یک سئوال :
آیا درایورهای دوربینی که تو سایت topsony واسه w800 و k750 هست روی W810 هم جواب میده ؟
آخه درایوری که اخیرا روش ریختم ( Super Camer Driver With 16x Zoom V8.52 ) تو حالت سوپر وقتی تنظیمات رو تغییر میدم گاها عکسو سیو نمیکنه![]()
یک سئوال :
آیا درایورهای دوربینی که تو سایت topsony واسه w800 و k750 هست روی W810 هم جواب میده ؟
آخه درایوری که اخیرا روش ریختم ( Super Camer Driver With 16x Zoom V8.52 ) تو حالت سوپر وقتی تنظیمات رو تغییر میدم گاها عکسو سیو نمیکنه![]()
با سلام
برای دومین بار این سوال رو می پرسم: اگر با PhoneXS بخواهم اسکین مدیا پلیر را عوض کنم چقدر طول می کشه؟ (2 ساعت، 3 ساعت ؟؟؟)
سلام به همگي
بخصوص آقا سياوش
ممنونم از اينکه جواب ميدي
اون آدرس و کامل خوندم اونجا به ساخت برخي از فولدرها اشاره کرد و همچنين به دستکاري فايلهاي ديگه به غير از
pref_store.txt پرداخته نظرت چيه؟. با روش شما هم چندین بار امتحان کردم جواب نداد(البته برنامه Phone-XS V2.01 Beta package کارش درست انجام میده یه چیزی حدود 2 ساعتی الاف میشیم هر دفعه) شما در روش خودت فقط به تغییر محتوای فایل pref_store.txt اشاره کردی و صحبتی از ساخت پوشه های مورد نیاز جهت ذخیره اس ام اس نکردی
D:\messagingدر صورتی که همون سایتی رو که معرفی کردی در یکی از پستهاش گفته که باید پوشه های مورد نیاز رو هم ایجاد کرد یه سری به این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن ظاهرا کسي تا حالا نتونسته در w810i cid49 red فضاي sms رو زياد کنه .آقا سياوش اگه تونستي ما را هم در ياب راستي راجب setools چيزي نگفتي !!!
D:\messaging\sms
D:\messaging\sms\msg
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF\pending
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF\sm
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF\sr
D:\system\messaging\sms
من با برنامه داوينچي مشكل دارم.وقتيREAD CID data / Test cable را انتخاب ميكنم و پس از ان كليد c موبايل را نگه ميدارم و سپس كابل را به موبايل وصل ميكنم اتفاقي نمي افتد.چرا؟وايا w810 غير از cid49 چيز ديگري دارد؟جون گوشي من 810 است.
من ميخواهم بدونم k800 را با CID 49 به اين روشي كه گفتيد مشه ورژن زدش؟؟؟؟
من با برنامه داوينچي مشكل دارم.وقتيREAD CID data / Test cable را انتخاب ميكنم و پس از ان كليد c موبايل را نگه ميدارم و سپس كابلي كه با ان برنامه ويا بازي را به گوشي انتقال ميدهم را به موبايل وصل ميكنم اتفاقي نمي افتد.چرا؟وايا w810 غير از cid49 چيز ديگري دارد؟جون گوشي من 810 است و ورژن ان هم R4E031 است ايا ميتوانم ان را فلش كنم و دوباره اپديت كنم؟ چون گوشي من بعد از خاموش كردن و روشن كردن دوباره NOT INACTVIE SIMCARD ميزند وبايد سيم كارت را داخل گوشي ديگري گذاشت و روشن كرد تا IR-MCI ظاهر شود ودوباره سيم كارت را به گوشيم گذاشت تا گزينه IR-MCI ظاهر شود و در مت 1-2 دقيقه بايد با گوشي تماس گرفته شود وگرنه گزينه IR-MCI دوباره به NOT INACTVIE SIMCARD تبديل ميشود.
با سلام
من یک کا 750 دارم که جهت پیدا کردن cid
توسط برنامه client
هر کاری می کنم نمی توانم پیدا کنم گوشی را خاموش می کنم و دکمه c را فشار می دهم و کابل را نیز وصل میکنم ولی در برنامه هیچ اتفاقی نمی افتد
Last edited by ahora50002000; 05-01-2007 at 22:48. دليل: اصلاح
سلام
من کا750 دارم یک بار خواستم با phone xs 2 alpha3 اسکین مدیا پلیرم رو عوض کنم.گوشیم حدودا" 8 ساعتی به کامپیوتر بود ولی هیچ کاری صورت نگرفت فقط گوشیم در عرض 2 دقیقه حک شد و برنامه به حالت fs activasion رفت ولی از این یه بعد هیچ تکونی نخورد.در نهایت پشیمون شدم و دکمه ی استاپ رو زدم و کار رو متوقف کردم و گوشیم الان سالم هست و کلا از فکر تغییرات در گوشیم اومدم بیرون.
عیبی نداره مهم نیست. اگه میخوای تغییری روی گوشیت بدی با برنامه phone xs یه بار cid36 رو انتخاب کن اگه کاری نکرد با 49 امتحان کن
البته اگه گوشیتو امسال خریدی و جدیده مطمئنا 49 هست
سلام خسته نباشيد. من كا 750 خاموش ميكنم دكمه c رو نگه ميدارم بعد كابل رو وصل ميكنم كه usb flash رو نصب كنم سريع روشن ميشه گوشي نميدونم چرا ولي كا 800 و w810 رو اينجوري كردم روشن نشد و از روي سي دي usb flash رو شناخت نصب كرد حالا مشكل چيه ميخوام بفهمم.
1- كسي كه كا800 رو تغييرات انجام داده كيفيت صدا و فيلمبرداري و فضاي اس ام اس همه مراحل رو برام توضيح بده و فايلهايي كه لازم داره اون سايتي كه آقا سياوش داده خارجي بود نفهميدم ممنون ميشم
2- كا 750 هم مراحل تغيير فضاي اس ام اس و فايلهايي كه لازم داره لينكهاش رو بزاريد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)