تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 1081 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300350750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

کاسپر(internet security 7) رو به سختی آپدیت کردم و در قسمت آپدیت هم نوشته که database are uptodate ولی قسمت مربوط به آپدیت هنوز قرمزه!!!
    در قسمت زیرین همین بخش هم برای status نوشته که منبع آپدیت رو نمیتونه پیدا کنه!
    میشه بگید مشکل از چی میتونه باشه؟
    جاي نگراني نيست.چون آپديتهاي كاسپر بصورت ساعتي هست درصورتيكه چند ساعتي به اينترنت وصل نباشيد بدون اينكه پيغام آپديت نبودن به شما بده(كه قاعدتا هم نبايد پيغام بده)قسمت آپديت به رنگ قرمز درمياد كه بلافاصله پس از اتصال به اينترنت و آپديت رنگ اون قسمت مجدد به صورت عادي درمياد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها.
    من چند صفحه قبل رو خوندم و فهمیدم که ورژنkis 7.0.0.125 کسپر بهتره و الان هم مشغول دانلود اون هستم.وقتی که دانلود تموم شد و نصب کردم این برنامه تا کی فعاله؟؟یعنی بدون گیر واسه خرید یا رجیسترش کار میکنه؟
    دوم اینکه اون لینک که دادی واسه آپدیت تا چه مدت میتونه اکتیو باشه؟؟من چون Adsl دارم و همیشه تو نت هستم شما چه راه بی دردسری رو واسه امنیت کامپیوترم پیشنهاد میکنین؟؟
    دوست عزيز شما وقتی کسپر رو دانلود کردين، بايد از طريق کد هايی که دوستان و من اعلام کرديم، فعالش کنيد تا بتونيد خوب ازش استفاده و آپديت کنيد، درضمن اين کد ها از چند روز تا 2 سال و يا بيشتر ميتونه باشه،که البته اين کدها تا زمانی که وارد ليست سياه کسپر نشدن کار ميکنه ولی بعد اين که وارد ليست سياه بشن امکان داره همون کد 2 ساله هم 1 ماه دوام نياره، البته با غير فعال شدن اين کد ها کد های جديد ميان، و هر وقت هم کد جديدی اومد تو همين پست ميتونيد پيدا کنيد...
    در مورد لينک هم، اگه منظورت لينک کد ها هست ، که فکر کنم کامل در سؤال بالا جواب شما رو دادم..

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

کاسپر(internet security 7) رو به سختی آپدیت کردم و در قسمت آپدیت هم نوشته که database are uptodate ولی قسمت مربوط به آپدیت هنوز قرمزه!!!
    در قسمت زیرین همین بخش هم برای status نوشته که منبع آپدیت رو نمیتونه پیدا کنه!
    میشه بگید مشکل از چی میتونه باشه؟
    همونطور که ميدونيد کسپر در روز چندين بار اقدام به آپديت ميکنه، حال چون اينطور که از عکس شما من ميبينم چون آپديت کسپر شما در حالت Automatically هست، کسپر خودش هر چند وقت بطور خودکار اقدام به آپديت ميکنه (چون تنظيم شده) و چون شما مدام به اينترنت وصل نيستين، کسپر وقتی خودش بطور خودکار اقدام به آپديت ميکنه، سرو آپديت خودش رو چک ميکنه و چيزی برای برقراری ارتباط پيدا نميکنه...
    پس اگه ميخواهيد با اين مشکل روبرو نشيد، آپديت کسپر رو از حالات Automatically در بياريد و به حالات Manually تغيير بدين تا هروقت که به اينترنت وصل ميشين خودتون گزينه آپديت رو در کسپر بزنيد تا آپديت صورت بگيره، يعنی آپديت کسپر به دستور شما هروقت خواستين فعال بشه
    برای تغيير هم وارد Setting کسپر بشين و از ليست سمت چپ وارد قسمت Update بشين، و در صفحه مربوطه در قسمت Run Mode، گزينه Manually رو انتخاب کنيد...

البته اگه هم ميخواهيد بصورت Auto بمونه، و خودش آپديت بشه،همونطور که hamilton عزيز گفتن:
    جاي نگراني نيست.چون آپديتهاي كاسپر بصورت ساعتي هست درصورتيكه چند ساعتي به اينترنت وصل نباشيد بدون اينكه پيغام آپديت نبودن به شما بده(كه قاعدتا هم نبايد پيغام بده)قسمت آپديت به رنگ قرمز درمياد كه بلافاصله پس از اتصال به اينترنت و آپديت رنگ اون قسمت مجدد به صورت عادي درمياد.
    Last edited by Markus; 01-02-2008 at 21:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Mimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

خیلی ممنون از جوابتون.
    ولی من به یک مشکلی بر خوردم و اون اینه که وقتی رفتم تا کسپر رو از تو سایت دانلو کنم زبان انگلیسی تو لیستش نبود و من هم ترکی رو انتخاب کردم ولی وقتی نصبش کردم دیدم همه منو های کسپر ترکی هستن و من هیچی ازش سر در نمیارم.شما میتونین با شکل بهم نشون بدین چجوری میتونم زبانش رو تغییر بدم؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بعید می دونم بتونی language رو عوض كنی. تا جایی كه من اطلاع دارم نسخه تركی به طور كل با زبان تركی هستش و شما برای زبان انگلیسی باید نسخه انگلیسی اون رو دانلود كنی. و نسخه انگلیسی هم تو سایت هست چطور شما ندیدن؟

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون از جوابتون.
    ولی من به یک مشکلی بر خوردم و اون اینه که وقتی رفتم تا کسپر رو از تو سایت دانلو کنم زبان انگلیسی تو لیستش نبود و من هم ترکی رو انتخاب کردم ولی وقتی نصبش کردم دیدم همه منو های کسپر ترکی هستن و من هیچی ازش سر در نمیارم.شما میتونین با شکل بهم نشون بدین چجوری میتونم زبانش رو تغییر بدم؟؟؟

اتفاقاً من هم برای اين که لينک انگليسی نسخه 7.0.0.125 رو برای شما قرار بدم، رفتم به سايت کسپر سر زدم، و ديدم شما درست ميگيد! کسپر لينک دانلود نسخه 7.0.0.125 خودش رو (البته نسخه انگليسيش رو) در کمال تعجب برداشته!در کل من برای نسخه 7.0.0.125 يک لينک دانلود براتون قرار دادم...(هم محصول آنتی هم سکوريتی)

ولی در مورد تغییر زبان، همونطور که دوست عزيز nekooee گفتن، شما وقتی ستاپ هر زبانی رو بگيرين، ديگه نميشه تغييرش داد، فقط تنها راه اين هست که زبان انگليسی رو دوباره دانلود کنيد، که صفحه دانلود زبان انگليسی رو براتون قرار ميدم، در ضمن وقتی اين ستاپ انگليسی رو گرفتين اول کسپر ترکی رو آنيستال کنيد بعد اين رو بريزين، نه اين که رو کسپر قبلی بريزين!

محصول Kaspersky Internet Security 7.0.1.321

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    محصول Kaspersky Anti-Virus 7.0.1.321

کد:
    محصول Kaspersky Internet Security 7.0.0.125

کد:
    محصول Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.125

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Mimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

14

ممنون از توضیحاتتون.
    1سوالی داشتم . استفاده همزمان از آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی چقدر روی سرعت خود کامپیوتر تاثیر داره؟؟
    چقدر روی سرعت اینترنت؟؟ چون من Adsl هستم و همیشه تو نت هستم میتونید وظیفه ی هرکدوم از اینا رو بگید؟؟
    در ضمن در مورد برداشتن زبان انگلیسی از سایت کسپر به نظر من شاید بخاطر روابط روسیه و انگلیس باشه که با هم تازگیان بد شدن .

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون.
    1سوالی داشتم . استفاده همزمان از آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی چقدر روی سرعت خود کامپیوتر تاثیر داره؟؟
    چقدر روی سرعت اینترنت؟؟ چون من Adsl هستم و همیشه تو نت هستم میتونید وظیفه ی هرکدوم از اینا رو بگید؟؟
    در ضمن در مورد برداشتن زبان انگلیسی از سایت کسپر به نظر من شاید بخاطر روابط روسیه و انگلیس باشه که با هم تازگیان بد شدن .
    شما همزمان قادر به استفاده از آنتي ويروس و اينترنت سكيوريتي نميباشيد چرا كه اينترنت سكيوريتي كاسپر شامل آنتي ويروس كاسپر است به همراه فايروال و آنتي اسپم و... و حتي اگر هم بخواهيد هردو را همزمان نصب كنيد به شما پيغام ميده كه اون يكي را Uninstall كنيد.اگر ميخواهيد از فايروال ديگري در كنار آنتي ويروس كاسپر استفاده كنيد نيازي به نصب اينترنت سكيوريتي نيست ولي اگر ميخواهيد از فايروال خود كاسپر استفاده كنيد كه در تستهاي انجام شده هم رتبه خوبي را آورده نصب اينترنت سكيوريتي كفايت ميكنه.
    توجه داشته باشيد كه اگر تمايل به استفاده از آنتي ويروس كاسپر را داريد به هيچ وجه از محصولات زون آلارم در كنار آن استفاده نكنيد چرا كه شديدا با هم ناسازگاري دارند و كل سيستم شما را بهم خواهند ريخت.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزیز شما مطمئنید آدرس را درست رفته اید سایت کاسپرسکی به چندین زبان برای کشورهای مختلف وجود

دارد ولی زبان سایت اصلی انگلیسی است .

آدرس سایت اصلی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شما هميشه سعی کن، وقتی ميخواهی محصولات کسپر رو جديد کنی، اول نسخه قبلی رو حتماً پاک کنی، و بعد که سيستم رو يک بار راه اندازی کردی، نسخه جديد رو نصب کنی، اين مشکل هم دليلش همين هست، چون يک نسخه از کسپر نصب داشتی، و هيچ وقت برای نصب نسخه بعدی، کسپر رو اين جوری ارتقا نميدن!
    بعد در مورد 2 شکل بودن ستاپ کسپر، هيچ فرقی نميکنه، 2 تاش يکی هست فقط اونی که به صورت ستاپ هست (که ستاپ Trial در صفحه دانلود کسپر هست) وقتی اجراش ميکنی، يک نسخه ستاپ رو در درايو ويندوز ميسازه،بعد اقدام به نصب کسپر ميکنه، ولی نسخه اي که با پسوند msi هست (که ستاپ productupdates در صفحه دانلود کسپر هست) اينکار رو نميکنه. در ضمن هر دو نسخه يک ستاپ در اين مسير ميسازن که مخفی هست:

X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab Setup Files

در ضمن خارج از اين بحث ميخواستم بگم، با اينکه شما بعد مطالب پيشين و اينکه اطمينان پيدا کردی نسخه 7.0.0.125 رو بجای 7.0.1.321 نسب کنی، باز دوباره کنجکاو شدی! و اين نسخه 7.0.1.321 رو نصب کردی اونهم روی نسخه قبلی! بدون اين که قبلی رو پاک کنی! نکنه نسخه 7 رو هم ميخواستی نصب کنی ريختی رو نسخه 6؟ لااقل موقع نصب اصولی نسب کن رفيق!

خیلی ممنون من کاسپر 7.0.0.125 رو روی 6 همینجوری نصب کردم بعدش وسوسه شدم 321 رو هم روی 125 نصب کنم که با اون پیغام روبرو شدم خوب اگه نمیشه چطور 6 به 7 ارتقا یافت بدون انیستال(یعنی خود کاسپر انیستال کرد من نکردم) ولی 125 به 321 چرا نمیشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •