لطفا به من بگيد كي سي دي كليد رو كرك كرده و كي ميتونه قفل كولك رو كرك كرده آموزش بديد
:oops: مرسي
لطفا به من بگيد كي سي دي كليد رو كرك كرده و كي ميتونه قفل كولك رو كرك كرده آموزش بديد
:oops: مرسي
با سلام:نوشته شده توسط combat
آقا ما چشامون چپ شد پس كي ميزارين :shock:
من اين مطلب رو نوشته بودم .
درباره سوالات بچه ها:
اگه از همه ي مرحله ها استفاده كنيم . باز هم قفل كار مي كنه . من خودم تا حالا بيشتر از 30 بار با اين برنامه و با همين روش قفل گذاشتم كه تا حالا كسي قفل گذاشته هاي منو نشكونده . البته بايد قفل گذاري رو خودتون هم بلد باشيد . مثلا با برنامه نرو كه همتون مي شناسيدش مي شه سر سي دي قفل گذاشت . از اون دوست عزيز هم كه لينك دانلود برنامه ها رو گذاشتن ممنونم.
سلام به همه
قفل هايي كه نرم افزار tz copy مي زاره همه با كلون سي دي ورژن پايين مثل 3.2 شكسته مي شه
ميكين نه امتحان كنيد.
اما فايلهايي با حجم 2 گيگا بايت يا درستش 1.99 گيگا بايت
اين حجم مجازي نيز با نرم افزار هايي مانند ايزو باستر (ISO -Buster) به راحتي برداشته مي شن
مي گين نه امتحان كنيد.
پس دنبال قفل گذاري با نرم افزار tz copy نباشيد
چون به درد نمي خوره
يكي از دوستان اسم نرم افزار Tz Executable Protector رو آورده بود كه قفل اين نرم افزار هم قابل شبيه سازي مي باشد چون فايل هايي با كاركتر هاي غير مجاز به راحتي شبيه سازي ميشوند ولي قفل هاي آن نسبت به tz copy بهتر است
انشا الله در آينده نزديك به طور مفصل آموزش قفلگذاري و حفاظت اطلاعات بر روي سي دي رو براي همه شما عزيزان خواهم نوشت .
تا بعد
آقايون وخانمهاي خيلي كاردرست سلام .
عزيزتون يه برنامه مي خاد كه فيلم رو كه مي خوام روي
سي دي بريزم غير قابل رايت بشه.
منظورو كه گرفتيد پس بسم الله...
با تشكر قبلي...
ميشه يكي از دوستان طريقه رايت فايل avi رو با برنامه ي نرو به dvd بده؟
اخه من يك دفعه اين كارو كردم نشد، يعني نتونستم هم سيدي سوخت هم ديويدي نشون نميداد.
ممنون
چندتا برنامه توپ برای شکستن قفل سی دی یکی برنامه alcohol است که خیلی کارش درسته رقیبه کلون هست یکی دیگه هم برنامه clone cd است که نسخه 3 رو استفاده کنید و دیگری که مخصوص قفلهای نقطه ای است حتمآ امتحانش کنید Blind Write است.
lord_theone جان به نظر میرسه شما مطالب قبلی اصلا نخونده باشید![]()
دوستانی که قول گذاشتن آموزش دادن به قولشون وفا کنن .
Realamd جان برای رایت باید قبلا اون رو به فرمت مخصوص DvD تبدیل کنی البته با نرم افزارهای مخصوصش که سری به دانلود بازار بزنی هم خوبه . بعد هر بلایی دلت خواست سرش بیار .
mmezrab , mobtakeran جان ما همچنان منتظریم اگه نمیتونید آموزش بذارید دیگه تاپیک سرکاری نذارین![]()
محسن خان, lord_theone, عزیز به صفحات قبلی همین تاپیک مراجعه کنید :arrow:
HolySooshiant عزیز ممنون از توجهتون به این تاپیک![]()
موفق و سربلند باشید![]()
چگونه ميشه نوع قفل يك سيدي را تشخيس داد
يك برنامه معرفي كنيد.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)