راست ميگه ها
فکر نکنم من تا اونجا که فهميدم اگه اشتباه نکنم اينطوری که بايد قسمت دوم ime اصليه گوشيت با ime که ميخوای ثبت کنی بايد يکی باشهنوشته شده توسط danyel
بلهنوشته شده توسط arash1980
چرا دوست من همونطوري كه گفتم با يه ريست ميشه گوشيهايي رو كه با چند شماره سريال تكراري تو شبكه باشه رو از شبكه حذف كرد (البته اين مورد رو شنيدم) ولي منطقي به نظر ميرسه![]()
كاملا درستهنوشته شده توسط raeesi
![]()
سلام دوستان...اقا ممنون از اين موضوعي كه انتخاب كردي
من شخصا چند وقتيه خواب و خوراك واسم نمونده...اخه مي دونيد خودمو كشتم تا بتونم گوشيمو عوض كنم و يه 850 سوني بگيرم اما حالا فهميدم قاچاقه...اما هنوز كه انتن مي ده...يعني يه مدت ديگه قطع مي شه؟و اينكه سوال دي يگو سوال منم هست...تو رو خدا با حدسو گمان نگيدا ...اگه مطمئن هستيد بگيد...من كه دارم مي ميرم....اگه كار نكنه يعني 300 تومن پر!!!!(گريه شديد)
برای چندمین بار .... اگه گوشی شما الآن داره با یکی از شبکه های ir-tci و یا ir-mci کار میکنه، از این به بعد هم کار میکنه و مشکلی براش پیش نمیآد.نوشته شده توسط mostafa_khan
آقای danyel عزیز کاملاً درسته شما با این روش میتونی براحتی از گوشیت بصورت یه گوشی که بصورت قانونی رجیستر شده استفاده کنی.نوشته شده توسط danyel
پس بچه ها مژده مژده مشكل رجيستر حل شد بريت مخابراتو دودر كنيد
گفتم واسه هر چيزي راهي هست!!!!!!!!!!!
danyel جان این جای خوشحالی و مژده نداره که هیچ بنظر من جای گریه و غصه هم اره که ما از گوشی خودمون مجبوریم بصورت قاچاقی استفاده کنیم!!!! توی همه کشورهای جهان گوشیهارو دستکاری میکنن که با شبکه اپراتورهای دیگه کار نکنند ولی توی ایران سرورها رو دستکاری میکنن که با گوشیهای دیگه کار نکنه واقعاً باید بحال خودمون تأسف بخوریم!!
شما اگه میخوایی از imei یه گوشی دیگه استفاده کنی و بعد هم گوشیو سربه نیست کنی، 1- باید حداقل 30 تومن پول گوشی فقط برای imei بدی. 2- باید حدود 15 تومن هم برای تغییر imei پرداخت کنی 3- نباید گوشیو تحت هیچ شرایطی فلش بزنی (آپدیت کردن ممنوع)! و اگه اقدام به بروز رسانی کردی دوباره باید حدود 10 - 15 تومن برای تغییر imei پرداخت کرد!
توي اين ولوشو فكر بهتري داري بعضي از بچه ها 500 تومن پول گوشي دادن حالا موندن تو گل
هميشه يه راه باريكه بهتر از بيراهي هستش
ولي باهات موافقم ما ايراني ها كوچيكترين حقي براي لذت بردن از هر چيزي رو نداريم فقط بايد منتظر بمونيم ببينيم چه بلايي قراره سرمون بياد
دانيال جان يه كم بيشتر توضيح بده لطفانوشته شده توسط danyel
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)