اینجا مطرح کنی زودتر به نتیجه میرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا مطرح کنی زودتر به نتیجه میرسی
Firefox 3.6.10
دانلود موزیلا فایرفاکس 3.6.11
Download Mozilla Firefox 3.6.11
:
سلام
معلوم نیست که نسخه 4.0 موزیلا در چه تاریخی عرضه میشه ؟
نسخه نهایی فــایرفــاکس 4 در نوامبر ( آذر ) امسال ارائه خواهد شد.
دوستان من کنجکاو شدم که فایرفاکس رو نصب کنم اما قبلش چندتا سوال داشتم:
1. کار باهاش راحت هست؟
2. از نظر سرعت در چه وضعی هست ؟
3. با idm سازگاری داره ؟
4. برای کامپیوتر سنگین نیست ؟ (( سیستمم ضعیف هست ))
5. خلاصه ارزش نصب رو داره،پشیمون نشم ؟؟؟؟
----------------------------------------------------------------------------
اگه یه لطفی هم کنید آخرین ورژن (( final )) رو بزارید ممنون میشم.
![]()
اگر سوالاتتون رو در بخش مرورگرها مطرح میکردید بهتر بود:
فــایرفــاکس از محیط ساده ای برخورداره و شما مطابق با نیاز خودتون قابلیتهای جدید رو در قالب افــزونه یا تم روی این مرورگر نصب میکنید. تمام افزونه ها از طریق وبسایت رسمی موزیلا قابل جستجو و نصب هستند و اگر سوالی داشتید در تاپیک افزونه ها در بخش مرورگرها پاسخ مناسب رو خواهید یافت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت فایرفاکس در حد مطلوبی قرار داره و در نسخه 4 که دو ماه دیگه ارائه خواهد شد از افزایش سرعت محسوسی برخوردار میشید.
از نظر سازگاری با IDM و دیگر دانلود منیجرها، فــایرفــاکس بهترین نتیجه رو از خودش به نمایش گذاشته. شما با نصب افــزونه جامع FlashGot میتونید از تمام دانلود منیجرهای معتبر با پایداری بالا استفاده کنید.
FlashGot
طبق آزمایشاتی که انجام شده، فایرفاکس کمترین میزان مصرف رم رو داره که البته این موضوع با نصب افزونه ها کمی تغییر میکنه.
پشیمانی هم معنی نداره. نصب میکنید، اگر خوشتون اومد استفاده میکنید در غیر اینصورت حذفش میکنید.
آخرین نسخه پایدار فایرفاکس رو هم از وبسایت رسمی موزیلا دریافت کنید:
شاید این موضوع ربطی به مرورگر موزیلای من نداشته باشه اما وقتی من میخوام تصاویر را در گوگل ایمیج ببینم تمام عکس ها در یک صفحه بلند قرار میگیرند اما قبلا که استفاده میکردم اون پایین شماره صفحات رو میزد و مثلا در هر صفحه 20 تا عکس رو نشان میداد
چیکار کنم که صفحه گوگل من به صورت قدیم در بیاد ؟
سلام دوستان من ویندوزم پاک شده الان چه طوری میتونم favoriteهای قبلی رو بر گردونم هنوز ویندوز نصب نکردم و اون درایو C که برنامه توش نصب بود هنوز فرمت نکردم چه جوری favorite رو کپی کنم تو اونی که میخوام جدید نصب کنم یه راهنمایی کامل لطفا
این ربطی به مرور گرشما نداره خود گوگل صفحه رو تغییر داده. احتمالانم میشه توی تنظیمات سرچ درستش کرد من که این جدیده رو بیشتر دوست داشتم خیلی باحاله .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)