تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 250 از 1635 اولاول ... 1502002402462472482492502512522532542603003507501250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

من این دوربین رو پیشنهاد نمیکنم چون سنسورش به نسبت رزولوشنش خیلی کوچیکه. فوکوس دستی نداره و چشمی هم نداره. لنزش هم دیافراگم های جالبی رو در اختیارتون نمیذاره. با این قیمت من دلیلی نمیبینم که به sx10 ترجیح داده بشه.
    غير از sx10 مي خوام چون يكي از نزديكان خيلي نزديكمون داره و سايزش هم زياده!
    بعدشم من خيلي نمي خوام حرفه اي باشه ها! در ضمن كيفيت تصوير اين 2 مگاپيكسل بيشتر از اون هست!
    Last edited by P A R S A; 02-04-2009 at 00:55.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

خیلی عذر میخوام توماری جواب میدم ...

شما میگین نباید به عکس هایی که تو اینترنت میذارن اعتماد کرد. خب من یه نمونه ی عکس برای شما گذاشتم که خودم گرفتم. میگین آدم تا با این دوربین ها کار نکنه نمیفهمه چه جوریه. خب من با این دوربین پاناسونیک کار کردم. به تنظیمات دوربین و حرفه ی عکاسی هم آشنایی کامل دارم. اگه شما بخوای من میتونم صد تا عکس دیگه هم در وضعیت های مختلف با این دوربین بگیرم و براتون آپلود کنم.
    شما که نظرات سایت dpreview رو قبول ندارین لطف کنین یه نمونه از اون مطالبی که این سایت نوشته و با واقعیت مطابقت نداره رو به ما نشون بدین.
    اگه من گفتم باتری سونی خوب نیست خب الان هم میگم. وقتی h50 با یه بار شارژ 300 تا شات میگیره و sx10 حدود 600 شات به نظر خود شما کدوم باتریش بهتره؟
    ضمنا گفتین باید ببینیم اون کسی که عکاسه و با دوربین کار کرده باید نظرشو راجع به دوربین بگه نه سایت های عکاسی. شما خودتون کسی رو میشناسین که همه ی این دوربین ها رو با هم داشته باشه؟
    کسی که فقط با یه دوربین کار کرده نظرش نمیتونه به شما کمک کنه که بفهمین اون یکی دوربین کیفیت عکسش نسبت به این چه طوریه.
    باز هم میگم عکس ادیت نشده اگه خواستین من در خدمتم.
    ببین دوست من فک کردی الان من طرفداری دوربین سونی رو بکنم ، شرکت ونی میاد به من پول میده ... یا صاحب پاناسونیک پدر بزرگ منو کشته ؟؟ خب معلومه نه ... من فقط چیزی رو که تجربه کردمو گفتم ... حالا کسی قبول نداره ، به من چه ؟؟ الان سونی سه تا دوربین h7 و h9 و h10 رو گند زده فرستاده بازار ، اما h50 گزینه ی برتر سونی بوده . چراشو همه میدونن . اما چرا میگم کانن و پانا هم با جدیدترین مدلشون بهش نمی رسن ؟ چون هر سه تاشون تو دستم بوده میگم ...
    حالا شما باز بگو 600 تا شات میزنه ... مردم حرفه ای دستشونه 500 تا بزور میزنن ... چه برسه به باطری قلمی کانن !!!

یه چیز بگو با واقعیت جور در بیاد ... یا حداقل خودت تجربه کرده باشی ...

همین دیروز عکسهای sx10 رو تو سایت عکاسی دیدم ... عکسهاش اونطوری نبود که طرفداراش میگن .
    خلاصه ی کلام من اینه که بH50 با توجه به قیمت خیلی مناسبش و کیفیت و امکانات خوبش بهترین انتخابه .
    حالا بگذریم که HX1 هم اومده و اونم خیلی چیزا بالاتر از H50 داره .

واسه من یک سوالی مطرح شده!
    چطوره که خیلی از دوربینهای کامپکت و یا Like SLR مثلن همین sx110 و H50 که ادعای فیلمبرداری HD دارن نهایت وضوح فیلم 640*480 دارن در حالیکه دوربین کامپکت و نسبتن ارزون قیمتی مثل Panasinic DMC - TZ5 و بعضی نمونه های کامپکت دیگه که من بررسی کردم حتی میتونن با وضوح رویایی 720 *1280 هم فیلم در حالت HD بگیرن!
    این واسه من که تمایل به فیلم گرفتن با کیفیت دارم خیلی جای تعجبه
    ببین دوست من ... HD اصلا ربطی به کیفیت نداره ... اصلا بدرد منو شما هم نمیخوره ... چرا ؟ چون فقط حجم اضافیه ... همین الان 30 فریم 640*480 توی یه رم 2 گیگ 25 دقیقه فیلمبرداری میشه (تازه اگه AVI نباشه که معمولا کانن هم AVI هست !!!) . بنابراین اصلا مسخرست که به این گزینه توجه کنی ... شما فیلم دی وی دی هم بخوای بزنی 640*480 کافیه .
    تازه همه ی مدلهای جدید سونی رو وصل کنی روی تلوزیون های HD فیلم و عکسو با بالاترین کیفیت ممکن ارائه میده .

3. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

ببین دوست من ... HD اصلا ربطی به کیفیت نداره ... اصلا بدرد منو شما هم نمیخوره ... چرا ؟ چون فقط حجم اضافیه
    سلامم... قبول دارم حجمش بالاتره ولی نمیدونم شما تا حالا فیلم HD یا 720p تماشا کردین تا تفاوتشه با VGA حس کنین؟؟
    640*480=VGA
    Last edited by avecina.ir; 02-04-2009 at 06:47.

5. این کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان بعضي ها در مورد باتري دوربينها که لتيومي باشه حساسن وميگن باتري نبايد قلمي باشه حالا من يه تجربه بد در مورد باتري دارم من در سال 1377 از مکه يک دوربين فيلمبرداري گرفتم با يک بار شارژ حدود يک ساعت فيلم ميگرفتم ولي با گذشت 3سال باتري خراب شد و 5 دقيقه فيلم ميگرفت خيلي دنبال باتريش گشتم اما پيدا نکردم ميگفتن مدل باتريها عوض شده خلاصه بعد از مدتها باتريشو در يه سفر در بندر لنگه پيدا کردم واونموقع بامبلغ سي هزار تومان خريدم ولي مثل باتري اصليش کارامد نبود و زود شارژ خالي ميکرد القصه باتري دومم هم ازکار افتاد و الان چند ساليست که دوربين گوشه کمد خاک ميخورد و منتظر باتريست (البته با آداپتور دوربين فيلم ميگيرم) ولي باتريش گير نمي ياد اگر هم پيدا بشه حتما تاريخ گذشتس و شارژ خالي ميکنه خلاصه با اين تجربه سال گذ شته تصميم گرفتم يه دوربين ديجيتال نيمه حرفه اي بگيرم اما هر دوربيني که انتخاب ميکردم باز مشکل باتري لتيومي بود تا اينکه اواخر سال گذشته کنان sx10 رو به بازار داد ومن با خوشحالي زيادsx10 را خريدم وبا کمال رضايت8 عدد باتري سوني 1000 بار شارژ هولوگرام دار اصلي از نمايندگي سوني براي دوربين خريدم تازه شارژرهم که گرفتم
    فندکي ماشين ميخورد و درمسافرت مشکلي به جهت شارژ ندارم. اول نگران خالي شدن شارژ باتريها بودم چون تو خيلي از سايتها عکاسي بعضي از دوستان خودموني گفته بودند که باتري قلمي زود خالي ميکنه با خودم گفتم من که دو دست باتري گرفتم 100 تا 150 تا شات بزنه خوبه بعد با يه بار شارژ ديدم بيش از 400 تا عکس با فلاشو بي فلاش گرفتم حدود20 دقيقه فيلم گرفتمو چندساعتي هم با دوربين ور رفتم تا جناب sx10 خبر داد که باتريها را عوض کن سرتون رو درد اوردم اينو نوشتم که دوستان اگه مي خواستن دوربين بخرن حواسشون به باتري دوربين هم باشه من که خيالم راحته که حتي اگه 10 سال يا بيشتر هم بگذره نميخوام جمهوري رو زيرو رو کنم دنبال باتري تاريخ گذشته وناکارامد لتيومي شایدم دو سه برابر قیمت بگردم.( اگه انوقت گير بياد).

7. 2 کاربر از alih2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

کیفیت hd زمین تا آسمون با vga فرق داره.اصلا قابل مقایسه نیست.آدم وقتی hd نگاه میکنه دوست نداره از پای تلویزیون بره.جزئیات فوق العادست.تازه اینم در نظر بگیرید من با تلویزیون آنالوگ دیدم.فکر کنید تلویزیون lcd باشه که hd رو ساپورت میکنه.اونوقته که همه جزئیات قابل مشاهدست.من قبل اینکه دوربین بخرم به خاطر عکس دوربینو خریدم اما الان به خاطر فیلمبرداریش دوربینو دوست دارم.

9. 3 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

دوستان بعضي ها در مورد باتري دوربينها که لتيومي باشه حساسن وميگن باتري نبايد قلمي باشه حالا من يه تجربه بد در مورد باتري دارم من در سال 1377 از مکه يک دوربين فيلمبرداري گرفتم با يک بار شارژ حدود يک ساعت فيلم ميگرفتم ولي با گذشت 3سال باتري خراب شد و 5 دقيقه فيلم ميگرفت خيلي دنبال باتريش گشتم اما پيدا نکردم ميگفتن مدل باتريها عوض شده خلاصه بعد از مدتها باتريشو در يه سفر در بندر لنگه پيدا کردم واونموقع بامبلغ سي هزار تومان خريدم ولي مثل باتري اصليش کارامد نبود و زود شارژ خالي ميکرد القصه باتري دومم هم ازکار افتاد و الان چند ساليست که دوربين گوشه کمد خاک ميخورد و منتظر باتريست (البته با آداپتور دوربين فيلم ميگيرم) ولي باتريش گير نمي ياد اگر هم پيدا بشه حتما تاريخ گذشتس و شارژ خالي ميکنه خلاصه با اين تجربه سال گذ شته تصميم گرفتم يه دوربين ديجيتال نيمه حرفه اي بگيرم اما هر دوربيني که انتخاب ميکردم باز مشکل باتري لتيومي بود تا اينکه اواخر سال گذشته کنان sx10 رو به بازار داد ومن با خوشحالي زيادsx10 را خريدم وبا کمال رضايت8 عدد باتري سوني 1000 بار شارژ هولوگرام دار اصلي از نمايندگي سوني براي دوربين خريدم تازه شارژرهم که گرفتم
    فندکي ماشين ميخورد و درمسافرت مشکلي به جهت شارژ ندارم. اول نگران خالي شدن شارژ باتريها بودم چون تو خيلي از سايتها عکاسي بعضي از دوستان خودموني گفته بودند که باتري قلمي زود خالي ميکنه با خودم گفتم من که دو دست باتري گرفتم 100 تا 150 تا شات بزنه خوبه بعد با يه بار شارژ ديدم بيش از 400 تا عکس با فلاشو بي فلاش گرفتم حدود20 دقيقه فيلم گرفتمو چندساعتي هم با دوربين ور رفتم تا جناب sx10 خبر داد که باتريها را عوض کن سرتون رو درد اوردم اينو نوشتم که دوستان اگه مي خواستن دوربين بخرن حواسشون به باتري دوربين هم باشه من که خيالم راحته که حتي اگه 10 سال يا بيشتر هم بگذره نميخوام جمهوري رو زيرو رو کنم دنبال باتري تاريخ گذشته وناکارامد لتيومي شایدم دو سه برابر قیمت بگردم.( اگه انوقت گير بياد).
    سلامم... دوست عزیز دوربین شما هم به مشکل دوربین دیجیتال بنکیوی من که فقط 2 ساله کار میکنه مبتلا شده...به همین خاطر میخوام یجوری ردش کنم ویک دوربین جدید ولی اینبار hd بگیرم....لپتاپ 2 میلیونی هم دارم که تقریبن باتری لیتیومیش بعد دو سال به همین روزگار مبتلا شدهش ولی یک مشکلی وجود داره که دوربینهای خوب بازار اکثرن باتری لیتیومی میخوره و اگه بخوای دنبال دوربینی که قلمی بخوره بگردی طبعن محدوه ی انتخابت محدود میشه و ممکنه چیزی که میخوای گیرت نیاد پس بنظرم میاد همون موقعی که کسی میخواد دوربین بگیره یک بارتی لیتیومی یدکی هم بخره هم توووی مسافرت بدرد میخوره هم واسه همچین وقتایی.....

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما یک نکته ای رو در نظر نگرفتین و اون هم این که دوربین دیجیتال تلویزیون نیست که بخواد 15 سال خدمت بکنه.
    همین h50 امروز که جزو بهترین گزینه ها هست،حداکثر سه سال خدمت خواهد کرد.بعد سه سال این دوربین اونقدر عقب افتاده هست که اصلا به درد نمیخوره که تازه بخواد باطری هم لازم داشته باشه.
    در ضمن شرکت سونی الان بیشتر از 4-3 ساله که از همون باطری های BG1 استفاده می کنه.و شرکت سونی شرکتی نیست که کاری بکنه که یه محصولش بی وسایل یدکی بمونه.نمونش همین سیم برق،سیم برق همه محصولات سونی از 30 سال قبل تا حالا،یک مدل ثابت هستش.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

خیلی عذر میخوام توماری جواب میدم ...
    ببین دوست من فک کردی الان من طرفداری دوربین سونی رو بکنم ، شرکت ونی میاد به من پول میده ... یا صاحب پاناسونیک پدر بزرگ منو کشته ؟؟ خب معلومه نه ... من فقط چیزی رو که تجربه کردمو گفتم ... حالا کسی قبول نداره ، به من چه ؟؟ الان سونی سه تا دوربین h7 و h9 و h10 رو گند زده فرستاده بازار ، اما h50 گزینه ی برتر سونی بوده . چراشو همه میدونن . اما چرا میگم کانن و پانا هم با جدیدترین مدلشون بهش نمی رسن ؟ چون هر سه تاشون تو دستم بوده میگم ...
    حالا شما باز بگو 600 تا شات میزنه ... مردم حرفه ای دستشونه 500 تا بزور میزنن ... چه برسه به باطری قلمی کانن !!!
    یه چیز بگو با واقعیت جور در بیاد ... یا حداقل خودت تجربه کرده باشی ...
    همین دیروز عکسهای sx10 رو تو سایت عکاسی دیدم ... عکسهاش اونطوری نبود که طرفداراش میگن .
    خلاصه ی کلام من اینه که بh50 با توجه به قیمت خیلی مناسبش و کیفیت و امکانات خوبش بهترین انتخابه .
    حالا بگذریم که hx1 هم اومده و اونم خیلی چیزا بالاتر از h50 داره .

ببین دوست من ... Hd اصلا ربطی به کیفیت نداره ... اصلا بدرد منو شما هم نمیخوره ... چرا ؟ چون فقط حجم اضافیه ... همین الان 30 فریم 640*480 توی یه رم 2 گیگ 25 دقیقه فیلمبرداری میشه (تازه اگه avi نباشه که معمولا کانن هم avi هست !!!) . بنابراین اصلا مسخرست که به این گزینه توجه کنی ... شما فیلم دی وی دی هم بخوای بزنی 640*480 کافیه .
    تازه همه ی مدلهای جدید سونی رو وصل کنی روی تلوزیون های hd فیلم و عکسو با بالاترین کیفیت ممکن ارائه میده .
    من تا حالا پیش نیومده توی بحثی کنار بکشم. ولی ظاهرا در این مورد من هر چقدر هم تلاش کنم نمیتونم این بحث رو به نتیجه برسونم. فقط اینو بگم که این کار شما درست نیست. اطلاعات غلط شما میتونه بقیه رو به اشتباه بندازه.

13. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلامم..
    همین panasonic lumix dmc-lx3 که شما میگی هم چشمی نداره
    قیمتش چنده این؟؟

خوب توووی کامپکتها کدوما زوم اپتیکال موقع فیلمبرداری دارن؟؟

مهندس ما ره گیج نکن!! دیشب رفتم به دیجی کالا میخواستم canon sx200 is خرید الکترونیکی کنم نشدش ولی شب داشتم خوابشه میدیدم...
    درسته. چشمی نداره. هیچ دوربینی کامل نیست. درسته؟ البته میشه روش چشمی نصب کرد.
    من قبل از عید قیمت گرفتم 430 بود.
    حقیقتش رو بخوای من تا حالا دوربین کامپکتی رو ندیدم که بتونه در حالت فیلمبرداری زوم کنه.

15. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

prowler من ixus 870 دارم می خوام بفروشم ixus 990 بگیرم
    HD فیلم میگیره این بدردم میخوره ولی مگا پیکسل مهم نیس کیفیت تصویر و رنگ برام مهمه
    حالا این 990 کیفیتش در حد 870 هست ؟ ریویویی چیزی خوندی ازش؟
    واسه چی میخوای دوربینتو بفروشی؟ دوربین خوبیه.
    اگه منظورت از ixus 990 همون ixus 980 هست که به نظر من این کارو نکن. دوربین خودت هم لنزش وایدتره هم ماکروش بهتره.

17. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •