سلام
من تو این بازی هیچ مشکلی ندارم فقط یه ترینر می خوام یه 4 تا تیر به ما بده بد جوری تو تیر به پیسی خوردم. من اون غول اولشو با چاقو کشتم. چون نه من نه شیوا یهدونه تیر هم نداشتیم.
سلام
من تو این بازی هیچ مشکلی ندارم فقط یه ترینر می خوام یه 4 تا تیر به ما بده بد جوری تو تیر به پیسی خوردم. من اون غول اولشو با چاقو کشتم. چون نه من نه شیوا یهدونه تیر هم نداشتیم.
سلام
پسر عجب فیلمهایی نشون میده ادم پشماش میریزه
اونجا که اون موتور سوارا حمله کردند بعد دوتامون اومدند نجاتمون دادند واقعا فوقالعاده بود
راستی یه سوال
جاهایی که تو بازی مینویسه Save Game اون بالا اگه از بازی بیایم بیرون بعد دوباره بیایم تو از همونجا شروع میشه؟
جاهایی که مینویسه Checkpoint که عمرا از اونجا ها شروع نمیشه
نکنه باید مرحله به مرحله بریم؟
چون من یادمه یه جا از بازی اومده بودم بیرون بعد که دوباره رفتم اول مرحله بود
یادم نیست بعد چک پوینت رفتم بیرون یا بعد از سیو
ممنون
s313.arc را از لینک زیر دانلود کنید. فقط سریع دان کنید چون لینک پاک میشه
[بازی باز تو مرحله پازله نور مشکل پیدا میکنه دوستان لطف کنن فایل s312.arc اپلود کننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزيز تورو خدا يه ترينر براي جون بي نهايت بزارين كه از اين GFWLاينا هم نخواد.اونجايي كه 2تا اره برقي دار ميان موندم تو كفش يا من ميميرم يا شوا بدرد نخور.
چجوري ميشه به شوا گفت سرجاش بمونه دنبال ما نياد؟
این سایت که معرفی کردی اصلا عکس رو بزرگ آپ نمی کنه و اندازه ی کوچیک رو آپ می کنه!!!
دوستان تصویر بالایی افت فریم سیستم منو نشون میده یکی لطف کنه بگه الان چطوریاست خوبه یا بد..؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک اصلاح شد حالا حالاها میمونه رو سرور
برطرف کردن مشکل مرحله 4
یکی این فایل s312.ar رو واس ما اپلود کنه لطفا !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون مشکلی که میگن بازی های نسخه boysteam داره و در مرحله 13 مشکل پیدا میکنه هم با همین فایل s312.ar حل میشه ؟
مرحله پازل نور مشکل با اینی که گفتین حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)