و لاستیک خیلی نرم شده و صداهای اضافی به شدت کم شده و رانندگی لذت بخش تر شده وحداقل آدم احساس نمیکنه لگن! سواره.

کیلومتر شمارش هم از این جدیداس که آمپر آب و بنزین دیجیتالیه.

ضبط cd , usb داره که صدای قابل قبولی ارائه میده.

دعا کنید چرخش برامون بچرخه و از نظر موتوری هم ماشین خوبی باشه
    اگه سوالی بود در خدمتم
    مبارک باشه عزیز و بسلامتی استفاده کنی.
    اینجوری که فایده نداره عزیز.برای هر خط نکته که نوشتی یه عکس با کیفیت هم میذاشتی.البته هنوزم دیر نشده!
    141 ماشین خوبیه و خیلی شیک تر و برای حمل اشیای بزرگ جادارتر از پراید عادیه.انصافاً سایپا توی عمرش یک فیس لیفت خوب و بی نقص انجام داده باشه همین 141 هست و بس!
    پلیس که فکر نمیکنم به این ایراد بگیره چون هر سه کمربندهای عقب بطور استاندارد دو نقطه اتصال داره.
    در همه ی ماشینهای دنیا حتی خودروهای چند میلیون دلاری همینطوره عزیز و نباید تعجب کنی.هیچوقت رینگ استاندارد اسپرت ماشین رو روی زاپاس نمیذارن و تایرشون هم باریکتره.دلایل مختلف داره از جمله اهمیت کمترش چون کمتر ازش استفاده میشه و نیز پایین اومدن هزینه ی تمام شده-اشغال کمتر فضا در صندوق عقب-سبکتر و جمع و جورتر بودنش موقع بلند کردن از داخل صندوق و..
    حیف که بدون عکس هیچکس نمیفهمه چی گفتی!
    فرم چراغهای کل پرایدهای جدید جای بحث داره.چراغهای قبلی دو تکه بود طوریکه در تصادفات خفیف معمولاً زیاد پیش میاد که چراغ سه گوش کوچک جلو در اثر ضربه میشکنه.در پرایدهای جدید که چراغ سه گوش با چراغ اصلی یکپارچه شده کل مجموعه ی چراغ جلو باید عوض شه و هزینه ی خیلی بیشتری می بره..
    ضمناً چراغ راهنما داخل سپر حذف شده ولی جاش هنوز مشخصه و سایپا بخودش زحمت نداده سپر رو باز طراحی کنه!!!
    سپر همرنگ هم یکی از وجوه زیبایی بعضی پرایدها هست.فقط همون اول حتماً برو بازار و زه محافظ سپر همرنگ رنگ ماشین رو تهیه کن و بچسبون تا در اثر تماسهای کوچکی که زیاد پیش میاد رنگ سپر خش برنداره و نریزه.در پراید و ریو خیلی واجبه.
    ضمناً میتونی برای محکمتر چسبرندش زیرش چسب آکواریوم بزنی تا هم به رنگ ماشین ضرر وارد نشه و هم محکمتر بچسبه..
    متأسفانه بعضیها که نا آشناترن وقتی ABS وارد مدار میشه و پدال شروع میکنه زیر پا نوسان کردن میترسن و فشار به پدال رو کمتر میکنن و یا حداکثر فشار رو به پدال وارد نمیکنن در نتیجه طول مسیر توقفشون بجاییکه کمتر بشه بیشتر میشه! وقتی ABS وارد مدار شد برای اینکه حداکثر فشار رو وارد کنه به لنتها باید پدال رو تا ته فشرد.
    البته در 206 تیپ5 به بالا که علاوه بر ABS به BA یا همون Brake Assist System مجهزه سیستم ترمز بطور هوشمند حداکثر فشار رو خودش در مواقع بحرانی بر ABS اعمال میکنه..

عکس از زوایا و جزئیات ماشین(صندوق-داشبورد و آمپرها و..) یادت نره..

داره خودمونی میشه VAHIDMETALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

DDDDDDDDDD

---------- Post added at 10:06 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------

ایرادات 141
    1) صر وصدای زیاد طاقچه عقب بعد از مدتی
    2)نداشتن مشتری زیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض عکسهایی از ماشینم

سلام

دفعه قبلی پستم یه مقدار نامنظم شد ببخشید!
    عکس ها با موبایله پیشاپیش از بی کیفیتی بعضی از عکس ها معذرت می خوام!!!

این رینگ و لاستیک فابریک

اینم حذف شدن جای راهنماهای قدیمی

صندوق عقب جادار

جدا شدن طاقچه عقب

خوابیدن صندلی های عقب و فضای بسیار جادار

صفحه کیلومتر جدید

رادیو ضبط cd , usb

کمربند قابل تنظیم ارتفاع

اینم ظاهر ماشین

11. 2 کاربر از aaboly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض ایرادات 141 جدیدم

سلام

چند تا عکس از بعضی ایرادات ماشینم

اول اینکه چراغ های روی در 141 رو برداشتن!!! (قبلی ها مثل مال سمند بود و با باز شدن در روشن میشد)

در صندوق عقب از چراغ عقب یک سانت فاصله داره!!!

بیرون زدن موم (چسب) از زیر جا دستی سمت شاگرد

باز نشدن در صندوق عقب از داخل (از بیرون هم فقط با سوویچ باز میشه) به نظرتون میخواد دزدگیر درب باز کن بزارم؟

[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
    Last edited by aaboly; 06-02-2012 at 22:23.

13. 2 کاربر از aaboly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض عکسهایی از ماشینم

سوالی از پراید 141 دارید در خدمتم.
    Last edited by aaboly; 06-02-2012 at 22:21.

15. این کاربر از aaboly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •