بله تمامی مطالب درسته فقط قبل اجرای اسکریپت انلاک اونو باز میکنیم از طریق کلیک راست و منوی ادیت و داخلش ادرس ای پی مودم رو از قبلی به این جدیده یعنی : 192.168.8.1 تغییر میدیم و ذخیره میکنیم و بعد اجرا میکنیم تا مودم انلاک بشه
بله تمامی مطالب درسته فقط قبل اجرای اسکریپت انلاک اونو باز میکنیم از طریق کلیک راست و منوی ادیت و داخلش ادرس ای پی مودم رو از قبلی به این جدیده یعنی : 192.168.8.1 تغییر میدیم و ذخیره میکنیم و بعد اجرا میکنیم تا مودم انلاک بشه
شما b612 بخر خراب شد بیا بده به من و کل پولت رو خودم بدم . نترس دو دل نباش بهترین مودم هست نصف ایران تجمیع وجود نداره ولی با این حال این مودم رو fdd در شهری که فقط یک باند از یک اپراتور فعاله به راحتی بالای 8 مگابایت سرعت دانلود میده و تا 12 هم میرسه در حالی که بری 2 میلیون بدی به مودم دارای تجمیع در این شهر و با این تک باند بیشتر از 5 مگابایت بهت سرعت نمیده . در ضمن tdd این مودم هم سرعت بیشتری نسبت به مودم های فقط tdd دریافت میکنه و در شهرهایی که دو باند 42 و 43 فعاله با گذاشتن مودم بر روی گزینه ca سرعت دو برابر میشه . 2000000 تومان دادم به b525 میخوای بیا 1400 بدم بهت ولی تا دو باند 3 , 7 نباشه و قابلیت تجمیع هم توسط اپراتور فعال نشده باشه هیچ اتفاقی نمی افته و سرعت هم خیلی پایین هست نسبت به b612 و tdd مبین نت و ایرانسل رو هم نمیگیره . یه دونه دست دوم b612 بخر و حالشو ببر . هزینه اضافی هم داشتی خرج انتن کن .
سلام وخسته نباشید خدمت صابر خان عزیز من از سرویس تی دی دی ایرانسل استفاده میکنم فریم وری که شما زحمت کشیدی رو روی مودم ریختم انصافا دستت درد نکنه عالیه فقط روی ورژن 196 ایرانسل روی tdd پلاس میشه و با فریم ور شما این اتفاق نمیفته تست سرعتی هم که گرفتم تفاوت زیادی رو نشون میده اگه زحمت بکشی ca هم اضافه کنید دیگه توپ توپ میشه مرسی...
1-مودم کارکرده رو نمایندگی گفت از 850 تا 1100 دارم .به نظرت اون 850 تومنی خوبه یا تمیزتریه رو بگیرم ؟ بیشتر فرقشون تو ظاهرشون بود اون 800 تومنیه انگار کمی سیاه و کثیف تر بود ولی فک نکنم از نظر سخت افزاری داغونتر باشه
2- چه جوری میشه فهمید هر دو باند فعالن یا فقط یک باند ؟
مودمی که میده 850 تومن ببین از بدنه شکستگی یا له شدگی نداشته باشه و ببین انلاک هست یا نه ؟ انلاک بود چه بهتر به شرط 48 ساعت تست بخر بیار خونه و با راهنمایی باز کردن پشت مودم که داخل توضیحات انلاک هست مودم رو باز کن و برد رو قشنگ بررسی کن و ببین ناشی کاری تو قسمت لحیم یو اس بی و یا بوت پین نداشته باشه تونستی هم خودت کابل لحیم کن و تست کن ببین پورت میده و فریمور میخوره و تمام کثیفی بدنه هم چیزی نیست با تینر و الکل و پولیش نرم پاک میشه . اگر هم انلاک نبود و پلمپ هم داشت رو یکی از پیچ ها چه بهتر با خیال راحت تر بخر و بیار خودت انلاکش کن . 850 مفت میده
در مورد باندها با برنامه lte watch که رو کامپیوتر نصب میشه میشه مودم رو رو باند 3 یا 7 گذاشت و دید انتن میده یا نه و مطمئن شد در منطقه زندگی شما هر دو باند فعال هستن یا نه و چه میزان انتن دهی و کیفیت دارن .
بله در فریمورهایی که دارای قابلیت ca هستن و در مناطقی که دو باند 42 و 43 tdd فعاله علامت + ظاهر میشه در این شبکه و سرعت هم افزایش پیدا میکنه . متاسفانه امکان اضافه کردن گزینه ca به فریمورهای جنرال یا اپراتورهای خارجی وجود ندارد و مجبورید از همون ایرانسل یا های وب استفاده نمایید . کلا برای شبکه tdd فریمورهای دارای ca توصیه میشه البته این قابلیت هم باید در منطقه زندگی شما فعال باشه که الان چون علامت + میاد و سرعت هم افزایش پیدا میکنه پس فعال هست .
اقا صابر مودمها بر چه اساس بین شبکه های موجود که امکان ریجستر براشون وجود داره قفل میکنن وچه چیز باعث میشه که بین سیگنالهای مختلف که از دکلهای اطراف بهشون میرسه یکی رو انتخاب میکنن و ثابت میمونند اخه من قبلا شنیده بودم مودمها بیشتر تمایل دارن به فرکانسهای بالاتر چون پهنای باند بیشتری دارن وصل بشن و تو وضعیتی که هم 1800 هست هم 2600 حتی با وجودیکه مشخصات گیرندگی رو 1800 بهتر هم باشه میرن رو 2600 و بین 2600 هایی که سیگنال دریافت میکنن به اونی وصل میشن که اپراتور بیشترین پهنای باند رو براشون باز کرده مثلا اگه یکی رو 15 مگاهرتز باشه حتی اگه نزدیکتر و مشخصات بهتری هم باشه با اونی که 20 مگا هرترباز شده وصل میشن ایا تا اینجای مطالبی که شنیدم درسته؟
حالا سوال اصلیم اینه که چرا تو منطقه ما هر مودمی من اوردم وتست گرفتم اول واسه چند لحظه یا دقیقه به باند 3 متصل میشه بعد میره رو یه باند 7 که محشره snr تا 19 rsrqنهایت منهای 8 تا 10 rsrpحدود منهای 90 تا 95 ولی بعداز چند لحظه یا دقیقه میره رو یه باند 7 مزخرف با سرعتی یک چهارم قبلی با snrمنهای 3 تا منهای 5 و سایر مشخصات هم به همین بدی ولی روی این میمونه و دیگه چنج نمیکنه در ضمن هردوتا هم 20 مگا هرتز هستن اساسا ایا دکلها هم رو ای پی های متصل به خودشون نظارت ومدیریت میتونن بکنن که مثلا بعضی ای پی ها رو بندازن بیرون و دیسکنکت بشن البته میدونم کاریش نمیشه کرد ولی فقط دوست دارم بدونم چرا؟ا
دانستن بهتر از ندانستنه
Last edited by Soheil20120; 23-09-2019 at 21:39.
نظر تخصصی ندارم و اینو باید از مهندس شبکه اشنا به دکل ها و فرکانس ها و باندها پرسید . ولی به نظر شخصی من به شعاع و محدوده کدوم دکل بیشتر نزدیک باشید اون شما رو تحت پوشش قرار میده و در مورد باند هم من همیشه دیدم 1800 ارجع تر از 2600 بوده چون ضریب نفوذ بالایی داره و همیشه اپراتورها اول با 1800 یک منطقه رو تحت پوشش قرار میدن و بعد میرن سراغ پوشش 2600 .
ممنونم که همیشه وقت میگذارید و مطالعه میکتید
لطف می کنید این فریمور و اپ هایی روکه برای انلاک لازمه و درصورت امکان تجربه خودتون رو برام ایمیل کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار سپاسگزارم
- - - Updated - - -
لطف می کنید این فریمور و اپ هایی روکه برای انلاک لازمه و درصورت امکان تجربه خودتون رو برام ایمیل کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار سپاسگزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)