ببین تو اگه دستورات کار دانو انجام بدی خوبه بعد
ارتقا هزینه بره که فوقش تو 3میکنی اما اگه منابع بالا باشه راحت هستی یعنی این تا کار رو باید موازی انجام بدی
بگم مخفی گاهتم هر چه سریع تر برسون به 10 که تا ده نشه فایده نداره
ببین تو اگه دستورات کار دانو انجام بدی خوبه بعد
ارتقا هزینه بره که فوقش تو 3میکنی اما اگه منابع بالا باشه راحت هستی یعنی این تا کار رو باید موازی انجام بدی
بگم مخفی گاهتم هر چه سریع تر برسون به 10 که تا ده نشه فایده نداره
ممنون لینک گذاشتی . کلی گشتم پیداش کردم بعد دیدم لینک رو اضاف کردی.
منظورم از سوال چیزه دیگه ای بود این رو می دونم که سرزمین متروکه و آباده تسخیر مشده فرق دارن و برای گرفتن هر کدام از چه روشی باید جلو رفت. سوالم این بود که برای دفعه اول کدوم بهتره؟ برای کدوم برنامه ریزی کنم؟ و کدوم هزینه کمتری بر می داره؟
البته اگه این لینک رو بزاری بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . بچه ها كسي اطلاع داره سرور جديدي هست كه به زودي شروع بشه ؟
حالا ايران يا اينترنشنال فرق نميكنه . مرسي
سرور 1 ايران به زودي(نهايتا هفت يا هشت روز ديگه) تموم ميشه....
البته چند روز هم طول ميكشه تا دوباره ري استارت بشه...
دوست عزيز سرزمين متروكه براي احداث دهكده جديده اما سرزمين تسخير نشده(كه بايد با قهرمان تسخيرش كني) براي افزايش توليد منابعت هستش.....و اين دو كاملا متفاوت هستن و ربطي به هم ندارن كه بخوايم بگيم كدوم رو بگيري هزينش كمتره!!!!سوالم این بود که برای دفعه اول کدوم بهتره؟ برای کدوم برنامه ریزی کنم؟ و کدوم هزینه کمتری بر می داره؟
سلامسوالم این بود که برای دفعه اول کدوم بهتره؟ برای کدوم برنامه ریزی کنم؟ و کدوم هزینه کمتری بر می داره؟
ببین سرزمین متروک تولید منابع رو بین 25 تا 50 درصد افزایش می دهد که به عمارت قهرمان سطح ده نیاز هست و اینکه اون حیونهای هم که توش هست بکشه که به کلی نیروی نیاز هست
دهکد هم زدن یه دهکد دیگه مثل همین بهت می دهد که به 3 تا مهاجر نیاز داری که توی سطح 10 اقامتگاه یا قصر می توانی بسازی
عزیز جان فقط گندم 50% داره
البته 10 کردن عمارت قهرمان پدرتو در میاره اگه اول بازیت باشه طرفش نری بهتره بعدم نیرو هات الکی به کشتن نداه اول حساب کن ببین چقد میاره روی تولیدت ببین فایده داره یا نه
البته ده 2 که سر پا شد رفتی دبنال دنبال ده 3 از من میشنور برو طرف هیرو شاخ کردن که خیلی کیف میده من الان هیرومو کردم لول 12 4000 تا قدرت حملشهآخ در به در یه توتن پیدا شه تو دهش فقط گرزی ریخته باشه یه حمله بهش بزنم هر چی گرزی داره به باد بدم
![]()
با این وضعی که نوشتی من هم دلم کشید بیام ببینم چه بلایی سرش میاری
آره با حساب کتابی که کردم به این نتیجه رسیدم که برم سراغ مهاجر اما نه به این زودی ها فعلا پیشرفت منابع و ...
راستی اگه تویه دهکده اقامتگاه بسازیم دیگه نمیشه قصر ساخت؟ و اینکه اگه نیروهای من تویه تله بیافته شخص مقابل چه استفاده ای می تونه از نیروهای من بکنه؟
Last edited by fam_jam_teh; 26-01-2010 at 18:49.
تفاوت قصر اقامتگاه رو هم برو توی پستام که لینکشو دادم بگرد کامل نوشتم بخونی دیگه خودت متوجه میشی
نه اگه بسازی دیگه نمیشه فقط بخون بعد بساز
هیچی فقط تله هاش پر میشه فقط هم میتونه بره آزادشون کنه
تو هم میتونی بکشی شون
اگه خواستی آزادشون کنی باید با نیرو هات به صورت عادی حمله کنی وباید 1کی از نیرو هات نره توی تله کشته نشه بر گرده برگشتن همون یکی باعث آزادی بقیه میشه
اگه تو نیرو هاتو آزاد کنی 1/3 تله هاش تعمیر میشه
اگه اون آزاد کنه 1/2 تعمیر میشه
این به صورت خود به خودشه ها یعنی اگه طرف بازی هم نکنه خود سیستم براش میسازه
از سوالات خوشم آمد جدید بودن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)