دوستان سرويس شبانه شما هم قطي داره ؟؟
واسه من از ساعت 1 تا 7 بيشتر از 50 بار ديسكانكت ميشه . مدت هر بار اتصال هم 6 دقيقه است .
ديشب لينك گذاشتم بگيره فقط 100 مگ گرفته
كسي ميدونه جريان چيه ؟؟؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان سرويس شبانه شما هم قطي داره ؟؟
واسه من از ساعت 1 تا 7 بيشتر از 50 بار ديسكانكت ميشه . مدت هر بار اتصال هم 6 دقيقه است .
كسي ميدونه جريان چيه ؟؟؟
يه سوال ديگه ام اينكه اگه حجم محدودت تموم بشه هم ميتوني شبونه استفاده كني....
يكي بياد ديگه
Last edited by yekleh; 04-07-2010 at 23:23.
آسیا میگه شبانه رو با توجه به شرایطشون تا هروقت که حال کنن ارائه میدن
اما اگه شبانه رو قطع کنن دیگه مفتش گرونه
خودشونم میدونن با این قیمتها اینها هستن که باید با مشتری راه بیان اگه شبانه رو هم بر دارن دیگه به هیچی نمیرزه
سلام
خير . اگه حجم محدودتون تموم بشه ديگه نميتونيد شبانه استفاده كنيد....
براي من اينطور شده بود .
بالاخره تا هروقت که حال کنن ارائه میدن يا به قول 750 حجمت تموم شه حال نميكنن.
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
يه توصيه هم بكنم اينكه اگه خواستيد محدود بگيريد همون 128 رو بگيريد كه سرعت دانلودش با 512 هيچ فرقي نداره.همون حدوداي 60
ما رو كه اون 512 رو كردن تو پاچه مون.
براي من كه اصلا اين طوري نميشه دوست عزيزدوستان سرويس شبانه شما هم قطي داره ؟؟
كسي ميدونه جريان چيه ؟؟؟
بعيد مي دونم ، شاتل كه قيد كرده نميشه ، حتما اسيا تك هم نميشه ديگهيه سوال ديگه ام اينكه اگه حجم محدودت تموم بشه هم ميتوني شبونه استفاده كني....
يكي بياد ديگه
يعني شما الان 128 داري داري با سرعت 60 دانلود مي كني؟يه توصيه هم بكنم اينكه اگه خواستيد محدود بگيريد همون 128 رو بگيريد كه سرعت دانلودش با 512 هيچ فرقي نداره.همون حدوداي 60
ما رو كه اون 512 رو كردن تو پاچه مون.
یه سوال:
اگه یه نفر 512 بگیره سرعت دانلودش تو ساعت شبانه 50 خواهد بود یا همین 16(که برای 128 هست)؟؟؟؟؟
تو این فکرم اگه 512 بکیرم اما با محدودیت حجمی کم به صرفه تره تا 128 بگیرم با محددیت حجمی 4 گیگ
چون تو ساعت شبانه بیشتر داناود می کنم اینجوری
من 512 دارم سرعت دانلودم 57 است ، خيلي هم راضيم ، هيچ كدوم اين مشكلاتي كه ديگران ميگن هم ندارم ، به نظر من به صرفه است 512 بگيريیه سوال:
اگه یه نفر 512 بگیره سرعت دانلودش تو ساعت شبانه 50 خواهد بود یا همین 16(که برای 128 هست)؟؟؟؟؟
تو این فکرم اگه 512 بکیرم اما با محدودیت حجمی کم به صرفه تره تا 128 بگیرم با محددیت حجمی 4 گیگ
چون تو ساعت شبانه بیشتر داناود می کنم اینجوری
دوستان دیگه که میگن سرعت سرویسها به مقدار واقعیش برگشته که : 128----> 16نوشته شده توسط yekleh;5156073[COLOR=Silver
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)