تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 307 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

پروفشنال oranoos_92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها من بعد از كلي مكافات آخر اين لينوكس ردهت را نصب كردم
    Red Hat Enterprise5
    ممنون ميشم راهنماييم كنيم:
    من فقط فايل هاي wav را تونستم اجرا كنم براي اجراي فيال موسيقي و دي وي دي فيلم چي كار بايد بكنم؟
    درايور هاي ntfs توي ردهت مشخص نيست چيكار كنم اون را بشناسه؟

با تشكر از همه دوستان و مديران عزيز

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها من بعد از كلي مكافات آخر اين لينوكس ردهت را نصب كردم
    Red Hat Enterprise5
    ممنون ميشم راهنماييم كنيم:
    من فقط فايل هاي wav را تونستم اجرا كنم براي اجراي فيال موسيقي و دي وي دي فيلم چي كار بايد بكنم؟
    درايور هاي ntfs توي ردهت مشخص نيست چيكار كنم اون را بشناسه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اولا چرا ردهت انترپرایز واسه سرور میخوای کار کنی؟؟؟
    فایلهای mp3 و کدکهای ویندوزی و.. ... به خاطر مسئله کپی رایت و.... مستقیم توی خود سیستم عامل نمیذارن واسه همین احتیاج دارین به اینکه از اینترنت استفاده کنید و ...
    اگه اشتباه نکنم با yum میتونید خیلی راحت نصبشون کنید به شرطی که اینترنت داشته باشین و مخازن رو هم بهش داده باشین اونوقت مثلا
    yum search mp3
    یه سری برنامه و کدک نشونتون میه بعد مثلا یکیش اینه
    yum install w32codec
    yum install xine
    yum install mplayer
    ,......
    اگر هم شرایطش جور نیست....میتونی اون بسته هائي رو که گفتم یعنی همون xine و w32codec و.... رو دستی از اینترنت بگیری و نصب کنی
    واسه نصب و مخازن و ... احتیاج به راهنمائي داری......میتونی از همون اینترنت راهنما زیاده....
    ولی اگه کاربر حرفه ای نیستی چرا رفتی سراغ ردهت؟ توی همون خانواده ردهت لینوکس فدورا واسه تازه کارها بد نیست (در کل متوسطه)
    اگه میخوان لینوکستون راحت مثل ویندوز اینا رو پخش کنه و با اینترنت مشکل دارن و... پارسیکس ........اوبونتو هم خوبه .......مندریوا هم خوشگله........

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اولا چرا ردهت انترپرایز واسه سرور میخوای کار کنی؟؟؟
    فایلهای mp3 و کدکهای ویندوزی و.. ... به خاطر مسئله کپی رایت و.... مستقیم توی خود سیستم عامل نمیذارن واسه همین احتیاج دارین به اینکه از اینترنت استفاده کنید و ...
    اگه اشتباه نکنم با yum میتونید خیلی راحت نصبشون کنید به شرطی که اینترنت داشته باشین و مخازن رو هم بهش داده باشین اونوقت مثلا
    yum search mp3
    یه سری برنامه و کدک نشونتون میه بعد مثلا یکیش اینه
    yum install w32codec
    yum install xine
    yum install mplayer
    ,......
    اگر هم شرایطش جور نیست....میتونی اون بسته هائي رو که گفتم یعنی همون xine و w32codec و.... رو دستی از اینترنت بگیری و نصب کنی
    واسه نصب و مخازن و ... احتیاج به راهنمائي داری......میتونی از همون اینترنت راهنما زیاده....
    ولی اگه کاربر حرفه ای نیستی چرا رفتی سراغ ردهت؟ توی همون خانواده ردهت لینوکس فدورا واسه تازه کارها بد نیست (در کل متوسطه)
    اگه میخوان لینوکستون راحت مثل ویندوز اینا رو پخش کنه و با اینترنت مشکل دارن و... پارسیکس ........اوبونتو هم خوبه .......مندریوا هم خوشگله........
    خيلي ممنون دوست عزيز از لطفت
    آقا من يه كاربر آماتور لينوكس هستم شما چه ورژني از لينوكس را پيشنهاد ميكنيد براي من! كه خودش ديگه فايل هاي تصويري را حداقل پخش كنه

من مندریوا را داشتم 2008 با حجم4 گيگ ولي به علت ناشي گري فايل iso اون را رايت نكردم و برداشتم فايل ايزو را باز كزدم و وحتوياتش كه داخل يه پوشه تو فايل ايزو بود را با نرو رايت كردم و فايل ايزو را پاك كردم آيا راه حلي براي اين كار وجود داره

اگه نيست بگيد كدوم ورزن را بگيرم تا برم بخرم كه راحت و آسان باشه كاربريش
    با تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما میتونید به یکی از سایتهای sito.ir و یا linuxshop.ir مراجعه کنید و میتونید آنلاین بخرید....
    jتوزیعی که بتونین همون اول فایلهای معمول رو پخش کنید پارسیکس هست...
    تا اونجائي که من میدونم بقیه توزیعها این امکان رو در ابتدا ندارن فقط برخی توزیعها مثل ubuntu هست که راهنماهای زیادی داره و تقزیبا راحته.....
    یه سی دی اوبونتو رو میتونید مجانی از سایت shipit.ubuntu.com سفارش بدین...
    مرحله ای که شما درون قرار دارین مرحله ای هست که خیلیها پشت سر میگذروننش و یه خاطره شیرین بعدا واستون میمونه همه این دورانی که وارد لینوکس میشن و با این مشکلات بر میخورن رو از سر میگذرونن.......یکم باید صبور باشین
    توی همین فروم راهنماهای زیادی هست و سایتهای متعددی به فارسی معرفی شده که میتونه کمکتون کنه امروز با زیاد شدن کاربرای لینوکس راهنماها هم به خوبی پیشرفت کردن شما باید به اونا هم مراجعه کنید اگر هم انگلیسی تون خوب هست که فبها
    سایتهائي که میتونم بهتون معرفی کنم
    ۱) خود این فروم توی چند تا تاپیک یه سری مقاله و راهنما مرتب شده.....‌
    ۲)سایت هزاردستان سایت خوبی هست که بهتون خیلی کمک میکنه و راجع به اکثر سوالاتتون راهنما داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ۳)اگه کاربر اوبونتو باشین ubuntu.ir
    ۴) سایت تکنوتاکس.......
    کد:
    اگه تهران هستین
    کد:
    کد:
    کد:
    مثلا میتونین به اینجا مراجعه کنید:
    کد:

ببینید مثلا شما اینجا یه راهنما واسه کاربرای اوبونتو هست که تقریبا واسه بقیه هم همین روشه
    کد:
    شما قبل از هر چیز به عنوان یه تازه کار توزیعتون رو انتخاب کنید و یه کم هم راجع به لینوکس بیشتر بخونید.....و ازهمین راهنماها و سایتهای متعدد دیگه ای که هست استفاده کنید.

ضمنا این رو هم مشخص کنید که Win Modem دارین یا کلا ADSL داری که مشخص بشه میتونی در وهله اول با لینوکس به اینترنت وصل شی که اگه با لینوکس بتونی کارا خیلی راحتتر میشه.....

6. 2 کاربر از GnuHDL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
    جان خيلي ممنون عزيز حيف كه اين انجمن گزينه تشكر نداره واسه همين يه پست زدم عزيز

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

6

خيلي ممنون دوست عزيز از لطفت
    آقا من يه كاربر آماتور لينوكس هستم شما چه ورژني از لينوكس را پيشنهاد ميكنيد براي من! كه خودش ديگه فايل هاي تصويري را حداقل پخش كنه

من مندریوا را داشتم 2008 با حجم4 گيگ ولي به علت ناشي گري فايل iso اون را رايت نكردم و برداشتم فايل ايزو را باز كزدم و وحتوياتش كه داخل يه پوشه تو فايل ايزو بود را با نرو رايت كردم و فايل ايزو را پاك كردم آيا راه حلي براي اين كار وجود داره

اگه نيست بگيد كدوم ورزن را بگيرم تا برم بخرم كه راحت و آسان باشه كاربريش
    با تشكر
    علاوهبر توضیحات کامل دوستمون GnuHDL من هم بگم که شما یک DVD اوبونتو (Ubuntu) دانلود کن (یا این که از سایت
    کد:
    به قیمت 1000 تومن!:
    کد:
    بگیر) وبعد خیلی راحت می تونی بدون اینترنت و فقط با همون DVD کدک های جداگونه رو نصب کنی! (البته اگه اشتباه نکنم! ولی اگر هم اشتباه می‌گم و اون بسته های کدک تو dvd نیستن، خیلی راحت می تونی بسته های رو با یه کامپیوتر یا سیستم عامل دیگه از اینتر نت بگیری! بیاری! و نصب کنی! حجم زیادی هم نداره بسته هاش)

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید دیگه اگه من مطالب قبلی رو نخوندم چند تا سوال داشتم :
    1. آیا توزیع های مختلف لینوکس همه رایگان هستند و هیچ پولی دریافت نمی کنند؟
    2. در رابطه با کنسول یا همون خط فرمان می خواستم ببینم که آیا خط فرمان و درواقع بهتره بگم دستورات خط فرمان در توزیع های مختلف یکسان است یا هر توزیعی ساز خودش رو می زنه؟
    3. آیا استفاده از خط فرمان الزامی است یا نه میزکار تمام امکانات خط فرمان رو دربر داره و نیازی به یادگیری خط فرمان نیست ؟
    4. من حدود یک سالی هست که از لینوکس استفاده نکردم و الان می خوام ببینم کدوم نسخه از انواع توزیع های لینوکس بهتر و پیشرفته تر است (ubuntu, fedora,.....) اصلا سختی کار با کدوم نسخه مهم نیست!!
    ممنون از پاسختون

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

2. در رابطه با کنسول یا همون خط فرمان می خواستم ببینم که آیا خط فرمان و درواقع بهتره بگم دستورات خط فرمان در توزیع های مختلف یکسان است یا هر توزیعی ساز خودش رو می زنه؟
    3. آیا استفاده از خط فرمان الزامی است یا نه میزکار تمام امکانات خط فرمان رو دربر داره و نیازی به یادگیری خط فرمان نیست ؟
    4. من حدود یک سالی هست که از لینوکس استفاده نکردم و الان می خوام ببینم کدوم نسخه از انواع توزیع های لینوکس بهتر و پیشرفته تر است (ubuntu, fedora,.....) اصلا سختی کار با کدوم نسخه مهم نیست!!
    ممنون از پاسختون
    1- حدود ۵۰۰ تا توزیع لینوکس داریم که ۹۹ درصدشون رایگان هست. توزیع های معروف که اکثرا استفاده میشه همگی رایگان هستند.

2- حدود ۹۵ درصد دستورات خط فرمان در تمام توزیع های لینوکس یکسان هست !

3- استفاده از خط فرمان الزامی نیست ! میزکارهای لینوکس مانند Gnome و KDE در چند سال اخیر پیشرفت های زیادی کرده اند به طوری که اکثر کارهای رو میشه از طریق رابط گرافیکی انجام داد ولی در بسیاری از مواقع انجام یک کار با استفاده از خط فرمان سریع تر و لذت بخش تر است !

4- پیشنهاد من اول توزیع ایرانی Parsix نسخه یک موسوم به رامون هست و بعد توزیع های Kubuntu , Ubuntu و ...

11. این کاربر از sudotux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    ۱- اکثر توزیع‌ها رایگان هستند حدود ۹۵٪ Free هست توزیعهای سازمانی مانند redhat enterpriseیا suse enterprise که بخاطر پشتیبانی هزینه اشتراک دارن
    ۲- بله اکثر دستورات کنسول یا ترمینال در توزیعها یکسان هستند
    ۳- استفاده از ترمینال الزامی نیست ولی برای بعضی مواقع احتیاج میشه ولی با پیشرفتهای که میزکارهای گنوم و KDE دارن احتیاج به خط فرمان کمتر شده
    ۴- برای شروع میتونید از پارسیکس یا کوبونتو استفاده کنید توصیه میکنم که از هر جفتشون همزمان استفاده کنید تا به درک بیشتری از محیطهای لینوکس برسید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •