این نرم افزار ها به درد نمی خورن
و تقریبا هیچ فایده ای ندارن
دنبالشون نگرد سرعت بستگی داره به سرویس دهنده ای که از اون استفاده می کنی !
این نرم افزار ها به درد نمی خورن
و تقریبا هیچ فایده ای ندارن
دنبالشون نگرد سرعت بستگی داره به سرویس دهنده ای که از اون استفاده می کنی !
کاملا" درسته.
سرعت فقط به isp و میزان نویز روی خط و پاک بودن سیستم شما از ویروس بستگی داره.
اگه یه سیستم بخواد وارد شبکه بشه حتما باید کارت شبکه داشته باشه . درغیر اینصورت مثل اینه که بخوای بدون مودم وارد اینترنت بشی !!!! البته حتما مادربردت کارت شبکه onboard باید داشته باشه. اگه اینجوریه نیازی به کارت شبکه جدا نداری. اگرم نه کارت شبکه قیمتی نداره ( بین 8 تا 11 تومن ) .
دو کار میتونی انجام بدی :
روش 1- واسه PC دوتا کارت شبکه بذاری ، مودم رو به یکیش وصل کنی و لپ تاپ رو به دومی . اینجوری PC به اینترنت وصل میشه و لپ تاپ از اطلاعات اون استفاده میکنه. درواقع با خط تلفن فقط یه دستگاه میتونه به اینترنت وصل بشه و سیستم دیگه باید از طریق اون وصل شه !! البته کابلی که میخوای بین لپ تاپ و سیستم بذاری باید از نوع کراس باشه که تو پست قبلیم به یکی از دوستان توضیح دادم. اینجوری:
روش 2- یه هاب بخری و مودم و دوتا سیستم ( و حتی بیشتر ) رو بهش وصل کنی. خود هاب اینترنت رو از مودم میگیره و بین سیستم ها پخش میکنه .
قیمت هاب دستم نیست ولی بنظرم بالای 50 تومن باشه . ( از دوستان کسی میدونه ؟ )
روش دوم خیلی خیلی خیلی ساده تره ، چون تنظیمات شبکه رو خود هاب انجام میده.
[/RIGHT][/QUOTE]
خوب یعنی نمیشه مودم با usb به pc کانکت بشه با پورت شبکه هم مودم به لپتاپ؟
این چی بود ؟؟؟؟؟ !!!
سلام به همگي
چند روزي كه نمي تونم به اينترنت وصل بشم چه از مودم چه از شبكه
به عكسهاي زير نگاه كنيد
مي بيند كه كارت شبكه دچار مشكل شده و ارورش هم معلومه و در Network Connections هم هيچ گونه از Local Area Connection خبري نيست
مودم هم نمي تونه پورتش را باز كنه
از لحاظ سخت افزاري هر دو سالم هستن
سيستم با Avest به روز اسكن شده است
فكر كنم يه چيزي جلوي كانكشن را مي گيره هر كاري كردم درست نشد كه نشد
مشكل دوم هم مربوط به عكس زيره كه باعث شده فاير وال غير فعال بشه از Group Policy تونستم موقتا فعالش كنم باز بر مي گرده غير فعال ميشه سرعت ADSL هم خيلي كم شده گاهي وقتها هم يه كانكشني با نام Geataway هم تو Network Connections ظاهر ميشه كه طبق توضيحاتش بين كامپيوتر و اينترنت ظاهر ميشه و سرعتش هم 40 است
لطفن راهنمايي كنيد ديگه اعصاب ندارم
از کی اینجوری شد ؟ ( بعد از نصب برنامه ای یا ...)
شما همه درایوراشو uninstall کن بعد برو تو regedit اسماشونو یه سرچ بزن وتمام مقادیری که پیدا میکنی رو پاک کن بعد از ریست دوباره نصبشون کن !
Last edited by ehsankalak; 25-02-2009 at 19:59.
ما که نتونستیم عکسا رو ببینیم جناب king Emperor !! مودمت چیه و اگه با شبکه وصل میشی PPOE تعریف کردیش یا Bridge ؟
دقيقا نمي دونم چرا اينجوري شد
درايوراشو un كردو دوباره زدم نشد كه نشد حتي مجبور شدم درايو c فرمت كنم اما نشد كه نشد
a6l3i جان ايراد از فرستنده نيست از گيرنده است و در ضمن مودمم bilion و PPOE تعريف كردم
ممنون و همچنان
منتظرم
سلام.
من تا الان از طریق LAN مودم Asus Am602 رو به مادربردم وصل میکردم. امروز که PC رو روشن کردم اون علامت پایین مال شبکه همچنان ضربدر قرمز مونده و چراغای شبکه پشت مادربرد هم دیگه خاموش روشن نمیشه! مشکل چیه؟ بهترین حالتاش به عقل خودم ایناست اگه شما موردی به نظرتون میرسه بگین لطفا:
الف) بهترین حالت! از کابل باشه که فک نکنم چون صدمه ای ندیده، کانکتورهاشم سالمن.
ب) این حالت هم قابل تحمله تا حدی، که از چیپ آنبرد شبکه رو مادربردش باشه. که میشه رفت کارت شبکه خرید 7 8 تومن. ولی مادربردم اسلات خالی نداره دیگه! (uATX هستش مینم)
پ) بدترین حالت چیپ شبکه مودمم سوخته باشه. که نمی دونم تعمیر میشه یا یه مودم نو رفته تو پاچم!
حالا به نظر شما حالت دیگه ای هم امکان داره؟ چیکار کنم؟
سلام دوستان چند مودم زیر 50 تومن بهم معرفی کنین که کاری باشن خراب نشن
بعد من که مودم خریدم باید این مودمی که باهاش با دیال اپ میام بندازم دور یا اصلا باهم فرق داره با مودم ای دی اس ال نمیشه دیال آپی اومد ؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)