آخرین فریمور n73 me چیه میخوام آپدیت کنم?
آخرین فریمور n73 me چیه میخوام آپدیت کنم?
مال من اینه »
v 4.0839.42.2.1
فکر نکنم از این جدیدتر باشه .
سلام
پس کابل وصل کنیم تصویر میاد
حالا اندازه کتاب بوده یعنی چقدر بوده؟
کتاب بزرگ یا کوچیک. فیلم رو هم کوچیک نشون میده؟
قیمت کابلش چنده؟
شما فرض کن کتاب درسی!ای باباکابل هم نمیدونم من که گفتم تو جعبه ی گوشی بود....منظور از تصویر هم فیلمه!!
شما سیم کارتتون چیه ؟MMs فعاله؟[/QUOTE]
دوست عزیز منظورم استفاده از mms نبود ازهمان sms میشود فایلهای تصویری که پسوندشان ota هست فرستاد
دوست عزیز منظورم استفاده از mms نبود ازهمان sms میشود فایلهای تصویری که پسوندشان ota هست فرستاد[/quote]
خب برای این کار یا باید از سایت ها تصویرهارو دانلود کنید و بریزید توی گوشی یا اینکه با استفاده از نرم افزارهای مخصوص, عکس هایی که تو گوشیتون هست رو تبدیل به Ota کنید![]()
قيمت كابل tv اصل n93 كه به n73 مي خوره تو پاساژ علاءالدين تهران حدود 18 تومنه.....
سلام :
من یه مشکل با N3 Music Edition دارم اونم اینه که وقتی دارم کلیپ نگاه می کنم بعد از چند ثانیه فیلم می ایسته ! یعنی مثل این که Pause زدی ولی ادامه فیلم و نشون نمی ده یعنی باید Stop بزنی و از اول نگا کنی ؟
اگه کسی چیزی می دونه بگه
خیلی ممنون
خب برای این کار یا باید از سایت ها تصویرهارو دانلود کنید و بریزید توی گوشی یا اینکه با استفاده از نرم افزارهای مخصوص, عکس هایی که تو گوشیتون هست رو تبدیل به Ota کنید[/QUOTE]
با تشکر ازشما
ممکنه روش کاررو بعداز کپی کردن فایلها تو گوشی شرح دهید و همچنین فایلها در کدام پوشه کپی شوند
موفق باشید
دوست عزیز اگه رم شما 2 گیگ هست ، فکر کنم خیلی پر شده .
اگه پر شده یکمی ازش خالی کن .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)