با سلام
در اكسل ميشه بين دو جدول ارتباط برقرار كرد؟
با سلام
در اكسل ميشه بين دو جدول ارتباط برقرار كرد؟
ممنون از جوابتون و تبريك
بله دوست عزيز همه فايلها روي يك سيستم ميباشد .
توضيح بيشتر اينكه :من براي هر اينويس يك فايل اكسل درست ميكنم اين فايل جندين فيلد را از يك اكسل پايه مربوط به پكينگ آن ميباشد ميخونه كه هر دوي اين اينويس وپكينگ در داخل يه فولدر ميباشد.و همه اين فولدرها در يك فولدر اصلي هستند .حال ميخوام يك فايل اماري داشته باشم كه هر وقت من فايل اكسل جديدي درست كردم ويك شماره اينويس به آن اختصاص دادم شماره اينويس مبلغ اينويس و تعداد كالاي چندين سلول ديگه رو كه داخل آن هست داشته باشه .
اميدوارم كه تونسته باشم توضيح بدم .
سلام دوستان
یه سوال کسی می دونه چجور میشه اکسل در یک فیلدش بره اطلاعات از یک سایت در بخشی خاص بگیره و در اکسل قرار بده اون عدد رو بعد روش یکسری محاسبات بگیره همون جمع و تقسیم و این حرفا
مثل تابع جی کوئری برای لود کردن اطلاعات یک سایت در یک جای خاص
ممنون میشم در این رابطه راهنمایی بفرمایید
سلام
ممنونم از اینکه این سوال دوباره پرسیده شد. من از پاسخ قبلی نتونستم به جواب برسم. لطفاً گام به گام بفرمایید که چه کار باید کرد.
متشکرم
میخواستم بدونم چجوری میشه در اکسل دستگاه های چند معادله چند مجهول را حل کرد ، اصلا چنین چیزی با محصولات آفیس امکان پذیر هست؟
نبود ؟
سلام دوستان
من یه فایل Excel با فرمتMicrosoft Office2003 دارم که پسورد هم داره و زیاد باهاش کارم میکنم هم با افیس 2010 و2007 چون 2 سیستم عامل روی PC دارم ولی بیشتر با 2010 با هاش کار میکنم
دیروز که به صورت اتفاقی با افیس 2007 فایل رو اجرا کردم بعد دادن پسورد دیدم که فایل خالی شده و هیچی نداره، تمام ستون هاش خالیه
حجم فایل هم 9KB شده
BACK UP هم از فایل دارم ولی قدیمیه
ممنون میشم راهنمایی کنین خیلی برام مهمه![]()
حجم فايل صفر شده يا همان حجم قبل را داره ؟ اگر حجم قبلي را داره ممکنه توي ديد شما نباشه با کاهش zoom ببين ديتا در ديد شما قرار ميگيره ؟
حجم فاdل کم شده فکر کنم قبلا 290 kb بود الان شده 9 kb
zoom رو تا اخر کوچیک کردم هیچی نیست مثل اینکه فقط اسم فایل مونده![]()
سلام.
آقا من تازه تو یه شرکت استخدام شدم و خیلی به جواب این سوالها نیاز دارم.
خیلی خیلی ممنون میشم که کمکم کنید.
سوال اول:
آیا میشه در یه شیت با کمک یه فرمول یا چیزی شبیه اون کاری کرد که در یک سطر که کلی تیتر داره ولی داده ها فقط زیر بعضی از اونها هست کاری کرد که سلول هایی که داده وجود نداره رو نشون نده؟
مثلا برای یک فرد یه سری داده در زیر این تیترها وجود داره و برای فرد دیگه یه سری داده.به خاطر زیاد بودن داده ها طول سطرها خیلی زیاد شده ولی برای هر فرد همه سلول ها و تیترها کارایی نداره و خالیه.حالا میخوام کاری کنم که با انتخاب اون فرد در یک شیت دیگه فقط تیترهایی رو نشون بده که زیرشون اطلاعات هست.
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم.
منتظر جواب برای این سوالم هستم.
بازم تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)