تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 942 اولاول ... 152122232425262728293575125525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه m_mab2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ایرانسل تو کرمانشاه کار می کنه در محله ما باید گوشیتو رو به طرف قبله بگیری تا آنت بده در غیر این صورت روبه هر طرف غیر از قبله بگیری می نویسه network search و من با این شرایط چندین تا sms فرستادم
    حالا از دوستانی که تو شهرهایی که ایرانسل فعاله این سوال دارم که آیا شهر شما هم همینطوری بوده یعنی باید گوشیتو در زاویه خاصی می گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    و سوال دیگرم اینکه وقتی من به جایی میرم که ایرانسل پوشش نداره و وقتی که بر میگردم از کجا باید بفهمم که کسی برای من sms یا زنگ زده؟

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

12

با سلام. امروز میخوام لیست شهرهایی رو که ایرانسل تا 2 ماه دیگه تحت پوشش قرار میده براتون بگم:همدان- خرم اباد-زنجان-قیدار-سنندج-کرمانشاه-سراب-گرمی-سقز-اصفهان-بابل-نیشابور-بجنورد-تربت حیدریه -تربت جام-سرخس-فردوس-قائن-بیرجند-قوچان-تایباد-امل-قائم شهر-سبزوار-چالوس-بهشهر-شیروان-گرگان-گنبد-بندر ترکمن-نوشهر-فریدون کنار-گناباد-محمود اباد-اراک-شیراز-اهواز-کاشمر -بندر انزلی

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

12 poosheshe irancell

با سلام. امروز میخوام لیست شهرهایی رو که ایرانسل تا 2 ماه دیگه تحت پوشش قرار میده براتون بگم:همدان- خرم اباد-زنجان-قیدار-سنندج-کرمانشاه-سراب-گرمی-سقز-اصفهان-بابل-نیشابور-بجنورد-تربت حیدریه -تربت جام-سرخس-فردوس-قائن-بیرجند-قوچان-تایباد-امل-قائم شهر-سبزوار-چالوس-بهشهر-شیروان-گرگان-گنبد-بندر ترکمن-نوشهر-فریدون کنار-گناباد-محمود اباد-اراک-شیراز-اهواز-کاشمر -بندر انزلی

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی یه موضوع جالب:من دیروز رفتم یک کارت شارژ ایرانسل خریدم ولی وقتی کد کارتمو وارد کردم گفت شماره کارت شما اشتباه است.!!!!یعنی به همین راحتی10000 تومن ضرر کردم! وقتی هم زنگ زدم به اپراتورش جریانو براش تعریف کردم گفت ما با شما تماس میگیریم ولی دیگه خبری نشد.تازه الآن وقتی #140* رو میزنم میگه انجام نشد؟ یعنی دیگه حتی نمیتونم بفهمم چقدر موجودی دارم

پروفشنال RedDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همه جا و هیچ جا

پيش فرض

این ایرانسل هم که از بالا شروع کرده میاد پایین کی به ما برسه خدا میدونه!

داره خودمونی میشه nasa294's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز لطفا منبع اعلام کنید

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

این ایرانسل هم که از بالا شروع کرده میاد پایین کی به ما برسه خدا میدونه!
    دیر نشده یک دو سه سالی دیگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

12 راه اندازی سیم کارتهای ایرانسل

با سلام:
    خواستم از شماهایی که سیم کارتتان را فعال کردید بپرسم چگونه باید اینکار را انجام داد؟
    چون من هر چی به سیم کارت خود زنگ میزنم،با پیغام {مشترک مورد نظر خاموش میباشد} روبرو میشوم!
    منتظر راهنماییهای شما عزیزان هستم/////
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

12 راه اندازی سیم کارتهای ایرانسل

با سلام:
    خواستم از شماهایی که سیم کارتتان را فعال کردید بپرسم چگونه باید اینکار را انجام داد؟
    چون من هر چی به سیم کارت خود زنگ میزنم،با پیغام {مشترک مورد نظر خاموش میباشد} روبرو میشوم!
    با تشکر

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

با سلام:
    با تشکر
    اگه بگه خاموش می باشد که حل دیگه فعال شده ولی اگه بگه شماره صحیح نمی باشد معلوم فعال نشده
    مال منم اولش فعال نبود بعد زنگ زدم یه شماره رو پوکه سیم کارت بود با شماره تلفن و شماره پیگیری رو ازم گرفت روز بعدش درست شد
    Last edited by shamabady; 16-02-2007 at 02:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •