بله درسته اما باید وزن رو دقیق بررسی کنید
مقدار وزن مسافران + بار و سوخت و وزن خود هواپیما فقط به مقدار سوختی که زدین توجه نکنید
بله درسته اما باید وزن رو دقیق بررسی کنید
مقدار وزن مسافران + بار و سوخت و وزن خود هواپیما فقط به مقدار سوختی که زدین توجه نکنید
مگه فرقی میکنه CRS چه مقداری باشه...؟؟
ILS موج دکلهای نصب شده کنار باند رو میگیره و دماغه هواپیما رو با سنترلاین هم جهت و یکسو میکنه و ارتفاع مجاز رو به خلبان نشون میده از طریق localizer ...
CRS همون هدینگ باند هست که با تنظیم اون فقط میشه فهمید موازی باند هستیم یا نه... چه بسا گاها CRS رو 340 بوده و من رو باند 29 چپ مهرآباد با هدینگ 289 فرود اومدم...
یکی از دوستان میخواست برای ما یه اف-16 آپلود بکنه... فکر کنم پیچوند !!!!
بله ميدونم بايد همه ي اينها رو در نظر داشت" شرط ميبندم اگه اينها رو هم اون موقع محاسبه ميکردم وزن هواپيما براي لندينگ زياد بود! خوب تو اون وضعيت چيکار بايد ميکردم؟
حق با شماستمن چون تو FMS، تغییر ایجاد کردم، اشتباها گفتم کورس
![]()
نمیدونم هنوز کای میکنه یا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدf 14کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا این فایلش رو با چی باید باز کنیم...؟؟؟
با لطف toomy جان چند وقت پيش F100 Digital Aviation به دستم رسيد.
اما باهاش مشکل دارم اينطور که: بعد از نصب و کرک کردن يا حتي بدون کرک" نمياد "يعني تو fsx قسمت aircraft نيست. کسي نظري راهنمايي چيزي در اين مورد داره؟
یکی بدادم برسه....چطوری آنلاین بشم تو Ivao...
teamspeak هم وصل نمیشه..!!
teamspeak 3 دارم
Last edited by joopin; 17-03-2010 at 18:16.
دوست عزیز پیغام خصوصی تو چک کن
مشکلت حل میشه
آقا ممنون...واقعا به یک نابینا کمک کردی...!!! نمی دونم چطوری تشکر کنم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)