سلام هادی جان .
نه امکانش نیست . چون مثلا یکی قبل اینکه پستا شمارش بشه پستاش 1000 بود . مثل من
بعد اینکه شمارش شد در یک ثانیه شد 2500 . این یعنی که پستای قبلی هم حساب میشه . کلا اگه آخرین پستای ایشونو ببینید میبینید که 164 تا پست بیشتر ندارن .
سلام هادی جان .
نه امکانش نیست . چون مثلا یکی قبل اینکه پستا شمارش بشه پستاش 1000 بود . مثل من
بعد اینکه شمارش شد در یک ثانیه شد 2500 . این یعنی که پستای قبلی هم حساب میشه . کلا اگه آخرین پستای ایشونو ببینید میبینید که 164 تا پست بیشتر ندارن .
سلام
ايا امكانش هست يه كاري بكنم تا همه پست هام با يه فونت و سايز ارسال بشه؟
دوست عزیز زیاد با این فعالی خودتو مشغول نکن!!!بعد اینکه شمارش شد در یک ثانیه شد 2500 . این یعنی که پستای قبلی هم حساب میشه . کلا اگه آخرین پستای ایشونو ببینید میبینید که 164 تا پست بیشتر ندارن ....من خودم حداقل دونفر رو میشناسم که تعداد پستاشون زیر300تاست...وتمام پستاشون هم تو تایپکائی هست که شمارش پست روشنه...ولی فعالن!!!
...این بحث درمورد فعال وغیر فعال هم هیچ وقت تموم نمیشه!!!
![]()
سلام دوستان
حدوداً دو روزی می شه که وقتی می خوام پیعامی رو برای دوستانم بفرستم با این خطا مواجه می شم:
- BB code font is not allowed.
- BB code right is not allowed.
- BB code size is not allowed.
شما احتمالا مطلبی رو کپی پیست می کنید.قسمت پیغام ها فقط فونت tahoma روقبول می کنه در ضمن راست چین-چپ چین هم نداره.این خطاها هم برای همینه.
روش 1:
کل متن رو select کن بعد روی این دکمه بزن.
روش 2:
متن رو یه بار ببر توی notepad با فونت TAHOMA ، ذخیره کن(save) .یه یار فایل رو ببند و باز کن.حالا کپی پیست کن.
میگم شما امروز صبح تاالان هیچ مشکلی برای ورود به سایت نداشتین؟؟؟؟!!!!
برا من همش پیغام خطای دیتا بیس میده!!!!![]()
سلام . برای من موقع ارسال پســت خیلی گیر میکنـــه و ارور میــده !
بعضی موقع ها ورود خیلی سریع انجام میگیره , امروز خیلــی ارور و گیـر داد ( بلاخره وارد شدم )
P30 رفـــته تو هفــت سالگی شیطون شـــده
موفق باشید!
دیروز که کلا توی این حالت بود....الان هم که وارد شدم هر صفحه رو چند بار رفرش می دم تا درست بشه....
محتوای مخفی: پی سی ورلد....
یکی ما را دریابه!!
الان سه روزه این ارور رو هم com. میده هم ir.! الان هم از طریق آنتی فیل؟تر و ورودی net. اومدم تو سایت!! (اینا رو تو پست قبلیم هم گفتم!!)
IP یم رو هم فرستادم! اینترنتم هم آسیاتکه! کسی نیست مشکل ما رو بحله!!؟؟!
آی پی هاتون رو میدین اینجا بعد فکر میکنید امنیت داره که آی پی میدین؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)