اف ث بایرن، خوب داری فعالیت میکنیا![]()
اف ث بایرن، خوب داری فعالیت میکنیا![]()
پیش بینیه من :
پگاه 0 - 2 استقلال
گلها : اکبرپور، مجیدی (اگه تو بازی باشه). اگه مجیدی تو بازی نبود قربانی گل میزنه..
اونی، من گلزنها رو هم پیش بینی کردم. حالا تو باید گلزنها رو بگی..
اميرخان دلدارى ام مى داد
روانخواه: مى دانم كه فراموش مى شوم
يران ورزشى- يك ساعت پيش از آن كه جواب آزمايش MRI اميد روانخواه بيايد با او تماس مى گيريم تا از وضعيت مصدوميت پايش خبر تازه اى بگيريم. شواهد نشان دهنده پارگى رباط پاى اميد روانخواه است اما تا اعلام نتيجه نهايى از سوى پزشكان نمى توان در مورد مصدوميت روانخواه حرفى زد. پيش از آن كه اطلاعات دقيق درباره مصدوميت روانخواه به دست مان برسد با مردى كه فصل پيش عصاى دست مربيان استقلال بود حرف مى زنيم. آيا بازى با ابومسلم آخرين نمايش روانخواه در فصل جارى خواهد بود.
فكر مى كنى جواب آزمايش MRI چگونه باشد
خدا مى داند اما فكر مى كنم خبر خوبى در انتظارم نيست.
خيلى نااميدى !
باور كنيد هنوز صداى پايم توى گوشم است. آن لحظه از درد شديد به خودم مى پيچيدم.
رباط پاره كردى
صبح (ديروز) رفتم MRI دادم. من فكر مى كنم رباطم پاره شده است.
چرا اين طور شد
نمى دانم شايد قسمت است به هر حال از اين اتفاق ها براى هر بازيكنى مى افتد.
خيلى ناراحتى
با خودم مى گفتم امسال بايد حتماً به تيم ملى بروم اما انگار خدا نمى خواست.
انگار كسى با تو تماس نگرفته است
نه! اين طور نيست. اميرخان و ديگر بازيكنان همه زنگ زدند و دلدارى ام دادند. مى گفتند چيزى نيست اما خودم مى دانم كه اوضاع پايم خراب است.
اگر رباط پايت پاره شود بايد حداقل۶ ماه از ميدان دور باشى.
متأسفانه همين طور است. از اين مى ترسم كه فراموشم كنند.
چه كسانى
همه حتى مطبوعات!
قهرمان ليگ برتر مى شويم
احمد خذيراوى: جواب اعتماد اميرخان را مى دهم
ايران ورزشى- استقلال در اولين بازى ليگ هشتم، ابومسلم گربه سياه هميشگى اش را ۲ - صفر شكست داد تا با ۳ امتياز و تفاضل گل بهتر صدرنشين هفته اول لقب قرار بگيرد. احمد خذيراوى مهاجم جوان استقلال كه در بازى هاى تداركاتى پيش از آغاز فصل خوش درخشيده بود، در اين بازى در حضور مجيدى و برهانى دقايقى فرصت حضور در ميدان را پيدا كرد تا اميدوار به روزهاى آينده باشد.
با برد ابومسلم، مقتدرانه شروع كرديد.
بازى خيلى خوبى بود هرچند نيمه اول به خاطر اينكه مدت زيادى از تمرينات بدنسازى تيم نگذشته بود بچه ها خسته بودند اما با گذشت زمان، بازى را در اختيار گرفتيم و توانستيم ۳ امتياز بازى را كسب كنيم.
با اين ۳ امتياز و تفاضل گل بهتر صدرنشين شديد، آيا اين صدرنشينى را مى توانيد تا انتهاى فصل حفظ كنيد.
صد در صد، استقلال هم از نظر بازيكن و هم از نظر كادر فنى واقعاً در شرايط خوبى به سر مى برد. هرچه از زمان شروع ليگ بگذرد تيم بازى هاى بهتر و روانترى را براى رسيدن به قهرمانى ليگ به نمايش خواهد گذاشت.
فكر نمى كنى فشردگى بازى هاى اين فصل استقلال به خاطر حضور در ۳ جبهه جام باشگاه هاى آسيا، ليگ برتر و جام حذفى تيم را دچار مشكل كند.
نه، امير خان به همين خاطر در هر پست ۳ يا ۴ بازيكن خوب جذب كرده تا مشكلى بابت اين فشردگى نداشته باشيم.
بگذريم، در بازى با ابومسلم، در حالى كه مجيدى و برهانى نيز روى نيمكت بودند قلعه نويى تو را به زمين فرستاد.
امير خان به من لطف دارند و با اين حركتشان به من انگيزه و روحيه دادند. خوشحالم كه آقاى قلعه نويى به جوانان بها مى دهد. اميدوارم روزى با بازى هاى خوبم جواب اعتماد ايشان را بدهم. از اميرخان و كليه كادر فنى تشكر مى كنم. برهانى و مجيدى نيز با وجودى كه نيمكت نشين بودند مرا تشويق كردند.
مگه میشه کسی رو که به ل . ن . گ گل زده فراموش کرد؟متأسفانه همين طور است. از اين مى ترسم كه فراموشم كنند
در توصيف نمايش ۹۰ دقيقه اى سياوش اكبرپور
مودب و دوست داشتنى
ايران ورزشى- همانطور كه وعده داده بود با چهره جديدى وارد ليگ شد. سياوش اكبرپور كه همواره با تند خويى هايش موى دماغ استقلال بود اين فصل را بسيار مودبانه آغاز كرده است. نمايش چشمگير او مقابل ابومسلم نشان داد براى حرفى كه زده است ارزش بسيارى قائل است. شايد اكبرپور هم مثل خيلى از بازيكنان استقلال خوب اين مسأله را درك مى كند كه اين فصل تنها با قهرمانى مى توانند ناكامى فصل پيش را از ذهن هواداران دور كنند. براى همين اكبرپور مراقب رفتارش است واجازه نمى دهد بار ديگر حواشى او را به ورطه سقوط بكشاند.
اكبرپور گذشته از آنكه اخلاق را برد و نشان داد تغييرات بسيارى به لحاظ رفتارى داشته بى گمان اثرگذارترين بازيكن ميدان هم بود. اكبرپور عصر سه شنبه نمره ۲۰ گرفت
مسعود، اگه بچه ها خواستن، میتونن پیش بینیشون رو عوض کنن. چون تو قانونی که گذاشتیم، آخرین پیش بینه ملاک بود.. ولی اگه پیش بینی کردن، اون پست رو نمیتونن ویرایش کنن. باید تو پست بعدی پیش بینیه جدیدشون رو کنن..
بابت اعلام کسایی که تا حالا تو پیش بینی شرکت کردن ممنون..
بليت فروشى از صبح شروع مى شود
سردار جنگل آماده ميزبانى از استقلال
ايران ورزشى- از چند روز پيش مراحل آماده سازى ورزشگاه سردار جنگل آغاز شده و براى آماده سازى اين زمين مسؤولان ورزشگاه تلاش فراوانى انجام داده اند. بنابر اعلام مسوولان هيات فوتبال رشت بليت بازى به قيمت ۱۰۰۰ تومان كه مصوبه سازمان ليگ هم هست از ساعت ۹ صبح روز شنبه در اختيار علاقه مندان قرار مى گيرد.
اميدوارم امير خان مرا ببخشد
صادقى: به عشق پيروز شماره ۲۰ مى پوشم
امير حسين صادقى هنوز همان مدافع متعصب هميشگى است كه حالا در صحبت هايش مشخص مى شود كه خيلى دلش براى استقلال تنگ شده ولى در مس كرمان هم به افق هاى دورتر كه براى خودش ترسيم كرده مى انديشد. بازى در تيم ملى و حضور در جام جهانى با پيراهن شماره ۲ استقلال آرزوى مدافع جديد مس كرمان است.
بازى ذوب آهن چطور بود
فشار روى تيم ما زياد بود. ناهماهنگى باعث شد تا به نتيجه دلخواه نرسيم. يك ربع آخر بازى به دليل كارهاى هجومى نتوانستيم در دفاع تيمى خوب كار كنيم. از همه مهم تر خسته بوديم چون ۱۲ ساعت طول كشيد تا از كرمان به اصفهان برويم.
به نظر مى رسد انگيزه هاى زيادى دارى... چقدر به تيم ملى فكر مى كنى
تمام تلاشم فقط رسيدن به پيراهن تيم ملى است. صد در صد تمرينات را با جديت دنبال مى كنم تا دوباره بتوانم به حق خودم در تيم ملى برسم. مى خواهم در جام جهانى بازى كنم و مطمئن هستم آقاى دايى همه آماده ها را انتخاب مى كند.
چقدر طول كشيد تا خودت را با تيم هماهنگ كنى
اينجا شرايط خيلى خوب و جو دوستانه اى بر تيم حاكم است. از لحاظ رقابت هم، رقابت شديد و دوستانه اى ميان بچه ها وجود دارد. اينجا هواداران به دنبال اسم و رسم نيستند و تنها بازيكن بايد به فكر تمرينات و بازى هاى خودش باشد پس تمام تلاش من براى اين است كه با بقيه تيم هماهنگ شوم.
اخبار استقلال را پيگيرى مى كنى
صد در صد به خاطر گل مجتبى هم خيلى خوشحال شدم، تا قبل از بازى مدام برايش دعا مى كردم كه مجتبى با روحيه بالايى بازى كند؛ از گل مهدى اميرآبادى و از بازى خوب پيروز قربانى كه هميشه مثل يك برادر بزرگتر براى من بود هم خيلى خوشحالم. اين را هم اضافه مى كنم كه به عشق پيروز شماره ۲۰ را در مس مى پوشم.
خدا را شكر استقلال اين فصل خيلى خوب يارگيرى كرده اما اسكلت تيم حفظ شده؛ اميرخان هم كه از خانواده استقلال است و اين تيم را خوب درك مى كند.
با اين اوصاف چرا از استقلال جدا شدى
من نمى خواستم از استقلال بروم؛ با امير خان صحبت كردم و مشكلات مالى ام را گفتم؛ من كاپيتان استقلال بودم در ضمن بازيكن پيرى هم نيستم كه به درد تيم نخورم اما رفتار بعضى از مسوولان با من خوب نبود. اما هنوز شرمنده اميرخان هستم و اميدوارم مرا ببخشد.
یه دروازه بان دومتری از تیم جوانان دارند به نظرم ازنامداری هم بهترباشه چون این نامداری بازیشو چندسال اخیر خیلی دیدم مفت گرونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)