یه سوال دیگه 6880 بلو ری رایت میکنه؟
یه سوال دیگه 6880 بلو ری رایت میکنه؟
میشه یه کم در مورد مزیت های Latitude نسبت به Vostro یا محصولا دیگر DELL و همچنین نسبت به HP توضیح بدید؟
سلام خسته نباشيد.hp Dv-6880 بازي Crisys رو اجرا مي كنه؟؟؟؟؟؟؟؟
جدول مشخصات فني مشخصات كلي نوت بوك نام نوت بوك HP-Compaq Pavilion DV-6880 اچ پي کامپک پاويليون دي وي - 6880 نوع نوت بوك معمولي ساخت چين نوع پردازنده Core 2 Duo سرعت پردازنده 2.5 گيگاهرتز حافظه Cache 6 مگابايت سرعت Bus 800 مگاهرتز حافظه RAM 4096 مگابايت نوع حافظه RAM DDR2 SDRAM هارد ديسك 320 گيگابايت مشخصات هارد ديسك 5400 RPM درايو نوري DVD/RW اندازه صفحه نمايش 15.4 اينچ نوع صفحه نمايش Brite Veiw نسبت صفحه نمايش WXGA حداكثر رزولوشن 1280*800 ساير مشخصات كارت گرافيكي Geforce 8400 - 1535 MB مودم دارد 56k كارت شبكه (LAN) دارد 10/100 شبكه بي سيم (WLAN) دارد iLink - 1394 ندارد بلوتوث دارد كارت خوان (Memory Reader) دارد وب كم دارد باتري Li-Ion باتري دوم No وزن 2.5 كيلوگرم سيستم عامل Microsoft Windows Vista ساير امكانات Blu-Ray - خروجي HDMI - ريموت كنترل - ميكروفن - TV
Last edited by ebi66_boukan; 04-08-2008 at 09:31.
نه فقط دی وی دی رایتر هست و فقط بلو ری رو نشون میده یعنی romیه سوال دیگه 6880 بلو ری رایت میکنه؟
سلام خدمت اعضای محترم این تاپیک.
من چند وقتی هست دارم دنبال یه لپ تاپ واسه بازی میگردم تا اینکه دیروز موفق شدم اون چیزی که میخواستم تو اینترنت پیدا کنم alienware area -51m9750 , alienware area51 m15x با گرافیک های 8800gtx و 8700gt و قیمت خیلی مناسب 1399 دلار و 1499 دلار کسی میدونه من این دو مدل کجا میتونم بخرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
یارو میگفت 1.680 من گرفتم 1.650 که با کیف شد 1.710 گارانتی همپارد.( از پایتخت)
ایران Hp گفت ما فعلا نمیاریم.
به نظر شما تفاوت وزنی بین نوت بوک 14 و 15 چقدره؟
ارزش داره که برای نوت بوک 14 اینچ ولی با وزن کمتر ، مثلاً حدود 2.2 کیلو به نسبت یه نوت بوک 2.7 کیلویی پول بیشتری پرداخت کرد؟
من معمولا باید نوت بوک رو همراه خودم حمل کنم و ماشین هم ندارم! به سلامتی اتوبوس های واحد و تاکسی های عزیز!
سلام دوستان خسته نباشید
من دنبال یه لپ تاپ دست دوم با حداکثر قیمت 250 هزار تومان هستم.کسی سراغ داره؟
مارک بسیار خوب و حرفه ای است اما مدل های خوب جدید که شخصا بدنبالشان می باشم و همچنین مورد نظر شما بنظرم هنوز در داخل موجود نیست
دو مدل از آلینور را که بنظر اینجانب نسبت P/p : performance/price چندان جالبی ندارند در مسیر زیر معرفی شده که به همان دلیل شخصا به کسی پیشنهاد نمی کنم
Last edited by Gesher; 05-08-2008 at 01:39.
سلام
قیمت الان لپ تاپ مکبوک اپل چقدره؟ چه امکاناتی داره؟ چند مدله؟ اگر میشه توضیحات رو بدید
من واسه کاره برنامه نویسی و گرفیک میخوام خوبه برام؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)