ممنون از توضيحاتتون
ولي شما اينجا رو يه نگاهي بندازيد فكر كنم درست گفتم....
.gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون فايل اولي نينجا اسسين
به هر حال من راضي ام...چون تو روز دانلود نميكنم و فقط شبا دانلود ميكنم سرعتم خيلي خوبه...نكنه لنگر رو بردارن سرعت افت كنه!!!!افت كنه ايندفعه خودم ميرم فيبر رو ميجوام....
يه سوال هم داشتم...چون خيلي وقت نيست كه اي دي اس ال دارم نميدونم تورنت هم مثل لينكاي مستقيم سرعتش مثلا 150 يا 200 ميشه اصلا يا نه؟؟؟قبلا ميشد؟؟؟الان نميشه؟درست ميشه؟نميشه؟
.gif)
دوست عزیز
1) حق با شماست . حرف حساب جواب نداره ! سید 2 میلیون در مورد اون موردی که شما دارین دانلود می کنین طبق آمار سایت درسته . اما یه نکته ای که باید توجه کرد معمولا این جور موارد کاملا استثنایی هست . و حتی یه فایل کاملا مشابه رو اگه بخواین از سایتهای مختلف تورنت بگیرین معمولا تعداد سیدهاشون خیلی با هم تفاوت داره ... مثلا تو همین سایتی که معرفی کردین تو بالاترین سیدهای از بین میلیونها فایل موجود اگه بشمارین میبینین تعداد فایلهای پر طرفدار ( مثل فیلم avatar ) که سیدشون میلیونی و نجومیه کلا از 30-40 تا بیشتر نیست . یه کمی که تو ردیف تعداد سید ها پایین تر میاین می بینین که بیشتر از %90 تورنتهای دیگه سیدشون زیر 20-25 هزار تا دور می زنه ... یا اگه مثلا به سایت معتبر زیر برای تورنت مراجعه کنین میبینین همون فیلم که تو اون سایت 2 میلیون سید نشون میداده اینجا حداکثر 16 هزار تا سید داره ! در حالی که سایت کم طرفداری نیست و خیلی از نسخه های فیلم توسط ریپر های معتبر ( مثل axxo ) اینجا گداشته میشن و سایت چندین میلیون کاربر داره و کلا حدود 17 میلیون سید دهنده در همین لحظه فعالن اونجا ! منظور اینکه حرف شما در مورد اون تورنت استثنایی و پر طرفدار کاملا درست بوده اما نتیجه عملیش مهمه چون برنامه های تورنت معمولا تو حالت عادی حدود 50 تا سید رو پشتیبانی میکنن و سید 16 هزار یا 2 میلیون تفاوت محسوسی تو سرعت دانلود ایجاد نمیکنه و فقط وقتی سید به زیر 50 تا می رسه امکان افت سرعت بیشتر می شه ... این هم سایت :
کد:
2) اما اینکه گفتین سرعت تورنت هم بالا میره یا نه ... بله اگه سید خوب باشه سرعت هم خوب باشه حتی وقتی که یه دونه تک فایل در حال دانلود باشه سرعتش به تنهایی می تونه به بالای 220 کیلوبایت هم برسه و بارها این مورد رو عملا تجربه کردم . و تو این حالت مثلا یه فیلم 700 مگی با تورنت ظرف کمی بیشتر از 1 ساعت دانلود می شه . .gif)
3) به هر حال وضعیت سرعت شما خوبه ... حتما یه اسفند دود کن واسه سرعتت . امیدوارم سرعتت کم نشه لازم نباشه دست به کارای انتحاری بزنی . ما بخیل نیستیم راضی هم نیستیم سرعت کسی کمتر بشه ! فقط دوس داریم سرعت ما هم زیاد بشه چه با لنگر چه بی لنگر . .gif)
4) با اینکه اصلا دوست ندارم تاپیک منحرف بشه و ترجیح میدم در مورد این چیزا اینجا بحث نشه اما 2 تا نکته دیگه رو هم اضافه می کنم و بحث رو تعطیل می کنم : یکی اینکه از بابت لطف آقا ابراهیم تشکر می کنم ! نه بابا حس شوخ طبعی نیست ! اینا انقده سر به سرمون گذاشتن گه اگه نخوایم چیزی بگیم به قول شمالیا تک و پهلوی آدم به حرف میاد! وقتی می گن تقصیر لنگره ناخوداگاه مرغ پخته هم کفرش در میاد چه برسه به من که باور کن حوصله تایپ کردن رو هم ندارم !
( البته ببخشید از اینکه بعضی وقتا پست ها طولانی میشه و چشمتون با خوندنش آزار میبینه ! سعی می کنم کمتر تکرار بشه ) اما یه نکته آخر هم که دلم نیومد ننویسم و اقرار می کنم ربطی به تاپیک نداره و این هم تکرار نخواهد شد : اینکه بخاطر پست شماره 100 یه عکس آواتار خواستم انتخاب کنم ... راستش اولش عکس پل میلائو تو فرانسه چشممو گرفت . اگه ندیدین اینجا حتما ببینین این پر ارتفاع ترین پل دنیا و شاهکار مهندسی توسط یه معمار انگلیسی تو جنوب فرانسه ساخته شده و حتی میبینین بالاتر از ابراست با اتوبان 4 بانده !!!
کد:
در هر صورت یه عکس دیگه چشممو گرفت که آرامش بخش تر بود ... عکس یه لیوان ایستک با طعم هلو + یه خوشه انگور سبز و یه کمی بیسکویت مادر با کمی پنیر دانمارکی ... آخه گفتم اینا اعصابمونو خورد می کنن هیچی بهتر از دراز کشیدن و خوردن اینا یا نگاه کردن به اینا نیست ! اما دیدم اگه فقط اون عکس رو بذارم حتما خیلی ها الکی فکر بد می کنن در حالی که تو عمرم لب به سیگار هم نزدم چه برسه به نعوذ باا........
واسه همین کنارش بهترین خوراک ایرانی سنتی یعنی نان بربری داغ و چای قند پهلو + پنیر محلی سیاه مزگی گذاشتم . فعلا این آوارتار موقتی اینجا باشه تا ببینیم بعدا خدا چی بخواد !
باز هم بابت توضیحات بی ربط شخصی عذر می خوام . یا حق