بارسلونا، مهد لردها.
چه کرد لرد آلبا، تو دوتا ۹۰ دقیقه بارسا رو از دو جام محروم کرد.
بارسلونا، مهد لردها.
چه کرد لرد آلبا، تو دوتا ۹۰ دقیقه بارسا رو از دو جام محروم کرد.
بارسا باخت و بعضی ها از شمال برگشتن
رئال فن ها چقدر خوشحالن بارسلونا فقط لالیگا رو گرفته
مونده تا به لرد راموس و سه گانه معکوس تو یک هفته برسه.
مانیتای ال کلاسیکو
کامبک آژاکس در برنابئو
شکوندن رکورد اختلاف امتیاز
شیرینی کاری یکی دو تا نیست. البته زیدان هم کم نزاشته و سهم داره
روزنامه های اسپانیا؛ مسی تنهاست
والنسیا شب گذشته با برتری 2-1 بر بارسلونا، توانست برای هشتمین بار قهرمان کوپا دل ری شود.
مارکای مادرید: خوشبختی این بود
اسپورت بارسلونا: مسی تنهاست
ادامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لرد راموس درخواست جدایی داده تا به چین بره
خوردن 10 گل از بارسلونا این فصل بی تاثیر نبوده
رائول براوو مدافع سابق رئال مادرید که سال 2016 بازنشسته شد توسط پلیس به جرم فساد و تبانی دستگیر شد
رسوایی بزرگ؛ دستگیری بازیکن سابق رئال و رئیس اوئسکا
کریستیانو رونالدو جایی در لیست رونالدو اسطوره فوتبال برزیل ندارد
فوق ستاره برزیلی دو دهه قبل در هنگام معرفی 5 بازیکن مورد علاقه خود در مقطع فعلی نامی از ستاره پرافتخار پرتغالی نبرد و قویا تاکید کرد که لیونل مسی بهترین بازیکن دنیای امروز فوتبال است.
5 بازیکن مورد علاقه من در دنیای فوتبال؟ نفر اول قطعا لیونل مسی است و به نظرم 20 یا 30 سال طول می کشد تا دوباره استعدادی مانند او در دنیای فوتبال دیده شود. البته من عاشق تماشای بازی محمد صلاح، ادن هازارد، نیمار و البته کیلیان امباپه نیز هستم.
مقایسه کیلیان امباپه با من؟ امباپه سرعت زیادی دارد، او به خوبی بازی کرده و تحرک فراوانی هم دارد. امباپه با هر دو پا فوق العاده بازی کرده و گام هایی باور نکردنی برمی دارد. ما خصوصیات مشابهی داریم اما من هرگز به این مقایسه علاقه ندارم زیرا شرایط متفاوت و مقایسه بین بازیکنان نسل های مختلف درست نیست.
آ اس مادرید
Ronaldo Nazario picks best players in the world; leaves out Cristiano Ronaldo
اختلاف اونقدره که برزیلی و رئالی هم مجبور به اعتراف میشه. لابی مادرید چقدر قویه که امثال رونالدوی پرتغالی و مودریچ رو در حضور لیونل مسی که همزمان آقای گل و پاس گل میشه برنده توپ طلا میکنه![]()
یولن لوپتگی سرمربی سابق تیم ملی اسپانیا، رئال مادرید و پورتو برای سه سال سرمربی سویا شد
اتلتیکومادرید قصد داره Joao Felix ، ستارهی ۱۹ سالهی بنفیکا رو با ۱۲۰ میلیون یورو بخره!
![]()
به گزارش مارکای مادرید رئال به بنفیکا پیشنهاد 130 میلیون یورویی داده تا شاید بتونه این بازیکن 19 ساله رو هایجک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)