عزیزم CPU پلی استیشن 3 . 8 تا هسته داره ! که واسه گیم ها از 7 تاش استفادی میشه و یکیش واسه خود PS3 اگه اشتباه نکنم
عزیزم CPU پلی استیشن 3 . 8 تا هسته داره ! که واسه گیم ها از 7 تاش استفادی میشه و یکیش واسه خود PS3 اگه اشتباه نکنم
دوست عزیز کی میگه cell یک هسته ای هست!!!!؟
در مورده بازیهش هم شما یه بازی را با 10-15 تومن میرید و عوض میکنید واین مقدار پول که هیچ اگه همون 70 تومن هم برای بازیهای انحصاری ps3 پول بدید بازهم ارزش داره
همه چیز در باره Ps3 و سخت افزارش و پروسسورش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپ.ن : تمام کنسول های نسل جدید از Wii بگیرید تا 360 و Ps3 و حتی Ps2 پروسسور مالتی کور دارند و هیچ کدومشون یک هسته ای نیستند .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته : کنسول های پرتابل شامل این داستان نمیشوند .
جالب اینجاست که تو بازیها سی پیو wii از ps3 و x360 بهتر عمل میکنه..
خوب یه جورایی شرکت نینتندو از همه کنسول های فعلی قدیمی تره و تجربه بیشتری داره و همان طور هم که میدونیم نو آوری های بیشتری داشته .
راستی امروز یه چیز جالب در مورد GT دیدم . اولین بازی هستش که به صورت 3D عرضه شده . رندر 3D رو نمیگم هاااا .
یعنی یه عینک مخصوص داره میزنید انگار توی دنیای واقعی دارید زندگی میکنید .
دم این شرکت های کنسول سازی گرم که همش ما رو اینشکلیمیکنند
![]()
من تو یه سایت خوندم سی پی یو پلی 3 یک هسته ای هست بعدش هم xbox از نظر من بهتره یکی از دلایلش هم ارزون بودن بازیهاش هست شرکت سازنده اش مایکروسافته عقلش می رسه چه جوری بسازه که خوب از آب در بیاد
اقا من ps3 با ظرفیت 80 گیگ رو قیمت کردم 360 تومن به نظر شما تقلبیه ؟
اخرش بازیهای پلی 3 چه قیمته ؟
لطفا یه نظر خواهی هم اون بالا بزارید ادم ببینه کدومشون بیشتر رای اورده
ps3 همش اصله تقلبی نداره.
قیمت بازیهاش هم بستگی به تاپ بودن و جدید بودنش از 20 تومن تا 90 تومن هست
آخرین قیمت آرکید ایکس باکس 270 تومن در جمهوری .
قیمت الیت هم 320 تومن .
بدجوری وسوسم کرده بگیرم !!
به نظر خیلی بهتر از عوض کردن سیستمه . نه ؟؟؟؟؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)