تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 350 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidreza_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    50%Of the World

پيش فرض

تشکر .....تشکر
    ولی من متاسفانه خیلی گوشیمو ریستارت و خاموش روشن میکنم واسه همین باید همش برنامه رو اجرا کنم اگه راهی هست که بشه اونو تو استارت آپ گذاشت تا اتومات لود و اجرا بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی من LCG Jukebox 2.30 رو نصب کردم یه اشتباهی رخ داد تو مراحل رجیستر کردنش حالا هر کاری میکنم نمیتونم Unistall کنم و دوباره رجیستر کنم هر ورژنی نصب میکنم اخطار internet radio check failed میده
    کمکم کنید
    تشکر..............تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    50%Of the World

پيش فرض

سلام مجددددددددددددددددد
    راستی یه کاری واسه انتقال موزیک به هندزفری بلوتوث سونی مخصوصا 990 بکونین......بابا مردیم از بس داخل یه گوشمون بلوتوث گذاشتیم توی یکی دیگه هندزفری
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    50%Of the World

پيش فرض

اقا من خودم تست کردم خیلی تفاوت داره هم از نظر فرم ریت هم کیفیت ... غوغا کرده فقط اگه خواستی واسه 990 تست کنی فقط فایل Pvcamera.rsc رو از هک دوربین P1 داخل همون پوشه مقصد بریز
    برو حالشو ببر

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ولی من متاسفانه خیلی گوشیمو ریستارت و خاموش روشن میکنم واسه همین باید همش برنامه رو اجرا کنم اگه راهی هست که بشه اونو تو استارت آپ گذاشت تا اتومات لود و اجرا بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    براي چي گوشيتو اينقدر خاموش و روشن ميكني ؟ گناه داره ( خوبه يكي تو رو همش خاموش روشن كنه ؟ )

برنامه bootman رو بگير و برنامه هايي رو كه ميخواي بعد از روشن شدن اجرا بشن بزار تو استارت آپش تا خودكار لود بشه .
    راستی من LCG Jukebox 2.30 رو نصب کردم یه اشتباهی رخ داد تو مراحل رجیستر کردنش حالا هر کاری میکنم نمیتونم Unistall کنم و دوباره رجیستر کنم هر ورژنی نصب میکنم اخطار internet radio check failed میده
    کمکم کنید
    چه اشتباهي كردي ؟ چرا پاك نميشه ؟
    دوباره رو خودش نصب كن ببين درست ميشه يا نه

5. این کاربر از amir_sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه حسین جان حق با شماست من هک قبلی ها رو هیچ کدوم انجام ندادم البته جایی نگفته بودین فقط همین جدیدو انجام دادم حالا این کارم می کنم ببینم میشه یا نه

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    50%Of the World

پيش فرض

نه جانم هر کاری بگی کردم فایلهای نصبش رو از تو c:\sys پاک کردم ورژن قدیمی نصب کردم ولی واسه همش همون اخطار عدم توانایی اتصال به اینترنت رو میده
    راستی اگه ممکنه یه Y! ID بدین راحتتر بشه باتون تماس داشت و بیشتر بتونیم از محضرتون مستفیض بشیم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه جانم هر کاری بگی کردم فایلهای نصبش رو از تو c:\sys پاک کردم ورژن قدیمی نصب کردم ولی واسه همش همون اخطار عدم توانایی اتصال به اینترنت رو میده
    راستی اگه ممکنه یه Y! ID بدین راحتتر بشه باتون تماس داشت و بیشتر بتونیم از محضرتون مستفیض بشیم
    ممنون
    اين تاپيك رو ديدي ؟
    تاپيك مخصوص نرم افزار juke box
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    براي تماس با من هم زير عكسم روي شكل كليك كن .

ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هک قبلی انجام دادم این هم نصب کردم همه کاراشو کردم اما فقط صدا هدفون زیاد میشه اونم با کیفیت بد که نمیشه 4تا Level آخر صدا را ازش استفاده کرد وگرنه صدا خیلی بد میشه و با اسپیکر خودش هم فقط صدای click و اون bloob که اول روشن شدن می خواد پسورد بگیره زیاد شده اما وقتی آهنگ می ذارم با اسپیکر خودش اون 4تا level آخر صدا اصلا" با هم فرقی نمیکنه که رو 4تا مونده آخریش باشه volume یا رو آخریش و صدا فکر نمیکنم زیاد شده باشه با اسپیکر خودش برای موسیقی ها

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من هک قبلی انجام دادم این هم نصب کردم همه کاراشو کردم اما فقط صدا هدفون زیاد میشه اونم با کیفیت بد که نمیشه 4تا Level آخر صدا را ازش استفاده کرد وگرنه صدا خیلی بد میشه و با اسپیکر خودش هم فقط صدای click و اون bloob که اول روشن شدن می خواد پسورد بگیره زیاد شده اما وقتی آهنگ می ذارم با اسپیکر خودش اون 4تا level آخر صدا اصلا" با هم فرقی نمیکنه که رو 4تا مونده آخریش باشه volume یا رو آخریش و صدا فکر نمیکنم زیاد شده باشه با اسپیکر خودش برای موسیقی ها
    فكر كنم يه سري چيزا سهواّ تو گوشيت قاطي شده .
    اگه خواستي يه فرمت اينترنال بكن بعد دوباره هك صداي مورد علاقه ات رو بريز

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

2

با این برنامه خیلی راحت میتونید نوشته لوگوی اپراتور رو به دلخواه عوض کنید و جاش ساعت یا تاریخ و .. بزارید.
    فقط کافیه CapsSwitch رو نصب و در حالت Off قرار بدید و سپس برنامه رو نصب و توسط منوی برنامه نوشته اپراتور رو تغییر بدید مثل من:

کارهایی که این برنامه میتونه انجام بده تغییر عنوان اپراتور به:
    1-مخفی
    2-تاریخ
    3-ساعت
    4-منوی اصلی

اینم نمایی از برنامه:

برای تغییر عنوان به نام دلخواه کافیه توسط این برنامه نوع گوشی رو انتخاب سپس نوع عنوان رو روی Main Menu بزارید.
    یعد از اعمال تغییرات ، فایل c:/resource/apps/ALaunch_loc.RSC رو توسط Hex viewer برنامه xplor باز کرده و متن Main menu رو به متن دلخواه تغییر دهید :

سلام

حسین این هک این مشکلات رو داشت برای من . اولش این بود که با mShell سازگاری نداشت نصب نمیشد مجبور شدم mShell رو پاک کنم   بعدشم وقتی مراحل رو انجام دادم بازم دوتا آیکن call و call log تو حالت استند بای پرید ! یعنی نیست آیکونش !! مثل دفعه قبل که آیکونها رو عوض کرده بودم ! خیلی اعصاب خورد کنی شده دفعه قبل که یادته مجبور شدم اینترنال فرمت کنم با هیچ راهی برنگشت نگو که بدون فرمت درست نمیشه  که سر تاپیکت رو میکنم زیر آب ! .
    من چه کنم ؟! دوستان هیچ کدوم نمیدونین چطوری برگردونم دوتا آیکون رو  ؟ 

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •