تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 298 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اين مشكل رفع نمي شه دوست عزيز. اگه گوشيت هنوز گارانتي داره بايد سريع بري نمايندگي تا اونجا يك كاري برات بكنن. البته احتمال داره كه زير ال سي دي خاك رفته باشه. در هر صورت بايد بري نمايندگي.
    نه دوست عزیز گارانتی نداره یعنی اون موقع که من خریدم هیچ جا گارانتی دار نداشت.زیاد بزرگ نیست ولی اگه رفع می شد بهتر بود دو سه تا روش امتحان کردم ولی جواب نداد ترسیدم بدتر بشه و دیگه ادامه ندادم.پس دوستان برای اینکه این بلا سرتون نیاد بهتره lcd گوشیتون رو با دستمال خیس تمیز نکنید.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

نه دوست عزیز گارانتی نداره یعنی اون موقع که من خریدم هیچ جا گارانتی دار نداشت.زیاد بزرگ نیست ولی اگه رفع می شد بهتر بود دو سه تا روش امتحان کردم ولی جواب نداد ترسیدم بدتر بشه و دیگه ادامه ندادم.پس دوستان برای اینکه این بلا سرتون نیاد بهتره lcd گوشیتون رو با دستمال خیس تمیز نکنید.
    پس با دستمال خیس تمیزش کردی که اینجوری شده
    خب ببرش نمایندگی سامسونگ درستش میکنن ولی هزینهشو میگیرن

3. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sutsutak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ببينم شما چجوري ال سي دي رو پاك كردي؟ محافظشو برداشتي؟ آخه اون شيشه اي كه روي گوشي مي بيني ال سي دي نيست يه محافظه پلاستيكيه. متوجه منظور من مي شيد؟
    Last edited by sutsutak; 20-08-2009 at 10:32.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ببينم شما چجوري ال سي دي رو پاك كردي؟ محافظشو برداشتي؟ آخه اون شيشه اي كه روي گوشي مي بيني ال سي دي نيست يه محافظه پلاستيكيه. متوجه منظور من مي شيد؟
    مگه محافظ داره؟من فقط یه محافظ lcd خودم براش خریده بودم(از این هزار تومنی ها)بعد که ورش داشتم یکم صفحش کثیف شده بوده.انگشتم رو خیس کردم و کشیدم روش که تمیز شه.بعد که تمیز شد دیدم اون نقطه سیاه افتاده روش.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

پس با دستمال خیس تمیزش کردی که اینجوری شده
    خب ببرش نمایندگی سامسونگ درستش میکنن ولی هزینهشو میگیرن
    حالا کی تا تهران بیاد.تو کرمانشاه هم که نمایندگی نداره.زیاد بزرگ نیست.فقط وقتی تم sumsung رو(که سفیده)انتخاب میکنم معلومه.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

مگه محافظ داره؟من فقط یه محافظ lcd خودم براش خریده بودم(از این هزار تومنی ها)بعد که ورش داشتم یکم صفحش کثیف شده بوده.انگشتم رو خیس کردم و کشیدم روش که تمیز شه.بعد که تمیز شد دیدم اون نقطه سیاه افتاده روش.
    نه دوست عزير شما متوجه نشديد. صفحه اي كه روي گوشي مي بينيد ال سي دي نيست، بلكه يك صفحه پلاستيكيه شفافه كه محافظ ال سي دي به شمار مياد. ال سي دي اصلي زير اين صفحه پلاستيكي قرار داره. من فكر كردم شما گوشي رو باز كردي، اون محافظ رو برداشتي و روي ال سي دي اصليش دستمال خيس كشيدي.

به هر حال گوشي شما بدون گارانتيه به همين خاطر احتمال سوختن پيكسل هم وجود داره.
    به همين خاطره كه من شخصا به خودم قول داده ام فقط گوشي گارانتي دار بگيرم.

البته اگه اين لكه خيلي بزرگ نيست و اذيتت نمي كنه بذار باشه. به زحمتش نمي ارزه. بعد هم شايد نمايندگي بگيره خرابترش هم بكنه.

داره خودمونی میشه kalakzadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

به جای اینکه دنبال قاطل بروسلی باشین بگردیم 1 چیزای مخفی دیگه رو پیدا کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!دنیای مرموز samsung!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اینم عکس گوشی من ایینویت با قاب استیل .خداییش هر کی میبینه میگه خیلی جذاب تر شده! همه هم فکر میکنند خالی میبندم و قاب جدید واسش خریدم! الان دیگه هیچ کی نمیتونه در مورد قیافه ی اینوییت نظر منفی بده چون واقعا شیک شده
    Last edited by ishbili; 20-08-2009 at 14:05.

10. 7 کاربر از ishbili بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

اینم عکس گوشی من ایینویت با قاب استیل .خداییش هر کی میبینه میگه خیلی جذاب تر شده! همه هم فکر میکنند خالی میبندم و قاب جدید واسش خریدم! الان دیگه هیچ کی نمیتونه در مورد قیافه ی اینوییت نظر منفی بده چون واقعا شیک شده
    عجب رنگش جالب شده,گوشیت خیلی متفاوت شده ولی فکر کنم دیگه بتونی عوضش کنی

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

واقعا خوش تيپه. سامسونگ بايد از هونم اول اين گوشي رو اينجوري طراحي مي كرد! به نظر من اين خيلي بهتره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •