چه قیمت عجیبی w950=250000 در شیراز این گوشی بدرد می خوره یا یه بار مصرفه به نظر شما؟؟؟من که توش موندم کسی تا حالا خریده؟ به غیر از اون دوستمون که خاموشش کرده دیگه روشن نشده!!!!!!!!!!!
چه قیمت عجیبی w950=250000 در شیراز این گوشی بدرد می خوره یا یه بار مصرفه به نظر شما؟؟؟من که توش موندم کسی تا حالا خریده؟ به غیر از اون دوستمون که خاموشش کرده دیگه روشن نشده!!!!!!!!!!!
سلام خسته نباشید
چند روزه که یهw950 خریدم.تعدادی اس ام اس رو با برنامه (my phon explorer)با یه گوشی دیگه روی کامپیوتر ریختم الان که میخوام اونارو به (w950) منتقل کنم این برنامه گوشی رو شناسایی نمیکنه برنامه ای برای این کار هست که معرفی کنید؟با تشکر
سلام
تم ها رو تویw950 چطوری میشه تغییر داد لطفا مسیرش رو برام بنویسید.ممنون میشم
عزیز بلندی صداش از کا800 کمتره ولی با کیفیت ترین صدا رو داره توی هندسفری هم حریف نداره.
ولی مثل اینکه بعضی ها با آپدیت و بعضی ... از اینا که اسمش رو بلد نیستمصداش رو بلند کردن.
ولی من کار کردم با این گوشی گوشی فوق العاده ای هستش تنها ضعفش مثل اینه که صفحه کلید مزخرف داره خیلی خیلی خیلی مزخرفه
این گوشی معایبی داره:
کار کردن با صفحه کلیدش عذاب آوره
سرعتش و حساس بودن صفحه نمایش اون از گوشی P990 i سونی اریکسون پایین تره یعنی گوشی P990 i سونی اریکسون سرتر از دبیلو 950 هست
صفحه نمایش دبیلو 950 از گوشی P990 i سونی اریکسون کوچک تر هست
(گوشی P990 i سونی اریکسون 2.76 اینچ و دبیلو950 میشه 2.6 انیچ)
صداش توی کیفیت مگا باس از گوشی P990 i سونی اریکسون پایین تره
نمیشه اکولایزر هایشو دستی تنظیم کرد افتضاخ بزرگ سونی اریکسون و سری واکمن
پایین بودن حجم ولوم موزیک واکمن
مزایا:
هارد دیسک 3.81 گیگ بایت بطوریکه سرعت هارد درایورش گوشی N91 نوکیا رو شوت میکنه
امکانات واکمن پلیر 2 و مثل WINAMP ویندوز
دارا بودن PLUGINS های متنوع
کیفیت بالای صداش بغیر مگا باس
در ضمن من اضافه كنم كه اين گوشي با اين سيمبينش يه كنتر برا sms نذاشته يا من نميدونم
اگه آقا مي دوني بگو.داره اعصابم خورد ميشه هي از اين منو به اون منو.جون مادرتون بگين.
Last edited by Original Titan; 24-08-2007 at 14:45.
صداش توی کیفیت مگا باس از گوشی P990 i سونی اریکسون پایین تره![]()
اين گوشي واقعا عاليه.... اصلا مقايسه اش نكنين با گوشي جوادي مثل p 990
گوشی P990 i سونی اریکسون از هر جهاتی از تمام گوشی های سری P و دبیلو 950 سرتره
اگر با هم مقایسه کنید به ارزش صحبت های من پی میبرید
سلام بچه ها. گوشی من w950هست.
ساعت sms درست نیست ، روی honololu( یه چیزی مثل این ) گذاشتم بازم درست نشد. زمان sms رو 8 ساعت عقبتر اعلام کرد!!!
فرمت pic msg رو که به صورت sms ارسال میکنن برام ، اصلا شناسایی نمیکنه!! برنامه خاصی هست برای اینکار هست؟؟؟ بیرون مغازه ها این برنامه رو دارن یا اصلا نیست؟؟
![]()
توی عکس بالایی تم قسمت واکمن گوشی رنگش سبزه یا اینکه کلا عوض شده! چه جوری این کار رو میکنن؟؟؟
Last edited by titanium_zarin; 24-08-2007 at 23:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)