تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 168 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

راستي كسي تونسته اون مشكل رجيستر نشدن كاسپر رو حل كنه ماله منم اينجوري شده لامسب
    بايد چي كارش كرد اگه كسي ميدونه دريغ نكنه تورو خدا :cry:

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

Soda جان فعلا بر ای نسخه پـــــــــرو هیچ رگ کی وجود نداره و اونایی هم که وجود دارند در لیست سیاه قرار گرفتند.

ولی اگر میخوای که نسخه پرو رو داشته باشی Kaspersky Antivirus 2006 رو دانلود کن . چون این نسخه از کاسپرسکای همون نسخه پــــــرو هستش و 900 فرمت رو برای شناسایی رویروس بررسی میکنه. حتی داخل فلیلهای Bin رو هم میگرده. و این نسخه تا 5 ماه دیگه هیچ رگ کی احتیاج نداره.

ولی اگر نمیخوای که از نسخه های Beta استفاده کنی میتونی که Kaspersky Personal 5.0.372 رو نصب کنی که رگ کی این نسخه تا یک سال دیگه کار میکنه . من آزمایشش کردم و اگر خواستی بگو تا برات آپلود کنم.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

من همون نسخه پرو رو ميگم براش رجيستر كي نيست ؟

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soda
    من همون نسخه پرو رو ميگم براش رجيستر كي نيست ؟
    نه فعلا براش رگی وجود نداره و اونایی که وجود دارن همه شون تو لیست سیاه یا همون Black List کاسپرسکای قرار گرفتند.

.................................................. .................................................. ...

Masoud جان اون تروجانی رو که گفتی از طریق سایت ---------------- وارد میشه و لینکش رو برای دانلود گذاشتی من توسط اکثر آنتی ویروسها از طریق یک سایت اسکان کردم که بعضی از آنتی ویروسها این تروجان رو شناختند ولی بعضی های دیگه با وجود اینکه این تروجان حدود 4 الی 5 ماه است که در داخل این سایت وجود داره نمیشناسند .

این هم تست فایل شما توسط آنتی ویروسها....

اگر خواستی که خودتم تستش کنی یا فایلهای دیگری رو تست کنی از طریق این سایت زیر میتونی همزمان با اکثر آنتی ویروسها چک کنی.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من نوشتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما در مورد این سایت
    اين سايت دقيقا مثل علامت استاندارد خودمونه که به کالاها میدن. يک سری شرايط مشخص ميکنه و بر حسب اون به آنتی ويروس امتياز ميده که اين زير ميبينيد.

The VB 100% logo is awarded to anti-virus products that:
    Detect all In the Wild viruses during both on-demand and on-access scanning in Virus Bulletin's comparative tests.
    Generate no false positives when scanning a set of clean files.
    حالا اگر به این سایت سر زده باشید میبینید همه انتی ویروسهای معروف 100% گرفتن. حالا اقا مهدی از کجای این سایت فهمیده نود بهترینه بگه ما هم بریم ببینیم.
    خواهشا هم نيان دوستان عدد و رقم بيارن که فلان انتی ويروس اين تعداد موفق بوده اين تعداد ناموفق الان سال دو هزار و پنجه پس نتايج تو اين يکی دو سال اخير مهمه نه مثلا بين سالهای نود و هشت تا دو هزار و دو آنتی ويروس چند تا تست ناموفق داشته که تازه چند تاش هم مال لینوکس بوده
    شما جواب دادي:
    شما گفتي خواهشا عدد و رقم نيارين كه مثلا فلان آنتي ويروس اين رو نمي شناسه يا اون يكي مي شناسه. حرفت كاملا صحيحه و ما هم قبلا بارها همين نكته رو متذكر شديم اما نكته جالب اينجاست كه شما اين حرف رو زده اي اما يكي دو خط پايين تر گفتي كه من با فلان مقدار آنتي ويروس چك كردم و مثلا nod32 اين رو نشناخت و فلان آنتي ويروس شناخت!!!
    اگه شما به حرفي كه مي زني اعتقاد داري پس نبايد اين اعداد و ارقام رو مثال مي زدي!
    اگه به اين ارقام و اعداد باشه من هم خيلي موارد دارم كه آنتي ويروس هايي كه شما نام بردي نمي شناسند. به عنوان مثال يك تروجان از انواع تروجان دانلودرها يا يك ويروس!!!! كه فقط nod32 شناخت ولي كاسپر در خواب خوشي فرو رفته بود و ككش هم نگزيد!
    من که هر چی جمله خودمو جواب شما رو خوندم ربطی بينشون نديدم.اصولا اکثر موارد جواب شما هيچ ارتباطي به حرفهايي که ديگران ميزنند نداره.
    خودت حرف رو عوض ميکنی خودت هم جواب خودتو ميدی .
    شما نوشتي:
    شهاب جان ابتدا در مورد اينكه چرا من قبلا از كاسپرسكي دفاع مي كردم و الان از nod32 بايد خدمت شما عرض كنم كه من مثل شما نيستم كه روي حرف اشتباهم اصرار كرده و تاكيد كنم. وقتي ديدم آنتي ويروسي بهتر از كاسپرسكي هم هست طبيعيه كه اشتباه گذشته رو كنار گذاشته و به راه راست هدايت شوم!!
    اولا هر کی که از هر آنتی ويروسی بجز نود استفاده ميکنه دليل بر اين نيست که داره راه کج ميره پس بهتره لحن صحبتت رو درست کنی ثانيا من اون فايل رو که مسعود جان توضيحش رو برات داده با 5 تا انتی ويروس چک کردم.مکافي و کاسپرسکی همشونو شناختن.بيت دفندر و اواست و اف-پروت بالاي80 درصدو شناسايی کردند.البته اين منطقيه که هميشه چند تايي ويروس يا تروجان ممکنه باشه که 1 آنتی ويروس بشناسه و 1 آنتی ويروسه ديگه نشناسه ولی اين منطقی نيست که به فرض 20 تا ويروس و تروجان باشه که بقيه بشناسن ولی يکی نشناسه.مثل اون لينک ويروسی که من تو صفحه 11 همين تاپيک گذاشتم تا دوستان برن تست کنن.ضمنا من هيچوقت نگفتم فقط کاسپرسکی ولی شما ميگی نود بهترينه من ميگم نيست انتی ويروس های ديگه هم هستند که از نود بهترن.اما در مورد نکته اخر شمالان مستر کارد بيت دفندرو انتخاب کرده.ياهو از نورتن استفاده ميکنه وشرکتهای ديگه از آنتی ويروس هاي ديگه.پس من فکر نميکنم اين مساله مهمی باشه.تو سايت هر آنتی ويروس ديگه هم بری اسم يکی دو تا شرکت اينطوری ميبينی.

شما گفتي:
    من وقتي از كاسپرسكي استفاده مي كردم و اين مسايل رو ديدم و در كنار آنها ، تست هايي كه انجام شد و بررسي هايي كه كرديم و همينطور نقاط قوتي كه در مورد nod32 ديدم و همگي آنها غيرقابل انكار بود آيا استفاده نكردن از Nod32 و لجاجت در استفاده از كاسپرسكي منطقي بود و آيا در غير اين صورت دوستان ديگه اي كه اين مسايل رو در جريان بودند نمي گفتند چرا بر اشتباه خود اصرار مي ورزي؟
    و دوباره در جايي ديگه گفتي:
    در مورد تست كردن وقتي من گفتم از عهده ما خارجه ، عاقلانه تر اين بود كه شما هم تاييد مي كردي.
    چون 2 يا 3 ويروس و تروجان با 700 يا 800 تا خيلي فرقي نداره (البته در مقياس با 100 هزار يا حتي بيشتر كه براي اين كار نياز هست) كه مطمئنم هر آدم منصفي قبول داره كه تست كردن با اين تعداد ويروس و تروجان و انواع حملات از عهده ما خارجه.
    بلا خره تست آنتی ويروسا از عهده ما خارجه يا نيست.شما که ميگی تست کردی و بر رسی کردی ولی تنها دلايلی که شما برايي برتری نود ميآری اينه که حافظه رم رو کمتر اشغال ميکنه اپديتّش هم سريعه اخه اين شد دليل منطقی برای برترين بودن نود؟
    سودا جان نوشته:
    آره آقا مسعود منم قبول دارم كه كاسپر بيشتر ميشناسه ويروسها و تروجانها رو ولي نود برتري هاي بهتري داره
    جالبه من ميخام بدونم امنيت سيستم رو چی تا مين ميکنه؟
    اصلا انتی ويروس بايد ويروس بشناسه یا فضای رم رو کمتر بگيره؟ البته اين دليل شما برايه مقايسه 2 تا انتی ويروس با قدرت شناخت ويروس مشابه درسته اما وقتی سودا جان اعتراف ميکنه کاسپرسکی بيشتر از نود ويروس و تروجان ميشناسه ديگه اينجور دلايل در درجه دوم قرار ميگيره چون به گفته خودت امنيت سيستم مهمه و امنيت سيستم با کمتر اشغال کردن حافظه رم و اپديت سریع تامين نميشه.

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شهاب جان براي تك تك نوشته هات جواب هست. اما چون قرار شده اينجا جواب همديگر رو نديم و فقط نقاط قوت و ضعف رو بيان كنيم من ديگه جوابي نمي دم. فقط براي تنوير افكار دوستان عزيز كه تحت تاثير حرفهاي شما قرار نگيرند (البته اون قسمت كه غير منصفانه نقل قول كرده ايد) مي گويم كه اون قسمت اول كه نقل قول كرده اي از خودت و من اصلا اون چيزي نبوده كه مدنظر من بوده. من منظورم اون قسمت از حرفهاي شما نبود. يك بار ديگه بخون پستت رو تا متوجه بشي من منظورم كدوم قسمت بوده. در مورد راه راست هم اگه يه مقدار دقت مي كردي متوجه مي شدي كه لحنم طنز آميز و همراه با شوخي بود. وگرنه آنتي ويروس چه ربطي به راه راست و كج داره!

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

آقا جواب همدیگر رو بدین . ولی رو منطق و اصول . مثلا یکی نیاد بینه جمع بگه " فقط مک آفی " و بره ( مثال زدم ) . شما ها نقاط قوت و ضعف همان آنتی ویروس را بگید با بقیه مقایسه کنید و این سایت ها هم می تونه کنار تجربیات شخصی خیلی مفید باشه .
    مثلا همین عکسی که Cracki گذاشت . مهدی جان یه توضیح می دی که چرا نود این رو نباید بشناسه ؟

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

shahab1980, جان ول كن تو هم خوشت ميادا . همه ي دوستان فعلن كدورتا را كنار گذاشتن اونوقت شما مياي ميگي جواب منو بده مگه جواب دادن زوريه؟
    اگه هم مشكلي داريد تو pm بگيد . خبه اسمش يكپارچگي بحث آنتي ويروس هاست.

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

F-Secure Anti-Virus Client Security 6.0.0.11251
    Size: 37.4 MB

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    serial:
    GxCA-9DMU-VQCD-ATP5-CJT5
    G3CM-C650-17EA-PAUK-0JK7
    U4KJ-MFC8-MVHM-CT1K-NNAB

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام.
    AKI_K شما كه زحمت ميكشي معرفي ميكني لطف كن يه مقدار هم درباره امكاناتش-تواناييهاش-database ش-نقاط ضعفش و خلاصه انچه را كه بچه ها لازمه بدونند توضيح بده تا بچه ها با ديد باز انتخاب كنند.صرفا فكر نميكنم معرفي كردن يه انتي ويروس كافي باشه.مثلا خود من با توضيحاتي كه مهدي عزيز درباره nod32 گفتند از اون دارم استفاده ميكنم(نگيد دارم نود را تبليغ ميكنم)و كاسپر را هم امتحان خواهم كرد(با توجه به بحثهاي صورت گرفته).
    البته اين نظر منه كه مقداري درباره برنامه اي كه معرفي ميكنيم شناخت داشته باشيم و توضيح بديم مثل كاري كه اقا مهدي عزيز انجام ميده و نشناخته چيزي رو مهرفي نميكنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •