تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 75 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 742

نام تاپيک: باشگاه رئال مادرید | کهکشانی ها | فصل ۲۰۱۸-۲۰۱۷

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض زیدان: کریستیانو رونالدو به مراتب از من بهتر است؛ او بهترین بازیکن تاریخ است

طرفداری - بخش اول کنفرانس سرمربی رئال مادرید در مورد وضعیت مصدومیت گرت بیل را اینجا بخوانید. زین الدین زیدان در کنفرانس خبری پیش بازی با سویا با سوال جالبی مواجه شد:

خبرنگار: زیزو، ما این سوال را بارها از کریستیانو به راه های مختلف پرسیده ایم اما نمی دانم تا به حال از شما سوال کرده اند یا خیر. زیدان بازیکن بهتری بود یا کریستیانو؟

زیدان در حالی که می خندید، پاسخ داد:

به طور واضح من بهتر بودم. واضح! اگر من و کریستیانو را در یک تیم بگذارید، من پیروز می شوم (خنده بیشتر). نه همه شما می دانید من چه فکر می کنم. کریستیانو از من به مراتب بهتر است. با فاصله! اما من با آن مشکلی ندارم. من هم تقریبا دوران فوتبالی خوبی داشتم!

خسوس وایخو فردا با شما خواهد بود؟

بله او در لیست نفرات است.

مشکل مصدومیت واران؟

مساله جدی نیست. فردا با ما نخواهد بود ولی برای جام باشگاه های جهان آماده می شود.

آیا کریستیانو رونالدو همانطور که خودش گفت بهترین بازیکن تاریخ است؟

بله. آمار او گویای همه چیز است. بنابراین فکر می کنم همینطور باشد.

پس از پنجمین توپ طلای کریستیانو، چه چیز بیشتری می توانید بگویید؟

همانطور که گفتید، در مورد او صحبت های زیادی انجام شده و کلمات بیشتری برای توصیف او وجود ندارد. یک بازیکن ممکن است 15 سال اینجا باشد اما به دستاوردهای رونالدو نرسد. او در این باشگاه تاریخسازی کرده و امیدوارم با همین روش ادامه دهد و اینجا بازنشسته شود.

+

در جواب ایشون، که اول باید یه گوگل کرد دید اصلاً کی هست، فقط میشه یه چیز گفت:
    .

.

2. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نتیجه جالب نظرسنجی بهترین بازیکن تاریخ رئال

رونالدو پنجشنبه گذشته در پاریس پنجمین توپ طلای خود را دریافت کرد و سپس در مصاحبه با فرانس فوتبال ادعا کرد بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است.

در تاریخ رئال علاوه بر رونالدو می توان به یک بازیکن تاثیرگذار دیگر هم اشاره کرد و او کسی نیست جز آلفردو دی استفانوی آرژانتینی که دهه 50 و 60 ستاره اول رئال بود. نشریه آس در وبسایت خود از هواداران رئال خواسته بود تا از بین دی استفانو و کریستیانو رونالدو یک نفر را به عنوان بهترین بازیکن تاریخ این باشگاه معرفی کنند.

دی استفانو در دوران فوتبال خود با پیراهن رئال 396 بازی رسمی انجام داد و 307 گل به ثمر رساند. او همراه این تیم 5 جام باشگاه های اروپا، 8 لالیگا، یک جام حذفی، یک جام اینترکونتیننتال و دو جام لاتین کسب کرد و دو بار نیز فاتح توپ طلا شد.

رونالدو در عوض تاکنون 412 بازی رسمی برای رئال انجام داده و 418 گل نیز به ثمر رسانده است. 3 لیگ قهرمانان، دو لالیگا، دو کوپا دل ری، دو سوپرکاپ اسپانیا، سه سوپرکاپ اروپا و دو جام جهانی باشگاه ها از افتخارات او با پیراهن رئال هستند؛ ضمن اینکه 4 بار با پیراهن این باشگاه فاتح توپ طلا و 3 بار نیز فاتح کفش طلا شده است.

نتیجه نظرسنجی اما جالب بود. رئالی ها دی استفانو را با 61.62 درصد آرا به عنوان بهترین بازیکن تاریخ باشگاه شان انتخاب کردند و رونالدو تنها 38.38 درصد رای آورد. 20494 نفر در این نظرسنجی شرکت کردند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نمایش توپ توپ طلای رونالدو قبل از شروع بازی
    .

.
    بازی خوبی بود و سویا که کلاً خیلی ضعیف شده همون ۳۰ دقیقه اول بازی بازی رو باخت.

رونالدو بازی خیلی خوبی رو به نمایش گذاشت، دوتا گل زد و رو یه گل دیگه هم تاثیر مهمی داشت.

اما از همه بیشتر خوشحالم که آسنسیو بعد از چند بازی که بد کار کرد، تو این بازی خیلی خوب بود و پاس گلش به رونالدو فوق العاده بود، یه سانتر عالی هم واسه بنزما کرد که کریم هم با بیخیالی زد بیرون.

اشرف، مدافع جوان (۱۹ سال) اهل مراکش، هم تونست گلزنی کنه.

6. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

تبریک عرض میکنم ! خوردیم به نیمار و دوستان
    ولی برخلاف اون همه هیاهویی که از psg میشه فکر کنم بتونیم شکستشون بدیم

بازی psg بایرن رو دیدم ( هم رفت و هم برگشت )
    بجز خط حمله که کاوانی و نیمار و ام باپه هستن خط هافبک و دفاع حرفی واسه گفتن نداره
    به خصوص خط دفاع پاریس
    اونقدر ها هم سخت نیست و میشه راحت حذفشون کرد به خصوص با تجربه ای که بازیکنای ما دارن

8. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

پاریس رو یک جوری چپش کنیم که نیمار از همون جا بیاد تو رختگن رئال و برنگرده

10. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

هشدار به بازیکنان رئال مادرید

قوانین فیفا این گونه می‌گوید. حالا رئالی‌ها به خصوص راموس باید حواسشان را بیشتر جمع کنند.

طرفداری - طبق قوانین فیفا، اگر بازیکنی در آخرین بازی تیمش در جام باشگاه‌های جهان اخراج شود، محرومیتش را در بازی رسمی بعدی تیمش خواهد گذراند. به گزارش مارکا، طبق تصویری که در ادامه از قوانین ارسالی فیفا برای کمیته داوران و باشگاه‌های حاضر در جام باشگاه‌های جهان ارسال شده، حالا خطر از دست دادن ال کلاسیکو همه بازیکنان رئال مادرید را تهدید می‌کند. داستان از این قرار است که اگر بازیکنی در جام باشگاه‌های جهان در آخرین بازی تیمش اخراج شود، محرومیت ناشی از این کارت قرمز را در بازی بعدی رسمی تیمش خواهد گذراند. از آنجا که پیش بینی می‌شود رئال مادرید با شکست الجزیره راهی فینال شود، اگر بازیکنی از این تیم در فینال اخراج شود، بازی بعدی تیمش که ال کلاسیکو باشد را از دست خواهد داد.
    این یعنی اگر بازیکنی از رئال مادرید در نیمه نهایی اخراج شود، مشکلی برای حضور در ال کلاسیکو نخواهد داشت. گفتنی است گری کیهیل نیز در سال 2012 به چنین تنبیهی مبتلا شد. او در فینال جام باشگاه‌های جهان سال 2012 برابر کورینتیانس اخراج و مجبور شد یک جلسه محرومیتش را در بازی لیگ کاپ برابر لیدز بگذراند. حالا بازیکنان رئال مادرید و به خصوص سرخیو راموس باید حواسشان را بیشتر جمع کنند.

------------
    این قوانین رو با چه متر و معیاری وضع میکنن ؟؟؟

12. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

یه خبر بد !
    چند وقت قبل یوفا کارواخال رو به دلیل گرفتن کارت زرد عمدی از بازی بعدی چمپیونز هم محروم کرد !
    بعد قرعه کشی گویا این محرومیت بیشتر به چشم میاد !

جلو psg بدون دفاع راست اصلی !
    امیدوارم اذیت نشیم !

و اینکه بازی رفت با psg که کارواخال محروم هست قبلش با سوسیه داد و بعدش با رئال بتیس بازی داریم !

14. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

عجب قیچی زد بیل !!!!!!!!!!!!
    دمش گرم انصافا !! اگه گل میشد چی میشد !!!!!

بازی رو تونستیم 2-1 ببریم با گل رونالدو و بیل که انصافا هر 2 گل هم خوب بود
    بیل تو 5 دقیقه اومد تو زمین گل زد بازی قبلی نیم ساعت بازی کرد یه پاس گل داد بنزما تو 2 سال اخیر فیکس بوده ببینید چیکار کرده !
    رونالدو هم آقای گل کل رقابت های جام باشگاه های جهان شد با 6 گل ( فرا زمینی هم پشت رونالدو تو نوبته )

بیل اگه مصدوم نشه و با این آمادگی به الکلاسیکو برسه شاهکاره ! آمادگی بالایی داره که خیلی خوبه . ( بر عکس بنزما )
    بازی رو نصف و نیمه از آنتن دیدم ولی در نبود دفاع های تخصصی هم باز تیم خوب کار کرد ! نیم اول رو ندیدم البته

امیدوارم با اخراج در فینال بازی الکلاسیکو رو از دست ندن !

16. 4 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فکر کنم رکورد خراب کردن موقعیت گل تو تمام ادوار این جام رو شکستبم

18. 2 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رونالدو با ۶ گل، آقای گل تمام ادوار جام باشگاه‌های جهان.

بیل اولین ضربش به توپ رفت تو گل.

اما عنصر آخر BBC، جناب بنزما، که در آخر بازی زیدان گفت من درخواست مهاجمی نخواهم کرد و بنزما کافیست!

اولاً، در جواب خود زیدان که میگفت بنزما گل هم نزنه، گل میسازه، و بعضی ها که میگن بنزما به گلزنی کریس کمک میکنه و این حرفا، دو صحنه‌ از بازی انتخاب کردم، که در هر دو صحنه بنزما میتونست پاس بده ولی خودش زد و خراب کرد.
    .

.
    بنزما خودش گل نمیزنه هیچ، گل بقیه بچه‌ها رو هم خراب میکنه! تو این صحنه رفته تو آفساید واستاده و گل کاسمیرو مردود اعلام شد...
    .

.
    طبق آمار، هر ۲.۵ دقیقه یه شوت به سمت دروازه زدیم. فکر کنم یه ۱۰ تا فقط دیرک زدیم!

نکته جالب بازی اینکه مثل سال قبل، تکنولوژی VAR استفاده شد، و سر گل بنزما داور سه باز نظرش رو عوض کرد. حتی یک بار توپ رو در وسط میدان کاشت که بازی از نو آغاز بشه، اما با اعتراض بازیکنان تیم حریف، دوباره رفت از اسکرین گل رو تماشا کرد و مردود اعلام کرد. نزدیک ۳ دقیقه وقت بازی سر همین کار تلف شد. یه گل اونا هم با استفاده از VAR مردود اعلام شد.

20. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •