جالبه برای من اصلا قطع نشد!! تازه سرعتش هم از همون پریروز زیاد شده!
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
جالبه برای من اصلا قطع نشد!! تازه سرعتش هم از همون پریروز زیاد شده!
یاهو مسنجر رو بله الان تست کردم باز نمیشه
v p n رو هم اتفاقا خواستم ازتون بپرسم 3شب پیش به هیچ کدوم از سرور ها وصل نمیشد اما فرداش شد امروزم هی مینویسه port opened و 100 تا یکی میره
راستی زنگ بزنید دوستان به پیشگامان و خواهش کنید این شماره ای که در قسمت پشتیبانیشون نوشتند رو اصلاح کنند 3 تا از شماره ها که مسدوده یکیش رو منزله یه آدم رو نوشتند که میگه اصلا اینجا پیشگامان نیست این 0317 رو هم پریروز هر چی ما زنگ زدیم کسی جواب نمیداد که 10 شب یکی برداشت و گفت عصر مشکل داشتیم
حالا بیشتر اون شماره رو اصلاح کنند که مزاحمه مردم نشند
شما دوستان از کدوم شرکت سرویس دارین؟
پیشگامان کویر یزد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشكل دسترسي كاربران به سرويسهاي ايميل گوگل و ياهوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
پنجشنبه، ۱۱ شهریورماه ۱۳۸۹ ايتنا - دسترسي كاربران به سرويسهاي ايميل گوگل و ياهو با مشكل مواجه شده است.
كاربران ايرنترنت در كشورمان از شب گذشته با مراجعه به صفحات جيميل و ياهو براي ورود به سايت و تبادل ايميل، با مشكل مواجه شدهاند، بطوري كه براي ورود به صفحات اصلي سايت بايد مدتها منتظر بمانند و در برخي موارد تلاش براي ورود به صفحه اصلي بينتيجه ميماند.
هنوز توضيح و يا واكنش رسمي از سوي مسئولين وزارت ارتباطات در رابطه با اين مشكل داده نشده است.
دم افطار دوباره تست کردم دیدم اینترنتم وصل شده بود
فقط نمیدونم چرا یارو گفت فردا وصل میشه
نا مرد میخواسته بپیچونه
امروز اینترنت پیشگامان از ظهر که من رفتم چک کردم قطع بوده تا حالا ساعت 10:30 دیشب هم سرعت داعون بود بیچاره شدم تا یه 400 مگ دانلود شد الان هم با دیال اپ هستم امیدوارم وصل بشه کلی خان وارز عقب افتادم![]()
من از از 3 روز پیش که یه شبانه روز قطع بودم بعد از اینکه وصل شد سرعتم خیلیییییییی عالی شده دیشب ساعت 5:57 قطع شده و دوباره وصل شده اما تا 11 که مودم روشن بوده دیگه هیچی دانلود نکرده اما تا همون 5:57 نزدیکای 1 گیگ دان کرده که همچین چیزی توی این 2 ماهو نیم بی سابقه بوده پریشب هم 900 مگ دان کرده اونم بی سابقه بوده الانم سرعتم بین 50 تا 60 هست یعنی 1.5 برابر اونی که باید باشه
دلیلش چی میتونه باشه ؟ماله زنگ زدن بیش از حد به پشتیبانیه یا اینکه سرویسم داره تموم میشه زیاد کردند که دوباره تمدید کنم ؟؟
من که سرویس به اخراش میرسه به روغن سوزی میفته نامردا
اون قطعی هم زنگ زدم گفت اعتبارات تموم شده باید بریم شارژ کنیم
بد بخت شدم رفت
مخابرات خطمون رو عوض کرده..از 443 به 425.....adsl پرید....حالا کجا به پیش شماره ی 425 سرویس میدند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)