تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 250 از 1042 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300350750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه کاپیتان رضائی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سلام
    من اصلا از این adslهیچ چی نمیدونم
    برای خریدنش باید چه کارایی کرد؟
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تو ایران فقط شاتل adsl2+ واقعی ارائه میکنه...
    بقیه فقط در حد حرفه
    به نظر من کلا تو ایران این تکنولوژِی در حد حرفه

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

تو ایرانشو یادت رفت بگی مهدی
    با بحث هایی که دوستان داشتن دی اس ال 2 پلاس نداریم ... تو ایران البته ....
    به نظر من کلا تو ایران این تکنولوژِی در حد حرفه

اتفاقا داریم!!!

الان تو ایران شاتل واقعا adsl2+ ارائه میده!!

سرعت همیشه ثابت
    ارائه در مسافتهای دورتر
    نویز کم روی خط تلفن
    دیسکانکت‌های کم
    و....

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام
    ممنون
    با این که دوستان حال ما رو گرفتن و توی تاپیک خودتون ، جواب دادن ، اما باید عرض کنم خدمتتون که : ( سخت گیری من فقط به خاطر نظم تالار بود ، همین ، امیدوارم ناراحت نشده باشید )
    شما با توجه به بودجه و استفاده تون ، یه سرویسی رو می پسندید و سفارش می دید ، هم می شه آنلاین سفارش داد ، هم تلفنی ، مدارک رو هم می شه فکس کرد بعد مودم تهیه می کنید ، مودم هم با توجه به نیاز ، یه پرت ، 2 پرت وایر لس ، یا هر چی ....
    تا این جای کار ، خریدنی بود ، بقیه اش رو باید صبر کنید تا خط رانژه بشه ( یه عملیات فنی تو مرکز ) و بقیه مراحل ( کانفیگ مودم ) مال پای پی سی هتسش ...
    بعد هم برو حالــشو ببـــــــــــــر

مرسی
    Last edited by akhoond; 08-12-2008 at 19:18.

5. 5 کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

با این که دوستان حال ما رو گرفتن و توی تاپیک خودتون ، جواب دادن ، اما باید عرض کنم خدمتتون که : ( سخت گیری من فقط به خاطر نظم تالار بود ، همین ، امیدوارم ناراحت نشده باشید )
    شما با توجه به بودجه و استفاده تون ، یه سرویسی رو می پسندید و سفارش می دید ، هم می شه آنلاین سفارش داد ، هم تلفنی ، مدارک رو هم می شه فکس کرد بعد مودم تهیه می کنید ، مودم هم با توجه به نیاز ، یه پرت ، 2 پرت وایر لس ، یا هر چی ....
    تا این جای کار ، خریدنی بود ، بقیه اش رو باید صبر کنید تا خط رانژه بشه ( یه عملیات فنی تو مرکز ) و بقیه مراحل ( کانفیگ مودم ) مال پای پی سی هتسش ...

مرسی
    تعریفت کامل بود الا جمله ی آخر!

کدوم حال؟؟؟؟

7. این کاربر از r4pbr4p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خیلی ممنان
    حال گیری هم نداشتیم اونجا خودت فرمودی بیان اینجا سوال کنم دیگه

9. این کاربر از کاپیتان رضائی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

تعریفت کامل بود الا جمله ی آخر!

کدوم حال؟؟؟؟
    باشه ، حرفت حقه ، اما با دوران دیال مقایسه کن ، من که سرویس ام آف بود مجبور شدم با دیال بیام ، در عرض 3 مین ، 3 سال پیر شدم خدایی ، دیال رو نگو ، هوشمند هم که افتیضاح
    خدایی دی اس ال از دیال بیتره
    خیلی ممنان
    حال گیری هم نداشتیم اونجا خودت فرمودی بیان اینجا سوال کنم دیگه
    خواهش می کنم
    متوجه نشدی ، دوستان از ما حال گیری کردن ( لــــــــــول شوخی می کنم ) سوال اینجای شما که به موقع بود .
    اول ببینید چقدر می خواید هزینه کنید در ماه ، و بعد چقدر یوز دارید ؟ وبگردی یا دان ؟ چند ساعت در روز وبگردی ؟ چقدر دان ؟ تکلیف این ها رو با خودتون مشخص کنید ، تا شرکت رو درست انتخاب کنید ، وگرنه یه هزینه رانژه اضافه باید بپردازید ، برایتعویض شرکت ( یه هزننه 10 _ 15 تومانی ... )

مرسی
    یا خق

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون
    سلام. هم کدی
    اول بهتره بدونید adsl چی چی هست....؟
    (منبع: یک دوست)
    dsl : digital subscriber line.
    اعضای dsl معمولاً به صورت xdsl نامگذاری می‌شوند. این خطوط از تمامی پهنای موجود در خطوط مسی دوطرفه استفاده می‌کنند تا بالاترین سرعت ممکن در ثانیه را بر خلاف خطوط معمول ارائه دهند.adsl) assymetric dsl) در واقع نوعی از dsl‌ها می‌باشد که ارتباط آن نامتقارن می‌باشد؛یعنی سرعت ارسال داده در ثانیه کمتر از دریافت آن می‌باشد.انواع دیگری از xdsl‌ها موجود می‌باشند که از جمله آنها می‌توان به hdsl(high-speed dsl) و sdsl(symetric dsl) اشاره کرد.

تعریف کلی adsl :
    سلام خوبید این هم یه مقاله دیگه که آماده کردم :
    َadsl کابل تلفن موجود را برای دستگاه های تلفن استاندارد ( مانند تلفن یا فاکس ) ، قابل استفاده می کند . مانند یک اتصال پرسرعت داده به isp عمل می نماید .
    این کار با تبدیل داده از کامپیوتر کاربر و یا شبکه محلی lan به سیگنال های صوتی با فرکانس بالا انجام می گردد ، که این سیگنال های با فرکانس بالا می توانند در طول کابل تلفن کاربر ، در همان بازه زمانی که سیگنال ها از تلفن یا فاکس عبور می کند ، منتقل شوند .
    فیلتر، از پارازیت حاصل از فرکانس بالا که از انتقال بوسیله تلفن یا فاکس ایجاد می شود جلوگیری کرده و سیگنال دیجیتال با فرکانس بالا بوسیله دستگاه کشف می شود را متوقف می کند .
    Adsl مخفف asymmetric digital subscriber line ( خطوط مشترک دیجیتالی نا متقارن ) می باشد . Adsl دومین تکنولوژی بزرگ در ارتباطات با پهنای باند بالا خواهد شد . Adsl توانایی عبور حداکثر 7 مگابایت داده را از میان سیمهای تلفن مسی ، که در حال حاضر در اکثر منازل نصب شده است و در دسترس می باشد را دارا می باشد.
    به طور کلی ، adsl تکنولوژی انتقال با سرعت بالا است . Adsl در واقع نوعی از dsl ها می باشد که ارتباط آن نامتقارن می باشد ، یعنی سرعت ارسال داده در ثانیه کمتر از دریافت آن است .
    در این روش ، adsl می تواند انتقال داده ، تصویر و فاکس را با سرعت بالا هم زمان فراهم کند ، که تمام اینها بدون قطع اتصال سرویس تلفن همیشگی(عادی ) روی همان خط انجام می شود . یک محدوده فرکانس اختصاص داده شده برای post ) سرویس مخابراتی معمولی ) وجود دارد ، بنابر این همچنان می توانید تماس تلفنی خود را در خلال انتقال داده با سرعت بالا داشته باشید .

مزایای بسیاری در استفاده adsl است ، adsl سرعت انتقال داده جاری را بالا می برد . در حال حاضر ، adsl به تحویل با سرعت دانلود تا حد 2 مگابایت و سرعت آپلود تا حد 256 کیلوبایت است . البته توانایی افزایش این سرعت ها نیز وجود دارد . در آینده می توان سرعت دانلود را تا حد 32 مگابایت و سرعت آپلود را تا حد 2 مگابایت افزایش دهند .

adsl :
    بدون نیاز به برقراری ارتباط dial up ، adsl پهنای باند زیادی برای خط تلفن موجو درست می کند و با نصب مودم adsl ارتباط همیشه برقرار است که این امر به شماره گیری برای بر قراری ارتباط به اینترنت یا شبکه محلی ( lan ( را رفع می کند .
    حداکثر استفاده از منابع عادی سرویس های تلفن در حدود 1 درصد ظرفیت واقعی خطوط تلفن می باشد . Adsl ، نود و نه درصد قسمت هدررفته را برای انتقال داده با سرعت بالا مورد استفاده قرار می دهد . این کار مستقر کردن کانال های فرکانس متقاوت برای کاربرد های مختلف به انجام می رسد ف بنابر این هنگامیکه بقیه سیم برای انتقال اطلاعات با فرکانس بالا استفاده می شود هنوز ارتباط صدا با آخرین حد طیف فرکانسی بر قرار است .
    قابلیت چند وظیفگی هم در آن به این دلیل که کانال های فرکانسی مختلفی روی یک سیم استفاده می شود ، باعث شده که adsl قادر به استفاده هم زمان از صدا و داده باشد . بطوریکه میتوان از تلفن و فاکس استفاده کرد و هم زمان به شبکه net و یا شبکه محلی lan دسترسی داست و تمام اینها روی همان خط تلفن است .

در adsl های معمولی نرخ ارسال داده از 128 كیلو بیت بر ثانیه آغاز می شود (اگر چه معمولا از حداقل 512 كیلو بیت بر ثانیه استفاده می شود ) و در فاصله 5/1 كیلومتر( 5000 فوت ) از دفتر مركزی مجهز به dslam یا پایانه اصلی تا 8 مگا بیت بر ثانیه افزایش می یابد. حداقل نرخ دریافت داده نیز 64 كیلو بیت بر ثانیه است و معمولا به 128 یا 256 كیلو بیت بر ثانیه نیز می رسد و می تواند از 1024 كیلو بیت بر ثانیه نیز فراتر برود. گاهی برای اشاره به انواع كم سرعت تر adsl از واژه adsl lite استفاده می شود.

adsl2 :
    بهبود کارآيي +کاهش اتلاف در پهناي باند:

Adsl2 به شکلي طراحي شده که در خطوط مخابراتي و با وجود تداخلات ناشي از مکالمات تلفني به نرخ گذردهي و مسافت بيشتري دست يابد. بهبود در تکنيک مدولاسيون، کاهش سرباره ، بهره وري بيشتر در مکانيسم کدينگ،بهبود فرآيند آماده سازي مودم ،ارتقاء الگوريتم هاي پردازش سيگنال و کاهش در نسبت لازم براي سيگنال به نويز(snr ) برخي از تغييرات انجام گرفته جهت دستيابي به اهداف فوق مي باشند.
    • تشخيص خودکار: تشخيص خودکار کار آيي در مودم adsl2 به مراتب بهتر از سلف خود انجام مي گيرد،به اين ترتيب که مودم هاي هر دو طرف ارتباط قادر به اندازه گيري ميزان نويز،شدت تضعيف و نسبت سينگال به نويز مي باشند. اطلاعات فوق در اختيار نرم افزار مديريت شبکه قرار مي گيرد تا در انجام فرايند نصب و خدمات پس از نصب شرکت هاي فراهم کننده خدمات به کار گرفته شود.
    شروع سريع:
    آغاز به کار در adsl2 بسيار سريعتر از گونه هاي پيشين و در مدت 3 ثانيه انجام مي گيرد،در صورتي که همين زمان در مورد مودم هاي adsl در حدود 10 ثانيه است.
    نسخه جدیدتر با نام adsl2 در فواصل كمتر از 5/2 كیلومتر (8000 فوت) امكان دانلود اطلاعات با سرعت 12 مگابایت بر ثانیه را فراهم می آورد. استفاده از قالب های انعطاف پذیر و اصلاح خطای مناسب تر دلیل افزایش این سرعت است.
    adsl2+ :
    سير پيشرفت مودم هاي adsl با معرفي (g.299.5 ) adsl2+ باز هم کامل تر گرديد. در adsl2+ افزايش دو برابري پهناي باند از 1.1 مگاهرتز به 2.2 مگاهرتز ، در مسافت هاي کمتر از 1500 متر، نرخ دريافت را تا دو برابر افزايش مي دهد. طيف فرکانسي بزرگتر،همچنين adsl2+ را نسبت به معضل همشنوايي مقاومتر مي کند.
    ضمائم استاندارد:
    کاربردها و شرايط خاص،مشخصات ويژه اي را طلب مي کند که در استانداردهاي اصلي adsl وجود ندارد. ضمائم به منظور پوشش دادن به اين شرايط خاص ايجاد گرديده اند.به طور کلي هر ضميمه از بخشي از پهناي باند adsl براي کاربردي خاص استفاده مي کند و بسياري از ضمائم اوليه adsl براي استانداردهاي نسل جديد adsl2+ و adsl2+ نيز کاربرد دارند.
    Adsl2+ كه با نام itu g.992.5 نیز شناخته می شود امكان دانلود با سرعت 24 مگابایت بر ثانیه برای فواصل كمتر از 5/1 كیلومتر (5000 فوت ) را فراهم می آورد و حد بالای طیف دانلود را دوبرابر می كند به عدد 2/2 مگاهرتز می رساند.

این در حالی است که همه شما از اینترنت adsl استفاده میکنید.و نام مقدس adsl 2 + فقط در تبلیغات به چشم می خورد نه در عمل. (به استثنای شاتل). همین تکنولوژی در جهان جای خود را به تازه ترین محصول این خانواده می دهد و ما فقط در پی حسرت.

در شکل زیر به صورت نموداری تفاوت سرعت و انتقال اطلاعات و مسافت را مشاهده نمایید.

تصویر بزرگ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای سوال دومتون باید بگم که میرید به یکی از شرکتهای ارائه دهنده ی خدمات.
    یه فرم پر میکنید.
    همین!!!!
    آهان... هزینه اش مهمتر بود...
    اگه از شاتل بخرید، 15 الی 25 تومن باید هزینه ی راه اندازی بدین. ولی برای بقیه ی شرکتها فقط 10 تومن.
    اگه از صبانت بخرید باید بشینید تو صف انتظار تا پورت خالی براتون باز بشه. (البته بستگی به منطقه ی مخبراتی تون داره)
    دیگه......
    حالا اگه چیز دیگه یادم بیافته میگم.

موفق باشید
    Last edited by tohidkh; 08-12-2008 at 22:32.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

باشه ، حرفت حقه ، اما با دوران دیال مقایسه کن ، من که سرویس ام آف بود مجبور شدم با دیال بیام ، در عرض 3 مین ، 3 سال پیر شدم خدایی ، دیال رو نگو ، هوشمند هم که افتیضاح
    خدایی دی اس ال از دیال بیتره

خواهش می کنم
    متوجه نشدی ، دوستان از ما حال گیری کردن ( لــــــــــول شوخی می کنم ) سوال اینجای شما که به موقع بود .
    اول ببینید چقدر می خواید هزینه کنید در ماه ، و بعد چقدر یوز دارید ؟ وبگردی یا دان ؟ چند ساعت در روز وبگردی ؟ چقدر دان ؟ تکلیف این ها رو با خودتون مشخص کنید ، تا شرکت رو درست انتخاب کنید ، وگرنه یه هزینه رانژه اضافه باید بپردازید ، برایتعویض شرکت ( یه هزننه 10 _ 15 تومانی ... )

مرسی
    یا خق
    به هر حال ممنوننم

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سلام. هم کدی
    اول بهتره بدونید adsl چی چی هست....؟
    (منبع: یک دوست)
    ممنان پسر یا دختر جان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •