اینده چیش بهتره ؟ 2 ماه دیگه با R700 جایگزین میشه .
اینده چیش بهتره ؟ 2 ماه دیگه با R700 جایگزین میشه .
سلام
لیست قیمت کارتهای OpenGL ساپورت رو میخواستم.
کارتهای سیستم های Workstation مثل Quadro و FireGL.
ممنون
لیستی دقیقی از این کارتها فکر نکنم کسی بتونه بده چون خیلی جسته و گریخته تو بازار پیدا میشن این کارتها مخصوصا Firegl فکر کنم خیلی سخت تر گیر بیاد البته حقیقتا Quadro بهترم هست یه شرکتی ولی کارتهای Quadro رو یادمه وارد میکرد ولی دقیقا اسم شرکت یادم نیست میگردم اگه پیدا کردم بهتون میگم .
الان آلبالو کارتهای Quadro FX رو (با برد PNY) وارد می کنه ولی از سری جدید که OpenGL 2.0 و DirectX 10.0 رو پشتیبانی کنند فقط Quadro FX 5600 و Quadro FX 4600 رو وارد کرده که فکر کنم داره 3.5 و 2 می فروششون! (این کارتها خودشون گرون هستند چه برسه به اینکه بخوان گرون هم بفروشنشون!)
الان توی کارتهای WordStation برتری با ATI و FireGL هست که متاسفانه توی بازار پیدا نمی شن!
البالو کامپیوتر و دریا کامپیوتریه شرکتی ولی کارتهای Quadro رو یادمه وارد میکرد
دوستان برای بازی مثل call of 4 چه کارت گراقیکی خوبه من مادر بوردم اینه
662\1066t-m2
elite group
cpu 2.8 celeron
لطفا قیمت ومدل دقیق رو بگید
بله،همه چی اینجوری هست،به سرعت و درحال پیشرفت،دوستمون الان قصد خرید دارند،ودر بازار کشور بهترین گزینه ها همانها بود که عرض کردم.و 3870 آینده بهتره داره چون از امکانات یه سر کله بالاتر مثل DX10.1 و SM.4.1 نسبت به سری Geforce بهره میبرد.ولی در زمان حال قویترین گزینه با هزینه 300 تومن 8800GT هست. که حدود 10 در صد در DX10 نسبت به 3870 برتر بوده.ولی اگه بازیهای 10.1 عرضه بشن.8800GT از رقابت عقب خواهد ماند و 3870 برتر خواهد بود.اینده چیش بهتره ؟ 2 ماه دیگه با R700 جایگزین میشه .
مدرک , Review و لینک .
شما اگه تونستی فرقی بین بازیهای DX 10 و DX 10.1 پیدا کنی من بهتون جایزه میدم. دوست عزیز همین الانشم تو بازیهایی که DX 10 و Dx 9 پشتیبانی میکنی شما به زور شاید بتونی تفاوت زیادی توشون پیدا کنی حالا Dx 10.1 کیلو چنده به نظر من کسی که به خواد بخاطر Dx 10.1 بودن کارتی مثل 3870 اونو به 8800GT ترجیح بده واقعا ببخشیدا ببخشیدا احمقه . تو Dx 10.1 هم بیشتر ایراداتی که تو Dx 10 بوده تا حدودی برطرف شده .
یکم درباره تفاوتهای DirectX 10.1 با DirectX 10 توضیح می دید؟ چه ایراداتی برطرف شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)