ولی واسه من اینجوری نیست !
شما از نسخه 2010 استفاده میکنید ؟
ممکنه به علت تریال بودنش باشه ؟
![]()
ولی واسه من اینجوری نیست !
شما از نسخه 2010 استفاده میکنید ؟
ممکنه به علت تریال بودنش باشه ؟
![]()
نه من 2011 استفاده
میکنم اونم تریاله ربطی نداره
.
مشکلی نداره اگه فایل اولیه فشرده بوده یه بار کسپر رو
pause protection
بعد دوباره فایل رو اجرا کن
فر کنم ورژن 2010 باید بری گرینه ستینگ اونجا درستش کنی.
Last edited by wordship; 01-07-2010 at 16:31.
متاسفانه این راه حلش نیست
دوستان دیگه اگر میتونن راهنمایی کنن لطفا
Open KIS > My Security Zone > Applications > Find application using drop-down box > right-click application > Change Status
یه سوال داشتم :
تو اخرین ورژن کاسپرسکی 2011 وقتی که داره فول اسکن میکنه جلوی اغلب نرم افزارها تو قسمت detailed report مینویسه packed . این یعنی چی ؟
بعد من یه مشکلی با این اینترنت سکیوریتی دارم ، خیلی این پایین موقع کار کردن alert میده و میگه میخوای فلان فایل رو پاک کنم یا نه چون ویروسیه و... در صورتی که اون فایل مربوط به نرم افزار معروفه و امکان ویروس داشتن اون فایل صفره فقط به یه نرم افزار خاص هم گیر نمیده به خیلی از برنامه هام گیر میده
من این مشکل رو با ورژن 2010 هم داشتم که نتونستم حلش کنم
اون برنامه هایی که ایراد میگیره یا آلوده هستند یا کرک شده اند. اگه آلوده هستند که بهتره پاک کنید و از اول نصب کنید. بسیاری از ویروس ها فایل نصب برنامه هارو آلوده می کنند شما نمیتونید بگید چون این برنامه معروف هست آلوده نیست.
اگه موضوع از کرک است لیست سفید استفاده کنید. با استفاده از این پست مراحل رو پیگیری کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه عکس گرفتم از اسکنی که امروز کردم :
210 تا detected داره که اسم 205 تاش virus.win32.hidrag.a هست ! اگر تو عکس هم دقت کنید میبینید که افیس هم الوده به این ویروسه و این ویروس تو تمام درایوهام و اغلب برنامه ها وجود داره ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا من نمیدونم باید چی کار کنم ؟ ایراد از ویندوز نیست چون من تازه عوضش کردم و از ورژن 2010 به بعد این مشکل رو با کاسپر دارم با ورژن 2009 که اسکن میکنم اصلا همچین ویروسی پیدا نمیکنه حالا من این مشکل رو چه جوری حل کنم ؟
سلام
hidrag.a
میدونی چی هست؟
همون جیفو که توسط نود 32 شناخته میشه این ویروس خودش رو به همه فایل های اجرایی میچسبونه و الوده میکنه
اگه میخوای فایل ها تعمیر بشن
کسپر 2011 خودش اتوماتیک تعمیر میکنه .![]()
با تایید پست بالا و همچنین پست drhaniball عزیز شما در همون عکسی که گذاشتی disinfect all رو بزن.
اگر کسپرسکی روی تنظیمات اتوماتیک باشه خودش این کار رو میکنه اما برای اطمینال هم که شده شما این کار رو بکن.
salam
bekhatere virus ajib gharib farsi nadaram komak
man kspersky ro licence kardam
moshkeli nadare ... moshkel ine ke ye virus gerftam ... kaspersky vaghty mikhad bokoshatesh har dafe 2 ta file ro delete mikone va bad computer ro restart mikone va dobare rooz az no eine dafe ghabl ta alan nazdik 30 bar restart karde ama har dafe hamin karo mikone
virus gheli ajibe hame chi ghofle ... ye seri icon najur ham hei miad tu safhe
kotfan komak konin ba badbakhty tunestam ina ro benevisam
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
kaspersky ro ham update kardam .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)