سلام
دوست ممنون
--
خوب شود گفتیدمی گم اونجا که پشت اون ماشینه وینچستر در میاره بعدش باید چه کار کنی
![]()
سلام
دوست ممنون
--
خوب شود گفتیدمی گم اونجا که پشت اون ماشینه وینچستر در میاره بعدش باید چه کار کنی
![]()
باید کلید وسط موس رو بزنی و شات گان رو بدی به لینچ![]()
سلام دوست منممنون دیشب این سوال رو پرسیدم بعد دیسی شودم هر چسی سعی کردم بیام بالا چون سرور شلوغ(سرور اینترنت من) نتونستم بعد رفتم یه دفعه فهمید بازم ممنون بابت این راهنمایتونمن امروز ظهر امدم بازی رو پاکش کردم دی وی دیش رو تمیز کردم گزاشتم رو دستگاه متاسفانه این دفعه دیگه موقعه نصب اخطار داده و نزاشت نصب بشه...........فکر کنم دی وی دی رام ضعیف شودهبازم ممنون (احتمالان یه دو هفته دیگه یه دی وی دی ران جدید می خرم )بازم ممنون بابت کمک که به من کردیدخدا حافظ
سلام دوستان.
اونجايي كه ميري و فكر كنم با دخترت حرف بزني كه يك كاميون مياد بايد چجوري كاميون رو ازبين ببري؟؟؟راننده رو نميشه كشت!!!
سلام.باید هر چی گوله داری خالی کنی به شیشه راننده تا بمیره.
بازی رو 2 جور مختلف تموم کردم یکی با هلی کوپتر همراه دخترم و دیگری هم با قایق همراه دخترم ولینچ
این بازی چند تا پایان داره همین 2 تاست یا؟!
گرافیک این بازی چطور هست . ارزش خرید داره؟بازی رو 2 جور مختلف تموم کردم یکی با هلی کوپتر همراه دخترم و دیگری هم با قایق همراه دخترم ولینچ
این بازی چند تا پایان داره همین 2 تاست یا؟!
بله ، همین دو تا پایان رو داره...
بله. گرافیک بازی در حد خودش خوبه.![]()
بستگی به سلیقه شما داره .من این بازی خیلی دوست دارم مخصمصا داستانش عالی بود گرافیکشم خیلی خوبه همه چیزش خوبه ولی این که به نظر شما خوب باشه یا نه بستگی به سلیقه ی شخصی تون داره.
سلام دوستان.
من اين بازي رو با گرافيك اخر بازي كردم.چون بازي بر مبناي شيدر 3 گرافيك خيلي سنگيني داره.داستان بازي در اوج هيجانه كه به عمرتون تجربه نكرديد. من شخصا از بيشتر از همه از مرحله ديسكو كه يه خانم كره اي رو ميدزديم خوشم اومده.البته بگم اگه با گرافيك اخر اين بازي رو اجرا كنيد فكر ميكنيد داريد يه فيلم سينمايي رو كارگرداني ميكنيد .چون ميشه به گروه يا لينچ احمق دستور داد وخيلي كارهاي ديگه.... خلاصه من كه خيلي حال كردم.دم ايداس گرم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)