تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 416 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

عزيز اين حرفا مال قبله ديگه با اومدن مانگاهاي جديدتر معلوم شد از لحاظ سني نميخورن ضمنا اوبيتو خودش جووون بوده موقعي كه مرد و همچين قدرتي نداره!!!
    آره بابا دیگه اگه کیشیموتو بخواد اوبیتو رو به جای مادارا جا بزنه خیلی داستات بی خود میشه.... اوبیتو فقط به این دلیل توی داستان اومد که ما با سرگذشت کاکاشی آشنا بشیم وگرنه تاثیر زیادی توی داستان نداشت !!!
    بعدشم از زمان مرگ اوبیتو تا حمله مادارا به دهکده خیلی گذشته باشه 1 سال چطور یه بچه می تونه تو اون سن کیوبی رو احضار کنه !!!!!! تازه از داستان قبل خاندان اوچیها هم با خبر باشه ...
    برای خوندن اون لوح باید مانگیکو شارینگان فعال باشه در حالی که اون فقط یه شارینگان داشت .........تازه حالا فریب دادن افرادی مثل کیسامه یا پین هم در زمان حیاتشون جای خودش .!!!

اون بونشين خفن كيسامه كه ميگي همون زتسو سفيد هست كه به جاي كيسامه اصلي ميجنگيد(خود كيسامه توي سامه هادا مخفي شده بود...داستان نجي رو يادت مياد كه حتي دتكتورها هم نفهميدن نجي نيست؟؟اين فقط قدرت زتسو سفيده...كاگه بونشين نيست!!)
    درسته اون موقع هم که من این مطلب رو خوندم این قسمت های مانگا منتشر نشده بود و تازه ناروتو داشت به جزیره می رفت و هنوز داستان نحوه زنده موندن کیسامه مشخص نشده بود ...

ولي واقعا حيف بود اصلا انتظار نداشتم به اين سادگي جيرايا بميره!!!ناسلامتي يه سانين افسانه اي بود!!
    بابا حالا جیرایا یه چند قسمت مبارزه کرد اونم با پین که رینگان داشت و کسی بهش خرده نگرفت وقتی مرد ولی لرد اوروچیمارو چی !! ساسوکه معلوم نشد چه کارش کرد که لرد اوروچی مجبور شد بیافته زیر دست این کابوتو نامرد !!!

2. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vista_vz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

بابا حالا جیرایا یه چند قسمت مبارزه کرد اونم با پین که رینگان داشت و کسی بهش خرده نگرفت وقتی مرد ولی لرد اوروچیمارو چی !! ساسوکه معلوم نشد چه کارش کرد که لرد اوروچی مجبور شد بیافته زیر دست این کابوتو نامرد !!!
    كلا روال داستان اينجوريه كه هركي با ناروتو و ساسوكه درافتاد ورافتاد!!!ديگه فرقي نميكنه طرف رينگان داشته باشه سانين افسانه اي!!!!!!باشه لرد اوروچي باشه يا ايتاچي بايد ببينيم توي مبارزه ناروتو و ساسوكه چه اتفاقي ميوفته!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

گویا این هفته مانگا نداریم ..انیمه هم مثل اینکه رفته تو فیلر ....

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فیلر یا غیر فیلر فعلا من از انیمه موندم چون هیچ جا جز این هریبل ساب هنوز نتونستم قسمت های جدید رو پیدا کنم.......
    اخرش می زنم به صحرا و تمام گروه های ساب رو مجدد زیر و رو می کنم تا یک گروه ساب جدید پیدا کنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خوب به سلامتی و میمنت مانگای جدید اومد و کیشی جون یه حال اساسی بهم داد بعد 2هفته خماری...

همونجور که حدس میزدم مبارزش خیلی تکراری بود ولی ترکیب ایتاچی بی ناروتو جالب بود ...

بهتره زودتر بخونینش تا بیات نشده منم دیگه چیزی نمیگم و فقط صفحه منتخب این هفته رو میزارم ...

صفحه 11 مانگا جایی که ایتاچی به ناروتو درس ریلکسیشن میده ...
    تا نیم ساعت داشتم میخندیدم !!

7. 3 کاربر از vista_vz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

همونجور که حدس میزدم مبارزش خیلی تکراری بود ولی ترکیب ایتاچی بی ناروتو جالب بود ...
    تکنیکی که ایتاچی به همراه ناروتو و بی زد چی بود ..همون که شبیه سه تا خال شارینگان بود ..اسمش رو الان یادم نیست ..دقیقا بعد از این صفحه که گذاشتی تکنیک هاشون رو اجرا کردند ... قبلا نشون داده بود این تکنیک رو ..توی مبارزه با ساسوکه یادم نیست همچین تکنیکی زده باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

Yasaka`s magatama یه تکنیک دوربرد (Long Range ) هستش که توسط سوسانوی ایتاچی قابل اجراس ... اولین بار سوسانو تو مبارزه با ساسوکه دیده شد ... توی اون مبارزه کار به اینجاها نرسید اگه میزد که ساسوکه درجا نفله شده بود ... سوسانو یه قدرت دفاعی عجیبی داره ... فرم 1 اون (همون اسکلته!!)فقط خصوصیت دفاعی داره ...فرم 2 هم حالت دفاعی و هم حمله ای داره (سوسانوی ساسوکه رو یادته که تیر کمون پرت میکرد؟؟؟) این تکنیک هم مثل همون تیرکمون سوسانوی ساسوکه هستش!!البته یه فرم 3 هم داره که قابلیت مهر کردن (seal) افراد رو داره به وسیله شمشیر تاتسوکا (همون غول دماغ درازه!! ) که لرد اوروچی شما و ناگاتو رو مهر کرد باهاش ایتاچیه بابا !!! و اگه یادت باشه ساسوکه هم توی مبارزه با کاکاشی زد ولی به فنا رفت!!

Last edited by vista_vz; 19-08-2011 at 11:55.

10. 3 کاربر از vista_vz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من بالاخره به مانگا رسیدم .....این نبرد اخری چرا اینقدر شکل کمدی پیدا کرده بود؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من بالاخره به مانگا رسیدم .....این نبرد اخری چرا اینقدر شکل کمدی پیدا کرده بود؟
    مگه چقدر عقب بودی از مانگا ؟؟؟ کدوم نبرد آخه دیشب هم قسمت جدید مانگا منتشر شد و حالب بود ...البته چیزی نمیگم تا دوستان برن بخونن و بعد بیام در موردش بحث کنیم ولی از دیشب تاحال یه چیزی داره من رو اذیت می کنه ..اینکه واقعا چرا سوسانو 6 تا انگشت داره ؟؟؟؟؟؟ یعنی واقعا این نوشته های من درسته ؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خوب دوستان ببخشید منو این هفته یکم تاخیر داشتم ... یه خورده سرم شلوغ بود نرسیدم مانگا بخونم اما الان با خبرهای خوووب در خدمت شما هستم ...
    اول از همه میرسیم به صفحه ی منتخب این هفته!!!

صفحه ی 9 مانگا که ایتاچی به ناروتو یاد میده که دوستاشو فراموش نکنه و همه کارا رو تنهایی انجام نده (خطر داااررره ناروتو )
    و بهش گفت یه روزی مثل مادارا میشی!!!
    انگار کابوتوچیمارو هم فیتیله رو کشیده بالا و میخواد از برگ برندش استفاده کنه ... باید خیلی جالب باشه برگ برندش!!!البته ایتاچی بابا نفله اش میکنه نگران نباشین !!
    راستی این سوچیکاگه هم خیلی اوضاعش وخیمه هااا نمیدونم با چه ترفندی هنوز زنده مونده

خوب اما خبر خووب بعدی اینکه داشتم مانگاهای قبلی رو میخوندم به یه چیز جالب برخوردم ... واقعیاتی در مورد کابوتوچیمارو از زبون خودش!!!واسم خیلی جالب بود و یه سری چیزا رو توضیح داد ... اینکه هدفش چیه از این کارا و چطوری این شکلی شده
    جالب بود این قسمت رو یادم نبود ...مانگای 356 و 357 جایی که کابوتوچیمارو اطلاعاتی رو راجع به آکاتسوکی میخواد به ناروتو بده...
    حرفای جالب و آموزنده ای میزنه که به همه دوستان پیشنهاد میکنم یه تجدید میثاقی با این 2 مانگا داشته باشن...

واقعا چرا سوسانو 6 تا انگشت داره ؟؟؟؟؟؟ یعنی واقعا این نوشته های من درسته ؟؟؟
    پست جالبی بود عزیز می لایکیمش!!!ولی عکسات لود نمیشن بهتره عکس ها رو یه جایی آپ کنی داداش

من هنوز دقیقا متوجه نمیشم این شش طریق چی هستش...از یه طرف ناگاتو 6 تا پین داشت (یعنی از هر 6طریق میتونه استفاده کنه؟؟)از یه طرف وقتی مادارا میخواد رینگان رو بدست بیاره(مبارزه با کونان) میگه من 2طریق رو دارم (قدرت سنجو و اوچیها منظورش بود!!)و رینگان ناگاتو سومیشه و اشاره میکنه که اون کسی هست که رینگان رو به ناگاتو دادهفکر میکنم این طریق آسورا و طریق ناراکا و الی آخر جزو قدرت های رینگان محسوب میشه و نباید با اون 6 تا طریق اصلی اشتباه بشه...قیافه جدید ناروتو هم جای بحث داره وقتی از چاکرای کیوبی استفاده میکنه که 6 تا خال روی سینشه (مثل دانای 6طریقت)کلا عدد 6 زیاد به کار رفته تو این داستان...
    این 666 هم به نظرم خیلی جالبه و با توجه به قیافه و قدرت سوسانو میشه برداشت شما رو تا حدی صحیح دونست!!!
    Last edited by vista_vz; 27-08-2011 at 09:48.

15. این کاربر از vista_vz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •