سلام
توصیه میشه که بسته نشه چون پخش ها همه روی 4 اهم استیبل هستن شما می تونی 718 معمولی بگیری که صدای اون هم عالی هست در نوع خودش.
سلام
بزار روشنت کنم دوست عزیز...
شما پخشت چیزی حدود 18 وات بیشتر به باندات نمیده(منظورم آمپلی خود پخش هست)و وقتی شما ولوم بدی باندات طالب وات بیشتر می شن و چون پخشت 18 وات بیشتر نمی ده صدا دیسترویت میشه(یعنی صدا به هم میریزه)معمولآ بعد از ولوم 30 به بعد این حالت پیش میاد که با نصب یک آمپ مناسب رفع میشه....
شما وقتی آمپ ببندی توی همه چیز تاثیر داره از بیس و کیفیت گرفته تا بلندی صدا با توجه به توان آمپ...
سلام
شما باند رو همون 718 بگیر و آمپ رو jbl 74.2 یا sound strem lw240.2 و آمپ ها هم یک 100-120 تومنی میشه باند 70-80 تومن و صداش خیلی خوب میشه.
سلام
نه شما برو مدل دقیق باندهای جلو رو هم بنویس ببینم آمپ می خوره یا نه چون اگر آمپخور باشن یک 4 کانال می گیری واسه کل باندات و حالشو میبری(در ضمن premier رو بیخیال شو نه که بده ولی خوب برند بهتر زیاد هست).
سلام
میشه گفت هنوز هم میشه همونطور فهمید ولی خوب از نمایندگی بگیر خیالت راحت توی تاپیک زیر شماره تلفن نمایندگی ها هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام..
بهش میگن بازیاب صدای پسشرفته:
کارش آفزایش کیفیت صدا هست به مقداری که میتونه بیت های از دست رفته موزیک رو در هنگام رایت و کپی بین 12-24 بیت برگردون که تاثیر مستقیم روی کیفیت صدا داره.
سلام
حسام جان اول بگم که من خودم چند مدت پیش واسه یکی از بچه ها 10 تومن گرفتیم rca خالی رو و مارکش هم zeus بود به نظر من که خیلی خوب بود.
ببین من پک استینگر ندیدم ولی خوب مال خودم فیوز هم داشت و من واسش نخریدم ولی فیوزه 1000 تومنه نه 10 تومنیک تحقیقی کن بعد برو خفتش کن.
سلام
من نگرفتم شما ببین چند وات rms می خوای تا من بهت امپ معرفی کنم.
راستی این سابا الان مدل جدیداش gt5 شدن که به مراتب بهترن.
سلام
نه نظر من این طور نیست حالا چرا چون سلایق متفاوته و بستگی مستقیمی به عادت هم داره ولی خوب صداش رو خودم هم شنیدم بدون آمپ صداش خوب بود.