تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 250 از 2403 اولاول ... 1502002402462472482492502512522532542603003507501250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این هم جواب قاطع و دندان شکن علت کم شدن سرعت اینترنت. دیگه بیخودی شاکی نباشین .

"وزير ارتباطات علت كاهش سرعت اينترنت در ايران را برخورد لنگر كشتي با فيبرنوري عنوان كرد و گفت: پيمانكار خارجي براي رفع اين مشكل تلاش مي‌كند.
    به گزارش فارس رضا تقي پور وزير ارتباطات و فن آوري اطلاعات صبح امروز يكشنبه در حاشيه افتتاح نمايشگاه دستاوردهاي مركز ملي علوم و فنون ليزر ايران با حضور در جمع خبرنگاران در خصوص علت كاهش سرعت اينترنت گفت:فيبر نوري جاسك فجيره كه ارتباطات اصلي اينترنت ما است به دليل برخورد لنگر كشتي‌ها با آن قطع شده است كه اين موضوع در ظرفيت اينترنت ما 30 درصد تاثير مي‌گذارد.
    وي افزود:ما اين موضوع را به پيمانكار خارجي اطلاع داده‌ايم و پيمانكار كار خود را شروع كرده است كه با حل اين موضوع مشكل كاهش سرعت اينترنت برطرف خواهد شد.
    وزير ارتباطات و فن آوري اطلاعات در پاسخ به سئوالي در خصوص علت قطع SMS ها تاكيد كرد آخرين خبري كه بنده داشتم به دليل تعويض نرم افزار ‌SMS بوده چرا كه نرم افزار قبلي خارجي بوده به همين دليل نرم افزار داخلي كه تهيه شده را نصب مي‌كنند."

پس مقصر موش نبوده ! لنگر بوده ! اون نرم افزار فارسی هم درست باید تو همین دهه نصب میشد . آخه اینجور کارا خیلی ثواب داره بخدا ... مرگ بر هر چی نرم افزار خارجکی ... تازه همه مردم دعا می کنن. هم لنگره رو الان دارن بالا می کشن هم نرم افزارمون ایرانی می شه! هورااااااا فقط من به یه موضوع اعتراض دارم ! چرا پیمانکار خارجیه اجنبی باید اون لنگره رو برامون بالا بکشه ؟! اونو هم خودمون بالا می کشیدیم بهتر تر بود. یه لنگر بالا کشیدن که اینقده دنگ و فنگ نداره ! در ضمن ممنونم که همه کاملا قانع شدید.
    Last edited by birak; 07-02-2010 at 17:16.

2. 6 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اينا همه حرفه باور نكنيد . لنگر چيه بزارين كنار اين بازي ها رو .
    اد لنگر درست همونجا ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه ebrahim_cid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    nomad

پيش فرض

این هم جواب قاطع و دندان شکن علت کم شدن سرعت اینترنت. دیگه بیخودی شاکی نباشین .

"وزير ارتباطات علت كاهش سرعت اينترنت در ايران را برخورد لنگر كشتي با فيبرنوري عنوان كرد و گفت: پيمانكار خارجي براي رفع اين مشكل تلاش مي‌كند.
    به گزارش فارس رضا تقي پور وزير ارتباطات و فن آوري اطلاعات صبح امروز يكشنبه در حاشيه افتتاح نمايشگاه دستاوردهاي مركز ملي علوم و فنون ليزر ايران با حضور در جمع خبرنگاران در خصوص علت كاهش سرعت اينترنت گفت:فيبر نوري جاسك فجيره كه ارتباطات اصلي اينترنت ما است به دليل برخورد لنگر كشتي‌ها با آن قطع شده است كه اين موضوع در ظرفيت اينترنت ما 30 درصد تاثير مي‌گذارد.
    وي افزود:ما اين موضوع را به پيمانكار خارجي اطلاع داده‌ايم و پيمانكار كار خود را شروع كرده است كه با حل اين موضوع مشكل كاهش سرعت اينترنت برطرف خواهد شد.
    وزير ارتباطات و فن آوري اطلاعات در پاسخ به سئوالي در خصوص علت قطع SMS ها تاكيد كرد آخرين خبري كه بنده داشتم به دليل تعويض نرم افزار ‌SMS بوده چرا كه نرم افزار قبلي خارجي بوده به همين دليل نرم افزار داخلي كه تهيه شده را نصب مي‌كنند."

پس مقصر موش نبوده ! لنگر بوده ! اون نرم افزار فارسی هم درست باید تو همین دهه نصب میشد . آخه اینجور کارا خیلی ثواب داره بخدا ... مرگ بر هر چی نرم افزار خارجکی ... تازه همه مردم دعا می کنن. هم لنگره رو الان دارن بالا می کشن هم نرم افزارمون ایرانی می شه! هورااااااا فقط من به یه موضوع اعتراض دارم ! چرا پیمانکار خارجیه اجنبی باید اون لنگره رو برامون بالا بکشه ؟! اونو هم خودمون بالا می کشیدیم بهتر تر بود. یه لنگر بالا کشیدن که اینقده دنگ و فنگ نداره ! در ضمن ممنونم که همه کاملا قانع شدید.
    birak جان کاملا درست میگی اینا خودشون رو یا خیلی .... یا ما رو خیلی ... فرض کردن
    ولی خداییش احسنت بر طبع طنزت خیلی حال کردم کارت درسته

داره خودمونی میشه ahmadpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بابا شما تو گلسار با اون سرعت شاکی هستین پس من چی باید بگم؟
    چند شبه از 1 تا 3 بیدار می مونم این اندیشه پدرم رو در آورد! . سرعت از 0 تا 17 بازی می کنه. از 60 ثانیه حدود 25 تا 30 ثانیه زیر 1 و حدود 10 ثانیه 17 - 18 باقیشم این وسطا. اصلا نمی شه دانلود کرد.
    من اصولا آدم بدشانسی نیستم ولی اولین باره که دارم احساس بدشانسی می کنم.

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

درسته سرعت دانلود برای لینکای غیر مستقیم ( راپید و تورنت ) این روزا افت کرده که به نظرم بخاطر گندای مخابراته چون به هر حال مثلا وقتی از تورنت برای دانلود استفاده می کنیم از یه سری پورت خاص و پروتکل خاص ارتباطی با سرورهای تورنت استفاده میشه و در اصل اطلاعات از کامپیوتر های مختلف داره برداشته میشه ... در مورد راپید هم شما یه بار روشای دیگه دانلود مثلا حالت فری رو هم بدون دانلود منیجر امتحان کن ببین فرقی می کنه یا خیر ... اما وقتی دانلود با لینک مستقیمه شما فقط با همون سروری که داری ازش دانلود می کنی مستقیم سر و کار داری . مثلا همین حالا که ساعت 4 عصره 3 تا فایل تورنت سر جمع با سرعت 65-80 کیلوبایت داره دانلود میشه و سرعت از این بیشتر نمی شه اما وقتی مستقیم می خوام یه فایل کوچیک دانلود کنم ( بدون هیچ نوع دانلود منیجر یا نرم افزار دیگه ) سرعت 150 کیلو بایت رو هم رد می کنه ... فکر می کنم این مشکل تا روزهای آینده حل بشه یا حداقل بهتر بشه ... در ضمن گفتین سید بالای 2 میلیون ! فکر نکنم درست باشه ! احتمالا منظورتون 2000 تا سید بوده چون حتی پرطرفدارترین فایلهای تورنت هم معمولا تو بالاترین حالت سیدشون از 10-20 هزار نفر بالاتر نمی ره .

باید ببینیم وضعیت شرکتای دیگه مثل پارس آنلاین چطوریه . دوستانی که جاهای دیگه اشتراک دارن ( بجز اندیشه ) همین مشکل افت سرعت تو دانلودهای غیر مستقیم رو دارن یا نه ؟

ممنون از توضيحاتتون

ولي شما اينجا رو يه نگاهي بندازيد فكر كنم درست گفتم....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همون فايل اولي نينجا اسسين

به هر حال من راضي ام...چون تو روز دانلود نميكنم و فقط شبا دانلود ميكنم سرعتم خيلي خوبه...نكنه لنگر رو بردارن سرعت افت كنه!!!!افت كنه ايندفعه خودم ميرم فيبر رو ميجوام....

يه سوال هم داشتم...چون خيلي وقت نيست كه اي دي اس ال دارم نميدونم تورنت هم مثل لينكاي مستقيم سرعتش مثلا 150 يا 200 ميشه اصلا يا نه؟؟؟قبلا ميشد؟؟؟الان نميشه؟درست ميشه؟نميشه؟
    Last edited by karkan; 07-02-2010 at 21:23.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممنون از توضيحاتتون

ولي شما اينجا رو يه نگاهي بندازيد فكر كنم درست گفتم....

کد:
    همون فايل اولي نينجا اسسين

به هر حال من راضي ام...چون تو روز دانلود نميكنم و فقط شبا دانلود ميكنم سرعتم خيلي خوبه...نكنه لنگر رو بردارن سرعت افت كنه!!!!افت كنه ايندفعه خودم ميرم فيبر رو ميجوام....

يه سوال هم داشتم...چون خيلي وقت نيست كه اي دي اس ال دارم نميدونم تورنت هم مثل لينكاي مستقيم سرعتش مثلا 150 يا 200 ميشه اصلا يا نه؟؟؟قبلا ميشد؟؟؟الان نميشه؟درست ميشه؟نميشه؟
    دوست عزیز
    1) حق با شماست . حرف حساب جواب نداره ! سید 2 میلیون در مورد اون موردی که شما دارین دانلود می کنین طبق آمار سایت درسته . اما یه نکته ای که باید توجه کرد معمولا این جور موارد کاملا استثنایی هست . و حتی یه فایل کاملا مشابه رو اگه بخواین از سایتهای مختلف تورنت بگیرین معمولا تعداد سیدهاشون خیلی با هم تفاوت داره ... مثلا تو همین سایتی که معرفی کردین تو بالاترین سیدهای از بین میلیونها فایل موجود اگه بشمارین میبینین تعداد فایلهای پر طرفدار ( مثل فیلم avatar ) که سیدشون میلیونی و نجومیه کلا از 30-40 تا بیشتر نیست . یه کمی که تو ردیف تعداد سید ها پایین تر میاین می بینین که بیشتر از %90 تورنتهای دیگه سیدشون زیر 20-25 هزار تا دور می زنه ... یا اگه مثلا به سایت معتبر زیر برای تورنت مراجعه کنین میبینین همون فیلم که تو اون سایت 2 میلیون سید نشون میداده اینجا حداکثر 16 هزار تا سید داره ! در حالی که سایت کم طرفداری نیست و خیلی از نسخه های فیلم توسط ریپر های معتبر ( مثل axxo ) اینجا گداشته میشن و سایت چندین میلیون کاربر داره و کلا حدود 17 میلیون سید دهنده در همین لحظه فعالن اونجا ! منظور اینکه حرف شما در مورد اون تورنت استثنایی و پر طرفدار کاملا درست بوده اما نتیجه عملیش مهمه چون برنامه های تورنت معمولا تو حالت عادی حدود 50 تا سید رو پشتیبانی میکنن و سید 16 هزار یا 2 میلیون تفاوت محسوسی تو سرعت دانلود ایجاد نمیکنه و فقط وقتی سید به زیر 50 تا می رسه امکان افت سرعت بیشتر می شه ... این هم سایت :

کد:
    2) اما اینکه گفتین سرعت تورنت هم بالا میره یا نه ... بله اگه سید خوب باشه سرعت هم خوب باشه حتی وقتی که یه دونه تک فایل در حال دانلود باشه سرعتش به تنهایی می تونه به بالای 220 کیلوبایت هم برسه و بارها این مورد رو عملا تجربه کردم . و تو این حالت مثلا یه فیلم 700 مگی با تورنت ظرف کمی بیشتر از 1 ساعت دانلود می شه .

3) به هر حال وضعیت سرعت شما خوبه ... حتما یه اسفند دود کن واسه سرعتت . امیدوارم سرعتت کم نشه لازم نباشه دست به کارای انتحاری بزنی . ما بخیل نیستیم راضی هم نیستیم سرعت کسی کمتر بشه ! فقط دوس داریم سرعت ما هم زیاد بشه چه با لنگر چه بی لنگر .

4) با اینکه اصلا دوست ندارم تاپیک منحرف بشه و ترجیح میدم در مورد این چیزا اینجا بحث نشه اما 2 تا نکته دیگه رو هم اضافه می کنم و بحث رو تعطیل می کنم : یکی اینکه از بابت لطف آقا ابراهیم تشکر می کنم ! نه بابا حس شوخ طبعی نیست ! اینا انقده سر به سرمون گذاشتن گه اگه نخوایم چیزی بگیم به قول شمالیا تک و پهلوی آدم به حرف میاد! وقتی می گن تقصیر لنگره ناخوداگاه مرغ پخته هم کفرش در میاد چه برسه به من که باور کن حوصله تایپ کردن رو هم ندارم ! ( البته ببخشید از اینکه بعضی وقتا پست ها طولانی میشه و چشمتون با خوندنش آزار میبینه ! سعی می کنم کمتر تکرار بشه ) اما یه نکته آخر هم که دلم نیومد ننویسم و اقرار می کنم ربطی به تاپیک نداره و این هم تکرار نخواهد شد : اینکه بخاطر پست شماره 100 یه عکس آواتار خواستم انتخاب کنم ... راستش اولش عکس پل میلائو تو فرانسه چشممو گرفت . اگه ندیدین اینجا حتما ببینین این پر ارتفاع ترین پل دنیا و شاهکار مهندسی توسط یه معمار انگلیسی تو جنوب فرانسه ساخته شده و حتی میبینین بالاتر از ابراست با اتوبان 4 بانده !!!
    کد:
    در هر صورت یه عکس دیگه چشممو گرفت که آرامش بخش تر بود ... عکس یه لیوان ایستک با طعم هلو + یه خوشه انگور سبز و یه کمی بیسکویت مادر با کمی پنیر دانمارکی ... آخه گفتم اینا اعصابمونو خورد می کنن هیچی بهتر از دراز کشیدن و خوردن اینا یا نگاه کردن به اینا نیست ! اما دیدم اگه فقط اون عکس رو بذارم حتما خیلی ها الکی فکر بد می کنن در حالی که تو عمرم لب به سیگار هم نزدم چه برسه به نعوذ باا........ واسه همین کنارش بهترین خوراک ایرانی سنتی یعنی نان بربری داغ و چای قند پهلو + پنیر محلی سیاه مزگی گذاشتم . فعلا این آوارتار موقتی اینجا باشه تا ببینیم بعدا خدا چی بخواد !
    باز هم بابت توضیحات بی ربط شخصی عذر می خوام . یا حق

8. 4 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

W o Wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
    اين چه پليه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پرواز با ماشين؟؟؟؟؟؟؟؟نميدونيد ارتفاعش چنده؟؟؟

بيرك جان دست و پنجولت درد نكنه كه جواب ما رو اينقدر كامل تايپ ميكني//..//خسته نميشي؟؟؟خسته نباشي...

احسنت به اين اطلاعات ..... احيانا دانشجوي آي تي نيستيد؟؟؟

من هميشه پستهاي شما رو كامل ميخونم چون هميشه يه نكته اي هست كه تاحالا نميدونستم...اين كه تورنت 50 تا سيد رو ساپورت ميكنه رو نميدونستم....

اميدورام سرعت شما و بقيه هم خوب بشه..حتي بيشتر از من و آقاي حسين رشتي
    ببينم امشب سرعت جطوره ميام خبر ميدم....

به هر حال متشكرم....

پ ن : آواتارتون هم خيلي قشنگه///مباركه=================ايستك با نون پنير(چه فيت جالبي) من ايستك انار خيلي دوس دارم

ويرايش ساعت 1:20

سرعت افتضاح در حد خر.....................كي منو چشم زد؟؟؟
    Last edited by karkan; 08-02-2010 at 01:18.

10. این کاربر از karkan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سرعت افتزاح
    لينك مستقيم 8 كيلو بايت بعضي اوقات هم 5 كيلو بايت

12. این کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmadpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الان نیم ساعته دارم یه فایل mp3 رو دانلود می کنم!!! اینم عکسش

این یکی هم بعد نیم ساعت از صفر تکون خورد

راستی از اندیشه 128 خط 323 استفاده می کنم.

14. این کاربر از ahmadpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

W o Wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
    اين چه پليه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پرواز با ماشين؟؟؟؟؟؟؟؟نميدونيد ارتفاعش چنده؟؟؟

بيرك جان دست و پنجولت درد نكنه كه جواب ما رو اينقدر كامل تايپ ميكني//..//خسته نميشي؟؟؟خسته نباشي...

احسنت به اين اطلاعات ..... احيانا دانشجوي آي تي نيستيد؟؟؟

من هميشه پستهاي شما رو كامل ميخونم چون هميشه يه نكته اي هست كه تاحالا نميدونستم...اين كه تورنت 50 تا سيد رو ساپورت ميكنه رو نميدونستم....

اميدورام سرعت شما و بقيه هم خوب بشه..حتي بيشتر از من و آقاي حسين رشتي
    ببينم امشب سرعت جطوره ميام خبر ميدم....

به هر حال متشكرم....

پ ن : آواتارتون هم خيلي قشنگه///مباركه=================ايستك با نون پنير(چه فيت جالبي) من ايستك انار خيلي دوس دارم

ويرايش ساعت 1:20

سرعت افتضاح در حد خر.....................كي منو چشم زد؟؟؟
    ممنون ...
    از این به بعد کمتر تایپ می کنم .
    در مورد اینکه تورنت 50 تا سید رو پشتیبانی می کنه باید بگم که این 50 تا حالت پیش فرض برنامه های تورنت ( مثلا utorrent ) هست . اگه به قسمت options>bandwidth نگاه کنین می بینین که در حالت تنظیم اولیه قسمت maximum number of connected peers per torrent ( یعنی حداکثر تعداد جفت های دانلودی / آپلودی برای هر تورنت ) 50 تا هست ... البته اگه بیشترش هم کنی تو سرعت خیلی تاثیر نداره و تو لیست سید ها می بینی که اکثر اوقات زیر 50 نفر دارن بهت سید میدن ...
    در مورد اطلاعات فکر نمی کنم اینطور که می گید باشه . اینجا دوستانی هستند که خیلی خیلی زیاد مطالعه و اطلاعات دارن و من فقط دارم چیز یاد میگیرم ازشون . همین و بس ! رشتم هم طوری که روایت می کنن نرم افزار بوده از قرار معلوم ! جوانی کجایی که یادت بخیر ! دیگه اینکه من خودم همیشه از به انحراف رفتن موضوع تاپیک بدم میومد و سعی میکردم اینطور نشه . اما انگار موضوع پل زیادی انحرافی بود پس بهتره دیگه پروندش رو ببندیم و اینجا در مورد اینجور چیزای متفرقه کمتر صحبت بشه ... اینا رو میشه تو تاپیکها ی دیگه همین سایت یا جاهای دیگه بحث کرد . اما چون ممکنه کنجکاوی بعضی دوستان با صحبت در مورد این پل تحریک شده باشه می تونین لینکهای زیر ( و خیلی مطالب دیگه که تو گوگل پیدا میشه ) رو ببینین و مطالعه کنین . امیدوارم ماها هم یه روزی به این سطح پیشرفت علمی برسیم . ( همین جا پرونده موضوعات متفرقه از جمله احوالات شخصی و پل و ایستک انار رو می بندم. )

یه کم اطلاعات در مورد پل :
    کد:
    و فیلمی از پل :
    کد:
    اضافه میشه : سرعت کاملا در حد استاندارد 20 کیلوبایته برای 128 اندیشه و الان ساعت 1:45 شبه .فکر کنم برای حرکت دادن اون لنگره به زور بازوی حسین رضازاده نیاز باشه ! انگار پیمانکار خارجی هنوز زورش نرسیده لنگرو حرکت بده ! پهلوان هم پهلونای وطنی ! در ضمن من کسی رو چشم نکردم . امیدوارم واسه همه سرعت بالا باشه. شب خوش.
    Last edited by birak; 08-02-2010 at 02:01.

16. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •