تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 905 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300350750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام خدمت دوستان،
    ماشین من سمند سورن مدل 87 و 106 هزار تا کار کرده، موقعی که روشنه و درجا کار می کنه دور موتور یکمی نوسان داره و باعث لرزش موتور میشه، مثلاً از 800 میره رو 900 یا 1000 و به همین ترتیب. ضمنا استپر هم نو و مشکلی نداره. کلا انگار موتور یه جورایی تنظیم نیست. به نظرتون چیکار کنم؟ مشکل از کجا می تونه باشه؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان،
    ماشین من سمند سورن مدل 87 و 106 هزار تا کار کرده، موقعی که روشنه و درجا کار می کنه دور موتور یکمی نوسان داره و باعث لرزش موتور میشه، مثلاً از 800 میره رو 900 یا 1000 و به همین ترتیب. ضمنا استپر هم نو و مشکلی نداره. کلا انگار موتور یه جورایی تنظیم نیست. به نظرتون چیکار کنم؟ مشکل از کجا می تونه باشه؟
    این مشکل رو بیشتر ماشینهای این خانواده دارند و از سنسور rpm تا پمپ بنزین و فل... بنزین و شمع و... می تونه باشه خیلی حساس نباشید بهتره

3. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamed8020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون از همه دوستان
    فرمون پراید من که معمولی هم هست(مدل 87)
    به سمت راست نسبت به چپ بیشتر می پیچه(مثلا یه کوچه رو اگه فرمون به راست بگردونم یه فرمون رد میشم اما اگه به چپ بپیچونم دو فرمون)
    مشکل چیه ؟
    خطرناکه ؟
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.دوستان راهنمایی میخواستم درمورد علت روغن ریزی در پراید مدل 90.حدود 5 ماه پیش متوجه شدم بعضی از قسمتهای پوسته گیربکس روغن ریزی وجود داره.قسمتهای روغنی رو پاک کردم و چند وقت بعد دوباره بررسی کردم و دیدم همونجا روغن ریزی داره.وقتی دقیق بررسی میکنم انگار منشا روغنریزی از زیر استارت هستش.
    کسی نمیدونه علت از کجاست؟ کاسه احتمالش خیلی کمه باتوجه به جاهای روغنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ممنون از همه دوستانفرمون پراید من که معمولی هم هست(مدل 87)به سمت راست نسبت به چپ بیشتر می پیچه(مثلا یه کوچه رو اگه فرمون به راست بگردونم یه فرمون رد میشم اما اگه به چپ بپیچونم دو فرمون)مشکل چیه ؟خطرناکه ؟تشکر
    س.ماشین رو ببر جلوبندی بگو راد فرمون را به صورت فابریکی شرکت تنظیم کنه.میتونه جاهایی که احتیاج به مانور زیاد داری دردسر ساز باشه.

7. 2 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.دوستان راهنمایی میخواستم درمورد علت روغن ریزی در پراید مدل 90.حدود 5 ماه پیش متوجه شدم بعضی از قسمتهای پوسته گیربکس روغن ریزی وجود داره.قسمتهای روغنی رو پاک کردم و چند وقت بعد دوباره بررسی کردم و دیدم همونجا روغن ریزی داره.وقتی دقیق بررسی میکنم انگار منشا روغنریزی از زیر استارت هستش.کسی نمیدونه علت از کجاست؟ کاسه احتمالش خیلی کمه باتوجه به جاهای روغنی
    س.احتمالا اونی که شما میگی واسکازین.یک سوپاپ رو پوسته هست که معمولا یک کلاهک پلاستیکی داره کارش سرریز واسکازین هست.چیز مهمی نیست .احتمالا بزودی رفع بشه.

9. 3 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

ممنون از همه دوستان
    فرمون پراید من که معمولی هم هست(مدل 87)
    به سمت راست نسبت به چپ بیشتر می پیچه(مثلا یه کوچه رو اگه فرمون به راست بگردونم یه فرمون رد میشم اما اگه به چپ بپیچونم دو فرمون)
    مشکل چیه ؟
    خطرناکه ؟
    از اونجائی که ماشینهای ایران از نظر استاندارد مشکل داره , بهتره فرمون رو تا آخر به چپ بپیچین و ببینین چرخهای جلو در این حالت چقدر با بدنه فاصله داره .
    اگر دیدین به اندازه ی کافی جا داره که بیشتر بپیچه , چند صفحه قبل مطلبی نوشتم بنده برای آزمایش فرمان تا مطمئن بشین از هر دو طرف به یک اندازه میپیچه یا نه .
    صفحه ی 226 و 227
    مطلب دیگه ای هم هست در موردِ تنظیم فرمان برای کسانی که دوست دارند خودشون ماشینشون رو تعمیر کنند .
    اگر هم خواستین ببرینش پیش جلوبند , اون آزمایش رو بخونین تا مطمئن بشین که مکانیک کارش رو درست انجام داده .
    اون آزمایش خیلی ساده اما دقیق هست و فقط یک خودکار لازم دارین برای انجامش .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 17-03-2013 at 05:41.

11. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام.دوستان راهنمایی میخواستم درمورد علت روغن ریزی در پراید مدل 90.حدود 5 ماه پیش متوجه شدم بعضی از قسمتهای پوسته گیربکس روغن ریزی وجود داره.قسمتهای روغنی رو پاک کردم و چند وقت بعد دوباره بررسی کردم و دیدم همونجا روغن ریزی داره.وقتی دقیق بررسی میکنم انگار منشا روغنریزی از زیر استارت هستش.
    کسی نمیدونه علت از کجاست؟ کاسه احتمالش خیلی کمه باتوجه به جاهای روغنی

سلام
    اول مطمئن بشین که روغن گیربکس هست یا روغن موتور تا بدونین کجا دنبال علتش بگردین
    اگر واسکازین هست ممکنه همونطور که دوست عزیز آقای محمد داود گفتند واسکازین زیادی باشه .
    شاید هم گاسکتِ گیربکس خراب شده و نشتی داره .
    شاید هم از کاسه نمدهای جلو یا عقب گیربکس باشه .
    شاید هم بدنه ی گیربکس ترک خورده . از ماشین ایرانی بعید نیست .
    به هر حال باید سریع علتش رو پیدا کنین چون اگه مشکلی داشته باشه به مرور زمان روغن کم میشه و گیربکس بی روغن زود داغون میشه .

13. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    اول مطمئن بشین که روغن گیربکس هست یا روغن موتور تا بدونین کجا دنبال علتش بگردین
    اگر واسکازین هست ممکنه همونطور که دوست عزیز آقای محمد داود گفتند واسکازین زیادی باشه .
    شاید هم گاسکتِ گیربکس خراب شده و نشتی داره .
    شاید هم از کاسه نمدهای جلو یا عقب گیربکس باشه .
    شاید هم بدنه ی گیربکس ترک خورده . از ماشین ایرانی بعید نیست .
    به هر حال باید سریع علتش رو پیدا کنین چون اگه مشکلی داشته باشه به مرور زمان روغن کم میشه و گیربکس بی روغن زود داغون میشه .
    سلام ممنون از شما و محمدداوود عزیز.در پست قبلی منظورم کاسه نمد بود که فقط (کاسه) رو نوشته بودم.
    مشکل از کاسه نمد نیستش مطمئم.
    فقط یه سوال؟ زیر استارت یه در پوشی چیزی فکر میکنم باشه.هرچی هست روغنریزی از همونجاست.کسی دقیقا ازش اطلاع نداره؟ میخوام قبل از اینکه استارتو باز کنم اینارو بدونم که استارتو چند بار باز و بسته نکنم.
    درضمن یه مشکل دیگه درمورد رگلاژ ترمز دستی.لطفا روش کارو بفرمایید آخه این ترمز دستی خیلی وقته مشکل داره وقتی تا آخر دستی رو میکشم چراغ مربوط به دستی روشن نمیشه.یعنی روشن میشه یه لحظه ولی وقتی به آخر میرسه دوباره خاموش میشه.و در حالتی که دستی خوابیده حس میکنم کاملا خوابیده نیست و باید یکی دو سانت دیگه پایین باشه.(البته اینجا دیگه چراغ هشدار مشکلی نداره)
    به جز سیمی که زیر ماشینه و با شلو سفت کردن مهره ای که روش بسته شده راهی دیگه واسه ریگلاژ کردن هست؟ از همون داخل اتاق ماشین داخل کنسولی که ترمز دستی توش قرارگرفته میشه کاری کرد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.اون درپوشی که شما فرمودی همون در پوش سریز واسکازین.نیازی نیست هزینه باز کردن استارت بدی.پیج فول گریبکس رو باز کن همون محلی که واسکازین میریزند و سیم کیلومتر وصله ببین چقدر واسکازین داره.مقع باز کردن خیلی دقت کن تا دنده یا ادابتور مربوطه نشکنه که بسختی گیر میاد.زیر اهرم ترمز دست یک میکرو سوئیچ جهت روشن شدن چراغ هست اونو بررسی کن.برای تنظیم ترمز دست باید اهرمهای رابط کاسه چرخ ورگلاژ داخل کاسه چرخ نیز بررسی شود.بعضی مواقع نیز گل و لایی که به داخل روکش سیم ترمز دست نفوذ میکنه باعث اختلال در کار ترمز دست میشه.زیر چرخهای عقب جک بزن و باکشیدن ترمز دست در شرایط مختلف درگیر بودن ترمز دست رو بررسی کن.موقع جک زدن ماشین تو دنده باشه و جلو چرخ جلو مانع بزار خیلی مراقب باش ماشین از روی جک نیفته.

16. 2 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •