عزيز من شما به ركوردر 70 تومني ميگي گرون؟بعدشم ديگه 20 تومن گمركيه ركوردره داداش يه نمونه بيا بالا ...
عزيز من شما به ركوردر 70 تومني ميگي گرون؟بعدشم ديگه 20 تومن گمركيه ركوردره داداش يه نمونه بيا بالا ...
سلام
دوستان من دنبال یک mp3 player میگردم که کیفیت صداش و ضبطش خوب باشه.البته کیفیت صدا خیلی واسم مهم تره.
قیمت هم ار 100 تا 200 خوبه....
اگه پایین تر از قیمتی هم که مدنظرمه هست و این خصوصیات رو داره مشکلی نیست...
.................................................. ..
جدای از mp3 یک mp4 خوب هم با مشخصات بالا(قیمت،کیفیت صدا و ضبط)و کیفیت تصویر مناسب هم به نظر شما رو چه برندی فکر کنم.
Last edited by good god; 05-06-2011 at 14:11.
دوستان نظرتونو درباره ی این پلیر بگین
(دیجی کالا)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور شما این لینک هست درسته؟!
شما اگه قصد خرید دارید بهتره شرح سوال و نیاز بکنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشریح کنید که دنبال چی هستید
کیفیت صدا/تصویر/دوام زیاد باطری/نرم افزار بازی / نمیدونم هر چی تو ذهنتون هست چون نظر یه فردی درباره یه چیزی بدون توجه به نیاز و علایق شما کار عبثی هست.
COWON J3 4GB
البته مقداری از بودجه شما بیشتره.
من یه چیزی میخوام به صرفه باشه(بله همون لینک بود)
مثلا این خوبیش این بود که نوشته بود پشتیبانی از سیستم عامل ( البته نوشته سازگار)و فرمت های مختلف و رزولیشن تقریبا بالا
که الان فک نکنم همچین چیزی تو بازار با این قیمت باشه نه؟
سلام به همگی . من پلیری می خوام بیشتر برای زبان اما آهنگم گوش می دم ممنون می شم چند مدل معرفی کنید هم زیر 30 تومن و هم زیر 50 تومن .
با تشکر
با توجه به بررسی که تو تایپیک داشتم و بیشتر هم نظرات خودت بود از مدل x7 بیشتر خوشم اومده.اما یه سوال خدمتت داشتم و اون اینه که:تو این سری میشه روش برنامه هم نصب کرد یا نه؟مثلا دیکشنری که خیلی واسم مهمه که گفتی تو j3 این قابلیت موجوده
دوستان پلیر زیر 140 تومن چی پیشنهاد میدید ؟
(کیفیت صدای خوب - باتری لایف بالا - رکورد خوب )
خودم چند تارو پیدا کردم :
Iriver S100
Iriver E300
Creative Zen X-Fi Style
كووان i9 ينظر من از اينايي كه گفتي بهتره
من فقط یه ایراد بارز دیدم و اون زمان پخش صوت بود همین
Sandisk Sansa Clip+ 2GB از دیجی کالا بگیر قیمتش 49 تومن هست واقعا می ارزه
نه آنچنان بر خلاف بعضی پلیرهای جدیدتر که همه تو این سال ارزه شدند سیستم مثل اندروید نداره.
انگلیسی به انگیلیسی داره ولیپولی هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)