یه بار بازی تموم کنی با دختره میتونی بازی کنی
یه بار بازی تموم کنی با دختره میتونی بازی کنی
Kavoshm جان ببين اين بازي Resident Evil 4 نميدونم كي ولي اسمش رو عوض كردند و كردن Biohazard 4 .
بهت قول ميدم از طرف Capcom نبوده چون اونا قوانين تايپ رو رعايت ميكنند ( در پست قبليم گفتم )
در مورد بازي كردن با دختره منظورم آدا بود كه وقتي يكبار ---- رو تا آخر ببري چند تا بازي آزاد ميشه .
يكيش بازي با آدا كه داستان رو كامل ميكنه . يكي ديگه هم آدا كه با لباس جديدش در منطقه نظامي شروع ميشه .
يكي ديگه هم با ---- هستش كه وقتي هست و بايد تند تند آدم بكشي و امتياز بگيري .
Last edited by Oracle_Eldorado; 14-02-2007 at 14:01.
گرافيك بازي خيلي بده نه سايه اي نه نوري كسي دليلشو نميدونه؟
كارت من:geforce 7900gs
فكر نكنم مشكل از كارت باشه
به نظر شما driverرو updateبكنم درست ميشه؟
کارت گرافیک من geforce mx4000 هستش. این بازی روی سیستم من بالا میاد که بخرمش؟
ربطی به کارت گرافیک نداره این بازی از PS2 به PC پورت (تبدیل) شده و خیلی از افکتها از بین رفته و گرافیک نسخه های PS2 و GC رو نداره...
در عکس زیر تفاوت ها رو میتونید مشاهده کنید.![]()
فکر نمیکنم... کارت گرافیک هایی که Pixel Shader 2 به بالا رو پشتیبانی میکنند قادر به اجرای این بازی هستند.کارت گرافیک من geforce mx4000 هستش. این بازی روی سیستم من بالا میاد که بخرمش؟
دوستان برای اینکه از گرافیک بهتری تو بازی ایول 4 بهره ببرند بهتر این کاری رو که میگم انجان بدن البته احتمالا بیشترتون اینکارو کردین ولی برای کسایی که نکردن می گم :
اول : داخل محیط ویندوز رزولوشن رو روی 1024 -1280 تنظیم کنید
دوم : داخل منوی Setup بازی هم رزولوشن رو روی 1024 -1280 قرار دهید ...
دوستان من اینکار رو روی سیستم خودم انجام دادم نه تنها جزئیات بازی بهتر شد بلکه افکت هایی مثل مه هم بهتر شد
در ضمن Brightness مانیتور رو هم رو 40 الی 50 تنظیم کنید زیرا روشنایی زیاد مانیتور بازی رو از جذابیت میاندازد
در ضمن یه سوال هم داشتم تا جایی که من یادمه تو نسخه PS2 ما می تونستیم بازی رو در دو حالت Easy & Normal شروع کنیم ولی در نسخه PC چنین امکانی نداریم .. درسته !!!!
آره بالا میاد . بستگی به CPU داره . مال شما چنده ؟کارت گرافیک من geforce mx4000 هستش. این بازی روی سیستم من بالا میاد که بخرمش؟
X_man این عکس ها رو خودت گرفتی ؟
نه نداریم ! مجبوریم روی Normal بازی کنیم . زیاد سخت نیست . من الآن دارم روی Professional بازی میکنم .دوستان برای اینکه از گرافیک بهتری تو بازی ایول 4 بهره ببرند بهتر این کاری رو که میگم انجان بدن البته احتمالا بیشترتون اینکارو کردین ولی برای کسایی که نکردن می گم :
اول : داخل محیط ویندوز رزولوشن رو روی 1024 -1280 تنظیم کنید
دوم : داخل منوی Setup بازی هم رزولوشن رو روی 1024 -1280 قرار دهید ...
دوستان من اینکار رو روی سیستم خودم انجام دادم نه تنها جزئیات بازی بهتر شد بلکه افکت هایی مثل مه هم بهتر شد
در ضمن Brightness مانیتور رو هم رو 40 الی 50 تنظیم کنید زیرا روشنایی زیاد مانیتور بازی رو از جذابیت میاندازد
در ضمن یه سوال هم داشتم تا جایی که من یادمه تو نسخه PS2 ما می تونستیم بازی رو در دو حالت Easy & Normal شروع کنیم ولی در نسخه PC چنین امکانی نداریم .. درسته !!!!
یعنی اگه من این کارو بکنم درست میشه ؟! گرافیک الآنشم زیاد بد نیست ولی اگه میگی بهتر میشه یه امتحانی میکنیم ضرر نداره .
در نسخه pc من حالت اسان رو ندیدم فعلا داریم با این گرافیگ مزخرف بازی میکنیم
گرافیگ این بازی منو به یاد خانه مردگان 2 که به فارسی دوبله شده میاندازه
البته روند بازی بعد از امدن اشلی به بازی کمی بهتر شده اما در کل اصلا از بازی خوشن نیامد
در یکی از فرومهای خارجی این بازی رو با بازی cold fear یا همان ترس سرد مقایسه کرده بودن
من اون بازی رو هم انجام دادم که گرافیکش خیلی بهتر و جالبتر از این بازی بود و همچنین game play ان
من چکار کنمممممممم تو کلیسا
شما کجای کلیسا مشکل دارید؟
- میتونید عکس ازش بزارید؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)