سلام دوستان عزیز
آموزشADOB PHOTOSHOP cs هر کدوم از ورژناش که بالانتر بود.cs5 باشه بهتره!مالتیددیا باشه حتماواگه نبود پی دی اف ....حجمش مهم نیست....فوری میخوام...
مرسی
حتما فارسی باشه
سلام دوستان عزیز
آموزشADOB PHOTOSHOP cs هر کدوم از ورژناش که بالانتر بود.cs5 باشه بهتره!مالتیددیا باشه حتماواگه نبود پی دی اف ....حجمش مهم نیست....فوری میخوام...
مرسی
حتما فارسی باشه
Last edited by ba maram; 28-06-2010 at 19:48.
سلام
اگه کسی اموزش photoshop cs5 به صورت پایه داره معرفی کنه تا منم استفاده کنم
ممنون
مگه اسرار فتوشاپ 2 هم هست؟!
دوستان کتاب فارسی یا ترجمه کتابهای خارجی هم پیدا میشه
سلام با تشکر از سایت پستتون جناب arash_irani
عزیز این 3تا سی دی آموزشی که گذاشتین لینکاش کار نمیکنه خراب شده میشه لطف کنین یه لینک دیگه بدین ؟اگه لینکه مستقیم هم بدین ممنون میشم
4شیرید سایته خوبیه واسه آپ کردن
با تشکر
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
سلام با تشکر عزیز لینکات خراب شده میشه عوض کنید
با سلام
آقا ممنون از زحماتتون ولی خواهشا فایلاتونو از 4شیرید آپ کنید بابا این راپید شیر همش error میده
با سلام و عرض خسته نباشيد
چنانچه امكان دارد لينكها را به راپيدشير ارجاع ندهيد و اگر آدرس مستقيم يا لينك ديگري داريد بفرماييد چو راپيدشير خيلي اذيت ميكند.
با تشكر
سلام.من همیشه کار دوستان رو دنبال میکردم و علاقه مند به فتوشاپ شدم.دوستان لطفا بگین که یه ادمی که اصلا هیچی از فتوشاب نمیدونه برای یادگیری باید چیکار کنه؟؟؟؟؟
1.حتما باید به کلاس حضوری بریم؟؟؟؟؟؟؟؟
2.ایا با کتاب های اموزشی میتونیم یادبگیریم؟؟؟؟؟؟؟
3.ایا کتاب به صورت گام به گام از 0 تا 100 هست؟؟؟؟؟؟؟؟
4.منظورم از کتاب ...کتاب الکترونیکی نیست....
اینکه سخت باشه هم بگم که مشکلی نیست چون من از زو کتاب چیزای دیگم یاد گرفتم و خودمو میکشم تا یاد بگیرم.ممنون
خوب شما باید با آموزشهای شرکت های مختلف یادگیری رو شروع کنی . به نظر من اصلا طرف کتاب نرو با آموزشهای مولتی مدیا یاد بگیر . با بسته های مختلف آموزشی فتوشاپ فروشگاه پی سی ورلد شروع کنید و یا اینکه آموزشها رو دانلود کنید .
راستی یه مسئله مهم یادم رفت اگه واقعا علاقه داری یاد بگیری و در آینده به صورت حرفه ای ادامه بدی تمرین یادت نره . اگه بخوای حتی بره یه مدت کوتاه تمرین نکنی همه چیز از کلت میپره ( مثل موقعیت فعلی من ) . پس تمرین زیاد یادت نره .
اگه لینک آموزشی خواستی بگو تا برات بزارم .
موفق باشی .
دوست عزیز اگه لينک آموزشي دارين وفارسی هست ممنون ميشم بذارین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)