منم اپدیت کردم..چه زجری کشیدم با این dialup ذغالی..صبح ساعت 7:30 گذاشتم و تا ساعت 11:30 صبح حدود 71مگ رفت و بعد اینترنت قطع شد...دوباره گذاشتم ادامه را از 54 مگ شروع کرد و بلاخره ساعت 1:30 تمام شد..و اپدیت شد!!
منم اپدیت کردم..چه زجری کشیدم با این dialup ذغالی..صبح ساعت 7:30 گذاشتم و تا ساعت 11:30 صبح حدود 71مگ رفت و بعد اینترنت قطع شد...دوباره گذاشتم ادامه را از 54 مگ شروع کرد و بلاخره ساعت 1:30 تمام شد..و اپدیت شد!!
تبریک میگم این پیروزی بزرگ را به دیال اپ داران عزیز!!
دوباره هم میگم رمی که سوخته باشه توسط سیستم و گوشی شناخته نمیشه
دنبال چاره ای برای فرمت کردن باش
آقا مبارکه
زجر زیادی کشیدی![]()
سلام
ممنون كه جواب داديد
اما فك كنم اوني كه خود نوكيا معرفي كرده فك كنم مدلش BH - 501 باشه
ممنون
دوربين ديجيتال منم همينطوري شد يعني رم رو ميشناخت ولي فرمت نمي شد
به هيچ صراطي هم مستقيم نبود ... رمش سوخته بود
احتمالا رم تو هم سوخته
تسليت ميگم يه دونه ديگه بخر
Last edited by mobageri; 08-10-2007 at 12:36.
دوباره تلاش کن شاید هم نسوخته
.ببین با داس میشه فرمت کرد البته من امتحان نکردم.
رم رو روي يه گوشي ديگه كه مي خوره بذار ببين فرمت ميشه . احتمال زياد جواب ميده.دوباره هم میگم رمی که سوخته باشه توسط سیستم و گوشی شناخته نمیشه
دنبال چاره ای برای فرمت کردن باش
فقط گاهي اينطوري ميشه. اگه فرمت نكنم كه مشكلي براش پيش نمياد؟؟؟؟؟؟!!در مورد جواب دوستمون هم باید بگم که اگر نرم افزار نصب نکردی پس رمت رو فرمت کن و گوشی رو مستر ریست کن حتما درست میشه!یادت نره گوشی رو بدون مموری نیز چک کن تا مطمئن بشی مشکل از چیه!!مطمئن باش مشکل از سخت افزار گوشی نیست!
اگه زیاد اذیتت نمیکنه پس فرمت نکن!ولی فرمت کردن کاری نداره!!شما رم گوشی رو توی قسمت مموری در تنظیمات فرمت کن سپس رم رو دربیار و گوشی رو خاموش کن و 3 دکمه ی ستاره و سبز و 3 رو بگیر و دکمه ی روشن زدن رو فشار بده!تا لحظه ی روشن شدن کامل گوشی دستت رو روی اون 3 دکمه که ذکر کردم بزار!سپس با تنظیم تاریخ و ساعت روبرو میشی در این صورت گوشی فرمت شده اما اگه این تنظیمات نیومدند دوباره گوشی رو خاموش کن و دوباره همون کارها رو بکن !فراموش نکن باتری شما برای این کار باید بیش از 75 درصد شارژ داشته باشه!
مشکلی پیش نمیاره همینطوری هم میتونی ریست مستر کنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)