مرورگر شما Firefox هست ؟
اگر جواب مثبت هست شما باید اول IDM رو جدیدترین ورزن رو نصب کنی و بعد جدیدترین ورژن مرورگر Firefox رو نصب کنید مشکل برطرف میشه و بررسی کنید ببینید تو قسمت Extension پلاگین IDM حتما رو حالت Enabled باشه
مرورگر شما Firefox هست ؟
اگر جواب مثبت هست شما باید اول IDM رو جدیدترین ورزن رو نصب کنی و بعد جدیدترین ورژن مرورگر Firefox رو نصب کنید مشکل برطرف میشه و بررسی کنید ببینید تو قسمت Extension پلاگین IDM حتما رو حالت Enabled باشه
آقا کسی نبود کمک کنه مشکلم واقعا اعصاب خورد کنه
یکی کمک کنه لطفا
پیشنهاد میکنم ویندوز خودتون رو عوض کنید و ورژن جدید همراه با کرک معتبر رو بگیرید و نصب کنید رو سیستم ، چون تمام راه حل هایی که دوستان پیشنهاد کردن جز راه کارهایی بود برای حل این مشکل که گویا مشکل برطرف نشده
البته آنتی ویروس هم خیلی مهمه اگر رو سیستم دارید غیر فعالش کنید ببینید شرایط چطور میشه
سلام
دوستان من عه مشکلی با idm دارم و اونم اینه که از وقتی adsl گرفتم می خوام که سر ساعت مشخص idmشروع به دانلود اتوماتیک کنه نمی شه! نمی دونم مشکل کجاست قبلا که دیال داشتم سر ساعت شروع می کرد و کانکت می شد و شروع به دانلود می کرد ولی الان نمی شه!
ممنون می شم راهنماییی کنید.
Last edited by a6543210; 16-09-2012 at 00:10.
ممنون دوست عزیز
ولی در در طول بحث های توی این تاپیک گفتم که من روس ویندوز های xp-7-8 امتحان کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست.همیشه هم آخرین ورژن idm رو نصب میکنم با کرک معتبر.آنتی ویروس منم هم کسپر 2013 با آپدیت روز ولی بازم مشکلم حل نشده.به نظر من درد لاعلاج
گرفته.دیگه نمیدونم چیمار کنم.با دانلود منیجرهای مختلف هم کار کردم هیچکدوم این مشکل رو ندارن ولی چون به پای idm نمیرسن ازشون استفاده نمیکنم.
اگر براتون مقدوره ویندوزتون رو از ابتدا نصب کیند ، IDM رو کرک نکنید ! از روشی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدمتتون عرض کردم استفاده کنید ، حتم دارم مشکلتون برطرف میشه ، میتونید برای اطمینان قبل از تغییر ویندوز روی سیستم مجازی امتحان کنید .
یک تصور از تنظیمات صف مورد نظرتون بزارید .
قبلا وقتی صف دانلودم تموم میشد یا اینکه به ساعتی که براش تنظیم کرده بودم میرسید صف را متوقف میکرد و کامپیوتر را خاموش میکرد ولی یه چند روزیه بعد از اتمام صف کامپیوتر رو خاموش نمیکنه (تیک خاموش شدن هم خورده ولی عمل نمیکنه).دوستان راه حلی برای این مشکل وجود دارد؟
تیک گزینه Force processes to terminate رو هم بزن ببین چی میشه. کنار همونی که گفتی هست.
هر دوش تیک داره ولی عمل نمیکنه.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)