بازم خداروشکر رفتیم پولو خرج کاتالونیا کردیم . چند ساله تو مادرید که همه هزینه ها برا داور میشه !ولی خب قطعا موثرتره . 4 فینال تو 5 سال ! تازه پرز یه ترفند دیگه هم زده این فصل رفته سمت بازیکنای حریف (اولرایش و رافینیا)
واقعا کارش درسته مدیریتتون .
بازم خداروشکر رفتیم پولو خرج کاتالونیا کردیم . چند ساله تو مادرید که همه هزینه ها برا داور میشه !ولی خب قطعا موثرتره . 4 فینال تو 5 سال ! تازه پرز یه ترفند دیگه هم زده این فصل رفته سمت بازیکنای حریف (اولرایش و رافینیا)
واقعا کارش درسته مدیریتتون .
یوفا از قضاوت جونیت چاکر راضی است
رئیس کمیته داوران ترکیه مدعی شد یوفا از جونیت چاکر، قاضی جنجالی و ترکیه ای در فینال لیگ قهرمانان راضی است.
قضاوت جونیت چاکر در دیدار رئال مادرید و بایرن مونیخ و اتفاقاتی که در این دیدار رخ داد باعث شد بسیاری مدعی شوند تصمیمات چاکر در رسیدن رئال مادرید به فینال لیگ قهرمانان تاثیرگذار بوده اما حالا رئیس کمیته داوران ترکیه مدعی شد ممکن است او فینال لیگ قهرمانان بین لیورپول و رئال مادرید را نیز قضاوت کند؛ اتفاقی که به نظر غیرممکن می رسد.
یوسف ناموگلو رئیس کمیته داوران ترکیه گفت: "یوفا از عملکرد چاکر بسیار راضی است و ما امیدواریم که او به عنوان داور فینال جام جهانی در روسیه نیز انتخاب شود.
چاکر در نیمه نهایی لیگ قهرمانان بسیار خوب عمل کرد و می دانم که احتمال دارد بازی فینال را نیز به او واگذار کنند. کولینا و اینفانتینو به جونیت چاکر اعتماد زیادی دارند زیرا او همیشه عملکرد خوبی داشته است."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرف به اعتراف روزنامه مادرید که تخصصش لاپوشانی و دروغ هست اشتباه کرده اشتباه در حدی که تیم دیگه ای رو فرستاده بالا! ازش راضین![]()
آقا من تاحالا به این پرنده داخل لوگو لیورپول دقت نکرده بودم
لامصب چقدر خوشکله
استایل موندنشم عالیه و خیلی خوب طراحی شده
تو این چند روز اینقدر آواتار ملت همین پرنده شده قشنگ تو ذهنم هک شده شکلش !
حزب باد که چه عرض کنم حزب نسیم های ملایم هستن ملت !![]()
Last edited by albertxx; 06-05-2018 at 19:11.
بنده صد در صد شاهد این مدعا هستم فایل صوتیش هم موجوده البته![]()
It's Always A Great Sight When Teammates Celebrate Together
فروم چه بی صاحاب شده !!!
حالا خوبه قبلا مدیر بودی!!! این ..... جاش در تاپیک پایینه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده خدا مدیر @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه بار فقط یه عکس ترول تو این تاپیک گذاشت
از اون به بعد یک شخص محترمی کلا تاپیک رو به گند کشیدن !
حرفم میزنی میگه مدیر یه بار گذشت پس برید به مدیر گیر بدید ! ( فکر کنم یه بار بحثش شد و جواب داده شد )
انتظارات بیشتری نداشته باشید
از یه سری که کلا هیچ انتظاری نمیره![]()
شاید اونجا جاش بهتر باشه ولی اینجا گذاشتنش هم خیلی مورد نداره
زیاد سخت نگیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)